Jump to content
nikos1995

Daytona Sprinter 50cc VS Yamaha Aerox 50cc

Recommended Posts

Παιδιά τον επόμενο μήνα γίνομαι 16 και θα αγοράσω μηχανάκι 50 κυβικών (γιατί μέχρι τόσα κυβικά καλύπτει το δίπλωμα). Τέλος πάντων μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει σε δύο:

Daytona Sprinter 50cc και Yamaha Aerox 50cc.

Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να αγοράσω και για αυτό θέλω την γνώμη σας για το ποιο θεωρείτε εσείς καλύτερο. Το μηχανάκι θα το αγοράσω καινούργιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επίσης αν μπορείτε και ξέρετε να μου πείτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά από κάθε μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν η γνώμη μου ειναι...το dayrota.... Καλύτερα ξεκινά με πάπι... Μάθε όλη τη συμπεριφορά απο ένα μηχανάκι .....και μετά πάρε... Gilera όχι yamaha...και εγώ στην θέση σου ειμαι βγάζω δίπλωμα τον Αύγουστο και έχω αποφασίσει σε sprinter..... Αυτά τα ολίγα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

aerox με χίλια, πάει πολύ καλά σαν δίχρονο, τοχε κολλητός μου 2-3 χρόνια, τοχω αναφέρει και σε πολλά θέμα με αντίστοιχα ερωτήματα.

Το τι έχει κάνει αυτό το μηχανάκι δεν λέγεται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα το aerox βγαζει περισσοτερα κιβικα και ταχυτητες καθως ειναι διχρονο

τωρα το daytona ειναι παπι 4χρονο και βγαζει μικροτερες ταχυτητες απο το αλλο.

εμενα παντως μου αρεσουν τα sprinter και ενα τετοιο θα παρω.

τωρα δεν ξερω κανε οτι θες.

κοιτα απο οτι ξερω τα sprinter εχουν καποια μικροπροβληματα για τα aerox δεν ξερω.

επισης το παπι ειναι πιο φτηνο απο το αλλο.

ΤΩΡΑ εσυ αποφασιζεις.ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΦΙΛΕ!:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μήπως ξέτετε να μου πείτε τι καρπυρατέρ, μανίσιο πάντα, έχει το Sprinter και τι το Aerox;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μήπως ξέτετε να μου πείτε τι καρπυρατέρ, μανίσιο πάντα, έχει το Sprinter και τι το Aerox;

Το Aerox 50cc έχει Gurtner PY12

151593_full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα το aerox βγαζει περισσοτερα κιβικα και ταχυτητες καθως ειναι διχρονο

τωρα το daytona ειναι παπι 4χρονο και βγαζει μικροτερες ταχυτητες απο το αλλο.

εμενα παντως μου αρεσουν τα sprinter και ενα τετοιο θα παρω.

τωρα δεν ξερω κανε οτι θες.

κοιτα απο οτι ξερω τα sprinter εχουν καποια μικροπροβληματα για τα aerox δεν ξερω.

επισης το παπι ειναι πιο φτηνο απο το αλλο.

ΤΩΡΑ εσυ αποφασιζεις.ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΦΙΛΕ!:_thumbsup:

Εμένα μου άρεσαν και τα 2 πάρα πολύ, απλά στο Aerox δεν μου άρεσε που είναι μονοθέσιο, ενώ στο Sprinter πιστεύω πως άμα του βάλω ένα φανάρι με τα φλας και ένα φτερό πάνω στην ρόδα, όπως το Crypton X για παράδειγμα, θα είναι πολύ όμορφο. Επίσης συμφωνώ μαζί σου ότι το Sprinter θα με βοηθήσει να μάθω καλύτερα να οδηγώ επειδή έχει ταχύτητες και η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει πόσο θα πατάει το μηχανάκι. Τέλος η τιμή του Sprinter είναι πολύ καλύτερη από του Aerox αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Υ.Γ

Το μηχανάκι θα το κρατήσω μανίσιο και ίσως να του βάλω μια εξάτμιση μόνο, έτσι και αλλιώς πια η διαφορά αν πατάει 5 χιλιόμετρα παραπάνω και πιστεύω πως άμα το πειράξω αυτό θα χαλάσει πολύ ποιο εύκολα. Έτσι και αλλιώς το μηχανάκι θα το κρατήσω 2 χρόνια και μετά θα το πάρει ο αδελφός μου και εγώ θα πάρω μεγαλύτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου άρεσαν και τα 2 πάρα πολύ, απλά στο Aerox δεν μου άρεσε που είναι μονοθέσιο, ενώ στο Sprinter πιστεύω πως άμα του βάλω ένα φανάρι με τα φλας και ένα φτερό πάνω στην ρόδα, όπως το Crypton X για παράδειγμα, θα είναι πολύ όμορφο. Επίσης συμφωνώ μαζί σου ότι το Sprinter θα με βοηθήσει να μάθω καλύτερα να οδηγώ επειδή έχει ταχύτητες και η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει πόσο θα πατάει το μηχανάκι. Τέλος η τιμή του Sprinter είναι πολύ καλύτερη από του Aerox αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Υ.Γ

Το μηχανάκι θα το κρατήσω μανίσιο και ίσως να του βάλω μια εξάτμιση μόνο, έτσι και αλλιώς πια η διαφορά αν πατάει 5 χιλιόμετρα παραπάνω και πιστεύω πως άμα το πειράξω αυτό θα χαλάσει πολύ ποιο εύκολα. Έτσι και αλλιώς το μηχανάκι θα το κρατήσω 2 χρόνια και μετά θα το πάρει ο αδελφός μου και εγώ θα πάρω μεγαλύτερο.

Ακουσε με και παρε το Αεροξ γιατι πρωτο δεν ειναι μονοθεσιο και γιατι ειναι σκυλι με πολυ δυναμη και θα εχεις πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα{θα αντεξει ανετα και για τον αδερφο σου}, βαζοντας και μια εξατμιση θα εισαι κομπλε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ειμαι και εγω καινουργιος με τα μηχανακια ηθελα να σασ ρωτησω ισχει οτι το daytona φοραει ανταλακτικα απο honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ειμαι και εγω καινουργιος με τα μηχανακια ηθελα να σασ ρωτησω ισχει οτι το daytona φοραει ανταλακτικα απο honda

Φοραει τυπου Honda αλλα αμα το πειραξεις μπορεις να βαλεις Honda :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φοραει καποια του honda αλλα οχι ολα

για παραδειγμα αν θεσ να βαλεις καποια πλαστικα θα χρειαστει να κανεις νεες βασεις

αλλα τι ακριβως θες να βαλεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον θα σου πω εγω που ειχα aerox παλια.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ 50CC (μαζι με τα aprillia sr50 αλλα πυραυλακια αυτα) λοιπον 1ον ειναι υδροψυκτο αρα πολλα και ανετα χιλιομετρα 2ον τρελο γκαζι για το πανεμορφο κοντερακι του θα χτυπησει 90χλμ δεν θα παρεις χαμπαρι 3ον φτιαχνετε τρελα.................εγω με κυλινδροπιστονο αλουμινιου mhr, εξατμιση leo vince zx,ηλεκτρονικη mallosi και βαριατορ mallosi με σκληρα ελατηρια συμπλεκτη ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ ΜΕ DINAMIK αν θες πιστεψε αν δεν πιστευεις δες και στο youtube.αυτο το μηχανακι μπορεις να κανεις τρελα πραγματα με το σπριντερ το πολυ πολυ ναι χτιπιεσαι με κανα jog η κανα dv h zogsen και θα σου που για σπριντερ τελικη 70 κοντερισια με το ζορι επιταχινση 0-50 σε κανα χρονο και γενικα γαματα........................AEROX ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ VALUE FOR MONEY...................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yamaha με κλειστα τα μάτια. σαν σκουτερ είναι και πιο βολικό. τώρα αν θες να το πειραζεις πας αναγκαστικα σε παπι! Αλλά να ξέρεις πως είναι καλυτερα να παρεις αυτο που θες εσυ, και οχι αυτο που θα σου πει ο καθενας! :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα