Jump to content
katerinaki

νεα καγκουριτσα

Recommended Posts

καλημέρα παιδιά. Νέο μέλος και νέα οδηγός :uglystupid2: ......όπως καταλαβαίνεται, θα χρειαστώ τα φώτα σας, καθότι έφαγα και την πρώτη τούμπα μόλις χθες!!!! :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλημερα και καλως ηρθες !

Αμαν βρε παιδι μου με το γεια σας και τουμπα???

ελπιζω να εισαι καλα και να ηταν απλα χαζοπεσιμο και τιποτα το σοβαρο! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα και καλως ηρθες !

Αμαν βρε παιδι μου με το γεια σας και τουμπα???

ελπιζω να εισαι καλα και να ηταν απλα χαζοπεσιμο και τιποτα το σοβαρο! :_hi:

εντελώς χαζοπέσιμο, καλώς σας βρήκα. Δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α και συ .... γιατι απογοητευεσε ... ?

ολα εμπειριες ειναι και αμα ειναι και ανωδυνες ακομα καλυτερα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

welcome

τα πεσίματα είναι καλοδεχούμενα λόγω μαθηματικής ακρίβειας οτι θα πέσεις ..

οπότε οταν "μηδενίζεις" τα στατιστικά σου χωρίς να χτυπήσεις είναι πολυ καλό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτο Ποστ: Νεα Μελη - Καλώς σας βρήκα

Δεύτερο Ποστ : Δυσάρεστα - .....

Εσύ τα έκανες και τα δυο μαζί....

:thumbsup::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α και συ .... γιατι απογοητευεσε ... ?

ολα εμπειριες ειναι και αμα ειναι και ανωδυνες ακομα καλυτερα :_thumbsup:

λέω μήπως τελικά μήπως δεν το έχω??? :scooter: άσε που του έκανα και ψιλοζημιά, ακόμα δεν πρόλαβα να βγάλω την άδεια του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου κι από μένα! Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!

οσο για τα πεσίματα, όσο είναι ανώδυνα μην ανησυχείς και μη στενοχωριέσαι καθόλου... εννοείται πως μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά!!!

Ειδικά κάτι χαζές/στατικές σουπίτσες όλοι μας τις έχουμε φάει για ορεκτικά!!!smile.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λέω μήπως τελικά μήπως δεν το έχω??? :scooter: άσε που του έκανα και ψιλοζημιά, ακόμα δεν πρόλαβα να βγάλω την άδεια του....

αυτο δε κρινετε απο μια πτωση ....

πριν μαθεις να περπατας μπουσουλουσες

οταν προσπαθησες να περπατησεις επεσες πολλες φορες τι σημαινει οτι δεν το ειχες???

αν ηταν ετσι ακομα ολοι θα μπουσουλουσαμε... :mB_kalo_e:

(τι γραφω ο ανθρωπας πρωι πρωι με το καφε στο χερι ...!:2funny: )

Τροποποιήθηκε από τον SaDoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτο Ποστ: Νεα Μελη - Καλώς σας βρήκα

Δεύτερο Ποστ : Δυσάρεστα - .....

Εσύ τα έκανες και τα δυο μαζί....

:thumbsup::worshippy:

είπα να μην σας πιάσω πολύ χώρο, έτσι έκανα τα 2 σε 1 :thumbsup::_stinker::wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα μωρε μια τουμπα ηταν εκει σιγα...

...για πες πως εγινε να φτιαξουμε εικονα του περιστατικου (υψος ,χρωμα ματιων - μαλι - χρωμα μηχανης ειναι απαραιτητα ε..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα μωρε μια τουμπα ηταν εκει σιγα...

...για πες πως εγινε να φτιαξουμε εικονα του περιστατικου (υψος ,χρωμα ματιων - μαλι - χρωμα μηχανης ειναι απαραιτητα ε..)

εγώ θα πω πως έγινε, αλλά εσείς θα γελάτε μιας και θα σας φανεί πολύ αστείο :_innocent: μαθαίνω χαλαρά σιγά σιγά γύρω από το σπίτι μου, προχθές το πήρα, έκανα μερικές βόλτες, χθές γύρισα αργά από το γραφείο και λέω ας το πάρω να κάνω μερικές..... :whistling: :whistling: πάω να στρίψω δεν υπολόγισα καλά..... και αντί να πατίσω πιο πολύ φρένο μου έφυγε λίγο παραπάνω το γκάζι :whistling: :whistling: Στη γωνία ήταν ένα παρκαρισμένο αμάξι, το οποίο του έλειπε το δεξί φανάρι, εεε και λέω δεν του βγάζω και το αριστερό?? Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο :closedeyes: αυτάααααααα :sweatdrop: :sweatdrop:

μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση... :D :D

Τροποποιήθηκε από τον katerinaki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημέρα παιδιά. Νέο μέλος και νέα οδηγός :uglystupid2: ......όπως καταλαβαίνεται, θα χρειαστώ τα φώτα σας, καθότι έφαγα και την πρώτη τούμπα μόλις χθες!!!! :whistling: :whistling:

Γεια σου! Για την τούμπα δεν ξέρω, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να φας ραβανί με παγωτό και τιραμισού! Θα πάθεις πλάκα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαυρο κοκκινο.. ωραιος συνδιασμος!

Χα τετοια τουμπα ειχα παει να φαω κ εγω με βεσπα 200αρα ενως ξαδερφου.. Ξερεις στην ουσια μου φαινονταν ποιο δυσκολο σε σκουτερς που δεν εχει συμπλεκτη..Στην αρχη οταν ξεκινισα να οδηγαω τη μηχανη θυμαμαι σε μια στροφη καθως γυρναγα απο δουλεια ειχε μια λακουβα 100 μετρα βαθος και λεω αα , κατσε να την αποφυγω.. και προσπαθοντας να στριψω το τιμονι ΒΒΒΒΒΒΒ μαρσαρε το cb..τσααακ παταω συμπλεκτη και αστη να γκαριζει..

Μια καλη μαγκια που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να βρεις κανα παρκινγκ απο σουπερ μαρκετ η κατι τετοιο να μπεις μεσα με το σκουτερακι και να αρχισεισ να παιζεις με τις γραμμες στο εδαφος.. Κατι τετοια εκανα με μια φιλη μου κ στο τελος με εβαζε πισω στο cb και πηγαιναμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαυρο κοκκινο.. ωραιος συνδιασμος!

Χα τετοια τουμπα ειχα παει να φαω κ εγω με βεσπα 200αρα ενως ξαδερφου.. Ξερεις στην ουσια μου φαινονταν ποιο δυσκολο σε σκουτερς που δεν εχει συμπλεκτη..Στην αρχη οταν ξεκινισα να οδηγαω τη μηχανη θυμαμαι σε μια στροφη καθως γυρναγα απο δουλεια ειχε μια λακουβα 100 μετρα βαθος και λεω αα , κατσε να την αποφυγω.. και προσπαθοντας να στριψω το τιμονι ΒΒΒΒΒΒΒ μαρσαρε το cb..τσααακ παταω συμπλεκτη και αστη να γκαριζει..

Μια καλη μαγκια που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να βρεις κανα παρκινγκ απο σουπερ μαρκετ η κατι τετοιο να μπεις μεσα με το σκουτερακι και να αρχισεισ να παιζεις με τις γραμμες στο εδαφος.. Κατι τετοια εκανα με μια φιλη μου κ στο τελος με εβαζε πισω στο cb και πηγαιναμε..

αυτό που με δυσκολεύει είναι οι στροφές, η ευθείες δεν μου φάνηκαν δύσκολες.... αλλά και ο συνδυασμός του δεξιού χεριού φρένο-γκάζι με ταλαιπωρεί :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

welcome

τα πεσίματα είναι καλοδεχούμενα λόγω μαθηματικής ακρίβειας οτι θα πέσεις ..

οπότε οταν "μηδενίζεις" τα στατιστικά σου χωρίς να χτυπήσεις είναι πολυ καλό

μια χαρα το εθεσες οποιος παιρνει μηχανη με την αισθηση οτι δεν θα πεσει..:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα πω πως έγινε, αλλά εσείς θα γελάτε μιας και θα σας φανεί πολύ αστείο :_innocent: μαθαίνω χαλαρά σιγά σιγά γύρω από το σπίτι μου, προχθές το πήρα, έκανα μερικές βόλτες, χθές γύρισα αργά από το γραφείο και λέω ας το πάρω να κάνω μερικές..... :whistling: :whistling: πάω να στρίψω δεν υπολόγισα καλά..... και αντί να πατίσω πιο πολύ φρένο μου έφυγε λίγο παραπάνω το γκάζι :whistling: :whistling: Στη γωνία ήταν ένα παρκαρισμένο αμάξι, το οποίο του έλειπε το δεξί φανάρι, εεε και λέω δεν του βγάζω και το αριστερό?? Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο :closedeyes: αυτάααααααα :sweatdrop: :sweatdrop:

μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση...

Αυτό δεν είναι τίποτα...έχει πιλότους που τα κάνουν αυτά ακόμα και με σβηστό κινητήρα...

:lol:

Περαστικά και welcome to the club

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο :closedeyes: αυτάααααααα :sweatdrop: :sweatdrop:

μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση... :D :D

μήπως να βάζεις μπροστά και για κανένα μπουφανάκι, γαντάκι κουλουπου, κουλουπου...?

welcome by the way :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως το κοριτσι..

Οσο για την τουμπα μην ανυσηχεις, ολοι περασαμε απο εκει..

Θυμαμαι να τρωω κατσαδα απ' τον πατερα μου οταν σαββουριαστηκα πρωτη φορα και να του απανταω "σιγα ρε πατερα μια πτωση στα 19 χρονια εχω", πεθανε τοσο στα γελια που γλυτωσα το περισσοτερο κατσαδιασμα :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες :D

Από τούμπες να φαν κι οι κότες ήμουν κι εγώ στην αρχή (και συνεχίζω ακάθεκτη :rotfl: ) οπότε μη μασάς και μην απογοητεύεσαι!

Όπως σου είπαν πιο πάνω, βρες ένα πάρκινγκ να εξασκηθείς είναι ό,τι καλύτερο να μάθεις το μηχανάκι σου και να πάρεις το κολάι.

Εγώ να φανταστείς ήμουν τόσο χεσμένη στην αρχή που έβαζα τον πατέρα μου να πηγαίνει μπροστά με το αυτοκίνητο κι εγώ από πίσω μέχρι να φτάσουμε στην αλάνα που έκανα εξάσκηση :baby:

Και γρήγορα εξοπλισμό εεε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα