katerinaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 καλημέρα παιδιά. Νέο μέλος και νέα οδηγός ......όπως καταλαβαίνεται, θα χρειαστώ τα φώτα σας, καθότι έφαγα και την πρώτη τούμπα μόλις χθες!!!! :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 καλημερα και καλως ηρθες ! Αμαν βρε παιδι μου με το γεια σας και τουμπα??? ελπιζω να εισαι καλα και να ηταν απλα χαζοπεσιμο και τιποτα το σοβαρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katerinaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 καλημερα και καλως ηρθες ! Αμαν βρε παιδι μου με το γεια σας και τουμπα??? ελπιζω να εισαι καλα και να ηταν απλα χαζοπεσιμο και τιποτα το σοβαρο! εντελώς χαζοπέσιμο, καλώς σας βρήκα. Δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 α και συ .... γιατι απογοητευεσε ... ? ολα εμπειριες ειναι και αμα ειναι και ανωδυνες ακομα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 welcome τα πεσίματα είναι καλοδεχούμενα λόγω μαθηματικής ακρίβειας οτι θα πέσεις .. οπότε οταν "μηδενίζεις" τα στατιστικά σου χωρίς να χτυπήσεις είναι πολυ καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Πρώτο Ποστ: Νεα Μελη - Καλώς σας βρήκα Δεύτερο Ποστ : Δυσάρεστα - ..... Εσύ τα έκανες και τα δυο μαζί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katerinaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 α και συ .... γιατι απογοητευεσε ... ? ολα εμπειριες ειναι και αμα ειναι και ανωδυνες ακομα καλυτερα λέω μήπως τελικά μήπως δεν το έχω??? άσε που του έκανα και ψιλοζημιά, ακόμα δεν πρόλαβα να βγάλω την άδεια του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Γεια σου κι από μένα! Καλώς ήρθες και καλή διαμονή! οσο για τα πεσίματα, όσο είναι ανώδυνα μην ανησυχείς και μη στενοχωριέσαι καθόλου... εννοείται πως μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά!!! Ειδικά κάτι χαζές/στατικές σουπίτσες όλοι μας τις έχουμε φάει για ορεκτικά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) λέω μήπως τελικά μήπως δεν το έχω??? άσε που του έκανα και ψιλοζημιά, ακόμα δεν πρόλαβα να βγάλω την άδεια του.... αυτο δε κρινετε απο μια πτωση .... πριν μαθεις να περπατας μπουσουλουσες οταν προσπαθησες να περπατησεις επεσες πολλες φορες τι σημαινει οτι δεν το ειχες??? αν ηταν ετσι ακομα ολοι θα μπουσουλουσαμε... (τι γραφω ο ανθρωπας πρωι πρωι με το καφε στο χερι ...! ) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2011 από τον SaDoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katerinaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Πρώτο Ποστ: Νεα Μελη - Καλώς σας βρήκα Δεύτερο Ποστ : Δυσάρεστα - ..... Εσύ τα έκανες και τα δυο μαζί.... είπα να μην σας πιάσω πολύ χώρο, έτσι έκανα τα 2 σε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Ελα μωρε μια τουμπα ηταν εκει σιγα... ...για πες πως εγινε να φτιαξουμε εικονα του περιστατικου (υψος ,χρωμα ματιων - μαλι - χρωμα μηχανης ειναι απαραιτητα ε..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Γουελ καμ και περαστικά για την τούμπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katerinaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ελα μωρε μια τουμπα ηταν εκει σιγα... ...για πες πως εγινε να φτιαξουμε εικονα του περιστατικου (υψος ,χρωμα ματιων - μαλι - χρωμα μηχανης ειναι απαραιτητα ε..) εγώ θα πω πως έγινε, αλλά εσείς θα γελάτε μιας και θα σας φανεί πολύ αστείο μαθαίνω χαλαρά σιγά σιγά γύρω από το σπίτι μου, προχθές το πήρα, έκανα μερικές βόλτες, χθές γύρισα αργά από το γραφείο και λέω ας το πάρω να κάνω μερικές..... :whistling: πάω να στρίψω δεν υπολόγισα καλά..... και αντί να πατίσω πιο πολύ φρένο μου έφυγε λίγο παραπάνω το γκάζι :whistling: Στη γωνία ήταν ένα παρκαρισμένο αμάξι, το οποίο του έλειπε το δεξί φανάρι, εεε και λέω δεν του βγάζω και το αριστερό?? Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο αυτάααααααα :sweatdrop: μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση... :D :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2011 από τον katerinaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodosis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 ΚΑΛΟς ΟΡΙΣΕς ΚΑΙ σιδεριενια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 καλημέρα παιδιά. Νέο μέλος και νέα οδηγός ......όπως καταλαβαίνεται, θα χρειαστώ τα φώτα σας, καθότι έφαγα και την πρώτη τούμπα μόλις χθες!!!! :whistling: Γεια σου! Για την τούμπα δεν ξέρω, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να φας ραβανί με παγωτό και τιραμισού! Θα πάθεις πλάκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Καλως ωρισες καγκουριτσα.Απο δω πεπειραμενος καγκουρας!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 μαυρο κοκκινο.. ωραιος συνδιασμος! Χα τετοια τουμπα ειχα παει να φαω κ εγω με βεσπα 200αρα ενως ξαδερφου.. Ξερεις στην ουσια μου φαινονταν ποιο δυσκολο σε σκουτερς που δεν εχει συμπλεκτη..Στην αρχη οταν ξεκινισα να οδηγαω τη μηχανη θυμαμαι σε μια στροφη καθως γυρναγα απο δουλεια ειχε μια λακουβα 100 μετρα βαθος και λεω αα , κατσε να την αποφυγω.. και προσπαθοντας να στριψω το τιμονι ΒΒΒΒΒΒΒ μαρσαρε το cb..τσααακ παταω συμπλεκτη και αστη να γκαριζει.. Μια καλη μαγκια που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να βρεις κανα παρκινγκ απο σουπερ μαρκετ η κατι τετοιο να μπεις μεσα με το σκουτερακι και να αρχισεισ να παιζεις με τις γραμμες στο εδαφος.. Κατι τετοια εκανα με μια φιλη μου κ στο τελος με εβαζε πισω στο cb και πηγαιναμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Με γειά και περαστικά ταυτόχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katerinaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 μαυρο κοκκινο.. ωραιος συνδιασμος! Χα τετοια τουμπα ειχα παει να φαω κ εγω με βεσπα 200αρα ενως ξαδερφου.. Ξερεις στην ουσια μου φαινονταν ποιο δυσκολο σε σκουτερς που δεν εχει συμπλεκτη..Στην αρχη οταν ξεκινισα να οδηγαω τη μηχανη θυμαμαι σε μια στροφη καθως γυρναγα απο δουλεια ειχε μια λακουβα 100 μετρα βαθος και λεω αα , κατσε να την αποφυγω.. και προσπαθοντας να στριψω το τιμονι ΒΒΒΒΒΒΒ μαρσαρε το cb..τσααακ παταω συμπλεκτη και αστη να γκαριζει.. Μια καλη μαγκια που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να βρεις κανα παρκινγκ απο σουπερ μαρκετ η κατι τετοιο να μπεις μεσα με το σκουτερακι και να αρχισεισ να παιζεις με τις γραμμες στο εδαφος.. Κατι τετοια εκανα με μια φιλη μου κ στο τελος με εβαζε πισω στο cb και πηγαιναμε.. αυτό που με δυσκολεύει είναι οι στροφές, η ευθείες δεν μου φάνηκαν δύσκολες.... αλλά και ο συνδυασμός του δεξιού χεριού φρένο-γκάζι με ταλαιπωρεί :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimspy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 welcome τα πεσίματα είναι καλοδεχούμενα λόγω μαθηματικής ακρίβειας οτι θα πέσεις .. οπότε οταν "μηδενίζεις" τα στατιστικά σου χωρίς να χτυπήσεις είναι πολυ καλό μια χαρα το εθεσες οποιος παιρνει μηχανη με την αισθηση οτι δεν θα πεσει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 εγώ θα πω πως έγινε, αλλά εσείς θα γελάτε μιας και θα σας φανεί πολύ αστείο μαθαίνω χαλαρά σιγά σιγά γύρω από το σπίτι μου, προχθές το πήρα, έκανα μερικές βόλτες, χθές γύρισα αργά από το γραφείο και λέω ας το πάρω να κάνω μερικές..... :whistling: πάω να στρίψω δεν υπολόγισα καλά..... και αντί να πατίσω πιο πολύ φρένο μου έφυγε λίγο παραπάνω το γκάζι :whistling: Στη γωνία ήταν ένα παρκαρισμένο αμάξι, το οποίο του έλειπε το δεξί φανάρι, εεε και λέω δεν του βγάζω και το αριστερό?? Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο αυτάααααααα :sweatdrop: μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση... Αυτό δεν είναι τίποτα...έχει πιλότους που τα κάνουν αυτά ακόμα και με σβηστό κινητήρα... :lol: Περαστικά και welcome to the club Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 ... Ετσι έγινε, εγώ λίγες γρατσουνιές στους αγκώνες και στο γόνατο, όπως τότε που έκανα ποδήλατο αυτάααααααα :sweatdrop: μαύρο μαλλί, κόκκινο σκουτεράκι, έτσι για να υπάρχει αντίθεση... :D :D μήπως να βάζεις μπροστά και για κανένα μπουφανάκι, γαντάκι κουλουπου, κουλουπου...? welcome by the way Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Καλως το κοριτσι.. Οσο για την τουμπα μην ανυσηχεις, ολοι περασαμε απο εκει.. Θυμαμαι να τρωω κατσαδα απ' τον πατερα μου οταν σαββουριαστηκα πρωτη φορα και να του απανταω "σιγα ρε πατερα μια πτωση στα 19 χρονια εχω", πεθανε τοσο στα γελια που γλυτωσα το περισσοτερο κατσαδιασμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Καλώς ήρθες :D Από τούμπες να φαν κι οι κότες ήμουν κι εγώ στην αρχή (και συνεχίζω ακάθεκτη ) οπότε μη μασάς και μην απογοητεύεσαι! Όπως σου είπαν πιο πάνω, βρες ένα πάρκινγκ να εξασκηθείς είναι ό,τι καλύτερο να μάθεις το μηχανάκι σου και να πάρεις το κολάι. Εγώ να φανταστείς ήμουν τόσο χεσμένη στην αρχή που έβαζα τον πατέρα μου να πηγαίνει μπροστά με το αυτοκίνητο κι εγώ από πίσω μέχρι να φτάσουμε στην αλάνα που έκανα εξάσκηση Και γρήγορα εξοπλισμό εεε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες