takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Οποιος συντροχος θελει πληροφοριες για την περιοχη εδω ειμαι (καταγομαι απο κει) και ξερω την περιοχη σαν την παλαμη μου . Ετσι πληροφοριακα γραφω δυο -τρια πραγματακια Καργα στροφιλικια φοβερες διαδρομες εχει προσβαση προς: καρδιτσα αρτα καρπενησι αγρινιο προς ολες το μεσο ορο χλμ ειναι περιπου 80-100 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 περασαμε απο εκει το 36ωρο φιλε μου δεν ειναι ιδεα σου επειδη εισαι απο εκει το μερος ειναι απιστευτο τα τουνελ που στραγκιζουν και μεσα βρεχει ενω εξω οχι (ποιο κοματι ειναι αυτο?) ειναι απλα απο αλλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Σας βρηκα στο δρομο τοτε (με το μαυρο χτ ) εσεις κανατε ενα κοματι απο αρτα καρδιτσα πριν τα τουνελ μολις περνας την γεφυρα κορακου στριβεις δεξια κ πας προς καρπενησι κ μετα απο 12 χλμ αγρινιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες