ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Καλημέρα, Έχω αγοράσει εδώ και 8 μήνες το παραπάνω αντικλεπτικό. Τώρα τελευταία, αφού το τοποθετήσω 7/10 φορές ενεργοποιείται αμέσως ο συναγερμός χωρίς κανένα λόγο. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Υποψιάζομαι πως μπορεί να έχουν χαλάσει οι αισθητήρες από το πολύ ταρακούνημα κάτω απ'τη σέλα.Σ'αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποιο κατάστημα για service; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yiannis 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Το λουκέτο αυτό ενεργοποιείται με την παραμικρή κίνηση, αν δεν κάνω λάθος! Μήπως αφού το βάλεις κουνιέται λιγάκι και γι αυτό αρχίζει να βαράει?? Είναι αρκετά ευαίσθητο, πιστεύω, και καλό θα ήταν να μην τρώει γερά ταρακουνήματα και χτυπήματα! Πάντως έχω ακούσει οτι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο εξ αιτίας αυτού! Το οτι βαράει, δηλαδή, ο συναγερμός του με το παραμικρό! Τώρα για service θα σε γελάσω! Γιατί δε ρωτάς εκεί απ' όπου το πήρες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Το λουκέτο αυτό ενεργοποιείται με την παραμικρή κίνηση, αν δεν κάνω λάθος! Μήπως αφού το βάλεις κουνιέται λιγάκι και γι αυτό αρχίζει να βαράει?? Είναι αρκετά ευαίσθητο, πιστεύω, και καλό θα ήταν να μην τρώει γερά ταρακουνήματα και χτυπήματα! Πάντως έχω ακούσει οτι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο εξ αιτίας αυτού! Το οτι βαράει, δηλαδή, ο συναγερμός του με το παραμικρό! Τώρα για service θα σε γελάσω! Γιατί δε ρωτάς εκεί απ' όπου το πήρες?? Ναι,έχεις δίκιο, είναι πολύ ευαίσθητο γι αυτό και είμαι πολύ προσεκτικός όταν το τοποθετώ για να μην το κουνήσω. Το πήρα από ένα συνεργείο-δε νομίζω να έχει ιδέα ο τύπος για service. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 φιλε το εχω και γω και εχω ακριβως το ιδιο "προβλημα".δεν με επηρεαζει σε κατι, ισα-ισα με ευχαριστει το γεγονος οτι χτυπαει με το παραμικρο και δεν χρειαζεται 2 κλωτσιες και γερα χτυπηματα για να αρχισει να χτυπαει.απλα οταν το τοποθετεις στο δισκο, βαλε το καλα κρατωντας το κλειδι πανω και μετα κατεβασε το κλειδι και κλειδωσε γρηγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 φίλε εγώ το έχω 7-8 μήνες μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα... μήπως να πήγαινες με την εγγύηση να το τσεκάρεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Εγώ έχω πάρει ένα ZENA με το ίδιο κόλπο. Τελικά ξύλωσα τις μπαταρίες και το συναγερμό και όλα καλά τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά θα προσπαθήσω να βρω κάποιο service αλλιώς απλά θα βγάλω τις μπαταρίες... karascy, μπορεί να μην το περιέγραψα σωστά αλλά το πρόβλημα είναι όχι η ευαισθησία του μηχανισμού αλλά το οτι ενεργοποιείται χωρίς να το κουνήσει κάποιος ενώ ήδη το έχω κλειδώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες