Jump to content
Sign in to follow this  
Billys-

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΡΕΝΟ!!

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες... χτιπησε το παπακι μου σε ενα πασαλο στα πλαγια και η μονη ζημια ηταν ο ποδομοχλος πισου φρενου ( πως λεγεται ακριβως?) να ερθει πανω στο μασπιε και λιγο προς τα εξω με αποτελεσμα να εχει στραβώσει... το φρενο πιανει καλα αλλα αυτο το προβλημα δεν ξερω τι να κανω? προσπαθησα να το φερω στην θεση του αλλα ειναι πολυ σκληρο κι επισης δεν ξερω που ακριβως στραβωσε... ξερει κανεις ποσο πανε αυτοι οι ''ποδομοχλοι''? και πω μπορω να το βαλω? :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μια βιδα απο κατω ξεβιδωνεις και βγαινει. Αφου το βγαλεις χτυπησετο να ισιωσει, σιδερο ειναι εξαλλου. Αν πας για καινουργιο υποθετω θα ειναι παμφθηνο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια βιδα απο κατω ξεβιδωνεις και βγαινει. Αφου το βγαλεις χτυπησετο να ισιωσει, σιδερο ειναι εξαλλου. Αν πας για καινουργιο υποθετω θα ειναι παμφθηνο

φιλε ομως δεν ξερω μηπως στραβωσε το συστημα?... επειδη δεν ειμαι σιγουρος ενας φιλος με ειπε να παρω καινουργιο μην μου κατσει και καμια στραβη.. ειναι δυσκολο να το βγαλω-βάλω μονος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για την ακρίβεια είναι ένα πυρακι το οποίο πιάνει και τον διπλό.. εύκολα βγαίνει ... και είναι πίσω από το μασπιε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ομως δεν ξερω μηπως στραβωσε το συστημα?... επειδη δεν ειμαι σιγουρος ενας φιλος με ειπε να παρω καινουργιο μην μου κατσει και καμια στραβη.. ειναι δυσκολο να το βγαλω-βάλω μονος?

δεν στραβωσε κανενα συστημα. Απλα απο χτυπημα στραβωσε το σιδερενιο λεβιε που ειναι ανεξαρτητο με το υπολοιπο πλαισιο. Επειδη δεν εχεις περιθωριο να το χτυπησεις πρεπει να το βγαλεις. Ψαχτω μια βιδα ειναι ...και αφου το βαλεις υπολογισε πρωτου το βιδωσεις την θεση του. Οπως και να εχει βγαλτο και θα καταλαβεις εξαλλου και να το αλλαξεις πρεπει πρωτα να το βγαλεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα