Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Καλησπερα παιδες... χτιπησε το παπακι μου σε ενα πασαλο στα πλαγια και η μονη ζημια ηταν ο ποδομοχλος πισου φρενου ( πως λεγεται ακριβως?) να ερθει πανω στο μασπιε και λιγο προς τα εξω με αποτελεσμα να εχει στραβώσει... το φρενο πιανει καλα αλλα αυτο το προβλημα δεν ξερω τι να κανω? προσπαθησα να το φερω στην θεση του αλλα ειναι πολυ σκληρο κι επισης δεν ξερω που ακριβως στραβωσε... ξερει κανεις ποσο πανε αυτοι οι ''ποδομοχλοι''? και πω μπορω να το βαλω? :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 μια βιδα απο κατω ξεβιδωνεις και βγαινει. Αφου το βγαλεις χτυπησετο να ισιωσει, σιδερο ειναι εξαλλου. Αν πας για καινουργιο υποθετω θα ειναι παμφθηνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 μια βιδα απο κατω ξεβιδωνεις και βγαινει. Αφου το βγαλεις χτυπησετο να ισιωσει, σιδερο ειναι εξαλλου. Αν πας για καινουργιο υποθετω θα ειναι παμφθηνο φιλε ομως δεν ξερω μηπως στραβωσε το συστημα?... επειδη δεν ειμαι σιγουρος ενας φιλος με ειπε να παρω καινουργιο μην μου κατσει και καμια στραβη.. ειναι δυσκολο να το βγαλω-βάλω μονος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 ειναι μια βιδα κατω η πισω απο το μασπιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 για την ακρίβεια είναι ένα πυρακι το οποίο πιάνει και τον διπλό.. εύκολα βγαίνει ... και είναι πίσω από το μασπιε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 φιλε ομως δεν ξερω μηπως στραβωσε το συστημα?... επειδη δεν ειμαι σιγουρος ενας φιλος με ειπε να παρω καινουργιο μην μου κατσει και καμια στραβη.. ειναι δυσκολο να το βγαλω-βάλω μονος? δεν στραβωσε κανενα συστημα. Απλα απο χτυπημα στραβωσε το σιδερενιο λεβιε που ειναι ανεξαρτητο με το υπολοιπο πλαισιο. Επειδη δεν εχεις περιθωριο να το χτυπησεις πρεπει να το βγαλεις. Ψαχτω μια βιδα ειναι ...και αφου το βαλεις υπολογισε πρωτου το βιδωσεις την θεση του. Οπως και να εχει βγαλτο και θα καταλαβεις εξαλλου και να το αλλαξεις πρεπει πρωτα να το βγαλεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες