Jump to content
patapios

KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Recommended Posts

απο 100 κ πανω ειναι δωρεαν :_thumbsup:

Πωπωπω βρε Παταπιε, τι παλικάρι είσαι εσύ, με έφτιαξες σου λέω ! :grin: :grin:

Τελείως πληροφοριακά, αναγράφεται πουθενά αυτό φίλε μου ? Έψαχνα το FAQ τους και δεν βρήκα κάτι το σχετικό..

Το μαγαζί είναι έμπιστο όσων αφορά ασφάλεια συναλλαγών/παράδοση κτλπ, σωστά ? Χρόνοι παράδοσης συνήθως ?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλτατε, να'σαι καλά :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσωπικα εγω τους τελευταιους 2 μηνες εχω κανει 2 αγορες απο εκει με χρονο παραδοσης 4 εργασιμες μερες και εχω "στηλει" στο καταστημα αλλους 3 mybikιτες με χρονο παραδοσης max 8 εργασιμες.

Οι τυποι τα σπανε κ εγω φετος το ανακαλυψα μετα απο υποδειξη του φιλου virus :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα εγω τους τελευταιους 2 μηνες εχω κανει 2 αγορες απο εκει με χρονο παραδοσης 4 εργασιμες μερες και εχω "στηλει" στο καταστημα αλλους 3 mybikιτες με χρονο παραδοσης max 8 εργασιμες.

Οι τυποι τα σπανε κ εγω φετος το ανακαλυψα μετα απο υποδειξη του φιλου virus :_thumbsup:

1000 ευχαριστώ αδερφέ, θα τους τιμήσω και εγω άμα είναι έτσι :)

Cheers

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8/6 παραγγελία 23/6 παραλαβή (11 εργάσιμες ημέρες).

Πάντως γενικώς εδώ που μένω (λίγο έξω από Θεσσαλονίκη) αργεί το ταχυδρομείο και εν τω μεταξύ είχαν και 48ωρη απεργία τα ΕΛΤΑ σε αυτό το διάστημα...

Πάντως πήρα κρανάκι σε τιμή σούπερ!!! 100 ευρώ πιο κάτω από τα εδώ καταστήματα και με τα μεταφορικά στην τιμή αγοράς (αφού ήταν πάνω από 100 ευρώ)! ;)

Πολύ καλό το κατάστημα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To λοιπόν, επειδή διαβάζω για revit απο'δω, revit απο'κει (τι στον Εωσφόρο ρε παιδάκι μ') :2funny::_zeppelin: , ορίστε και μερικές (άλλες) ιδέες :

Dainese AVRO textile jacket το οποίο είναι με πλήρως αφαιρόυμενη εσωτερική επένδυση.

Δίνουμε που δίνουμε 140 για τα Revit (καλοκαιρινό), εεε, με άλλα 40 έχουμε μπουφανάκι για χειμώνα-καλοκάιρι (180 και κατι ψιλά για την ακρίβεια)...

Το συγκεκριμένο φέρει προστασία για τους ώμους/αγκώνες και πλάτη (ξεχωριστά).

Διάτρητο προφανώς δεν είναι, αναπνέει πολύ καλά όμως χάρις στους αεραγωγούς...

Το τσίμπησα σε μαύρο/άσπρο/κόκκινο και επειδή το γούσταρα πολύ ρε αδερφάκι μου (να'ουμ')σε κανα μηνάκι λέω να το παραγγείλω και σε μαύρο/κόκκινο/άσπρο :) :mB_kalo_e:

Ενα άλλο που χαλβάδιαζα ηταν το G.AIR-FRAME TEXτο οποίο και διάτρητο είναι, και φτηνότερο...

Edit : @ Zoom : Να'σαι καλά για τις πληροφορίες :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οποίο είναι με πλήρως αφαιρόυμενη εσωτερική επένδυση.

Δίνουμε που δίνουμε 140 για τα Revit (καλοκαιρινό), εεε, με άλλα 40 έχουμε μπουφανάκι για χειμώνα-καλοκάιρι (180 και κατι ψιλά για την ακρίβεια)...

Με την εμπειρια μου μεχρι σημερα , δεν υπαρχει μπουφαν 2-3 εποχων που να αντεχεις να το φορας τον αυγουστο στην ελλαδα παρα μονο τα ΜΟΝΟ καλοκαιρινα.

Ολα τα υπολοιπα ειναι mid-season (μεχρι αρχες καλοκαιριου)

Κ για τους τυπους το καλοκαιρινο revit εχει 108 οχι 140 :_thumbsup:

Edit: Κ εγω daineseακιας ημουν αλλα 200 για καλοκαιρινο δεν τα δινω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Revit πρωτη φορα φοραω.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To λοιπόν, επειδή διαβάζω για revit απο'δω, revit απο'κει (τι στον Εωσφόρο ρε παιδάκι μ') :2funny::_zeppelin: , ορίστε και μερικές (άλλες) ιδέες :

Dainese AVRO textile jacket το οποίο είναι με πλήρως αφαιρόυμενη εσωτερική επένδυση.

Το συγκεκριμένο φέρει προστασία για τους ώμους/αγκώνες και πλάτη (ξεχωριστά).

Διάτρητο προφανώς δεν είναι, αναπνέει πολύ καλά όμως χάρις στους αεραγωγούς...

Το τσίμπησα σε μαύρο/άσπρο/κόκκινο και επειδή το γούσταρα πολύ ρε αδερφάκι μου (να'ουμ')σε κανα μηνάκι λέω να το παραγγείλω και σε μαύρο/κόκκινο/άσπρο :) :mB_kalo_e:

Ενα άλλο που χαλβάδιαζα ηταν το G.AIR-FRAME TEXτο οποίο και διάτρητο είναι, και φτηνότερο...

Edit : @ Zoom : Να'σαι καλά για τις πληροφορίες :_thumbsup:

Φίλε και εγώ μέχρι τώρα την έβγαζα με το dainese barcelona που είναι 4 εποχών με αφαιρούμενη επένδυση.

Φυσικά το φορούσα χωρίς την επένδυση αλλά το καλοκαίρι απλά.......ΔΕΝ παλεύεται. :surrender:

Για αυτό πήρα και εγώ καλοκαιρινό διάτρητο.

Τώρα η επιλογή dainese-revit είναι θέμα γούστου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....και θεμα τσεπης να προσθεσω :whistling:

Σωστός.

Ειδικά αν σκεφτείς ότι θες δύο μπουφάν (καλοκαιρινό - χειμερινό) είναι αρκετά τα λεφτά.

Αν και πρόσφατα που είχα πάει στην αποθήκη είχε ένα καλοκαιρινό dainese με 130ευρώ.

Δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά 130 με 108.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ Patapios : Δε διαφωνώ σε κανένα σημείο φιλτατε, τώρα, σχετικα με τα περι θερμοκρασιών, συμφωνοι και παλι, αλλο πραμα ενα καθαρα καλοκαιρινό μπουφάν και αλλο ενα mid-season, βέβαια, αυτο εξαρταται και απο αλλους παράγοντες οπως τοποθεσία/ διαφορετικές "αντοχές" του καθενός στη θερμοκρασία (ζέστη) και ούτω καθεξής :winking:

Σχετικά με την τιμή του revit, ναι, έκανα όντως λάθος...

@ κουλάδι : Σύμφωνοι, και σχετικά με την αναφορά μου περι revit-dainese, προφανώς αστειευόμουν :)

Προσωπικα κύριοι, δεν ορκίζομαι σε καμια εταιρία, όμως, αυτη η $#@#@-εφαρμογή που έχουν τα προϊόντα της Dai... κάθονται κυριολεκτικά "γάντι" στον σωματότυπό μου σε σχέση με άλλες.

Καλό μας βράδυ.

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ κουλάδι : Σύμφωνοι, και σχετικά με την αναφορά μου περι revit-dainese, προφανώς αστειευόμουν :)

Προς τι η επεξήγηση; Δεν είμαι αντιπρόσωπος της revit. :_zeppelin:

Και εγώ πλάκα κάνω φυσικά.

Και εμένα ολος ο υπόλοιπος εξοπλισμός μου (γάντια χειμερινά-καλοκαιρινά και μπουφάν χειμερινό) είναι λες και με έχει φτύσει η dainese. :2funny:

Για αυτό εγώ είπα κυρίως θέμα γούστου.

Εγώ έδωσα 130 για το tarmac air και 30 για προστασία πλάτης ενώ για το dainese την είχα ήδη από το χειμερινό.

Άρα μου βγήκε συνολικά 160 το revit. Πιο ακριβό από το dainese αλλά μου άρεσε πιο πολύ το σχέδιο.

Είμαι και λίγο ψώνιο. Τι να κάνω; :_whistling::blush:

On topic

Πάντως δε ξέρω για τις αντοχές σου, αλλά π.χ. καταμεσήμερο με το κλίμα της Ελλάδας το καλοκαίρι δε νομίζω να την παλέψεις αν δεν είναι διάτρητο.

Εγώ γύρναγα σπίτι 2 κιλά ελαφρύτερος. Μούσκεμα λέμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια αυτο το μπουφανακι πως σας φαινετε ??

http://www.coloripos...p?ProductID=990

Το εχω φορεσει. Πιο ποιοτηκο ειναι το Revit :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα