Jump to content
Sign in to follow this  
john 13

f1zr 110cc

Recommended Posts

Γεια σας ... είμαι νέος στο mybike αυτό που θέλω να μάθω είναι 1)τι κυλινδροπιστονο και καρμπιρατέρ έχει και 2) την κατανάλωση του ανά 100χλμ... α και επίσης αν αξίζει πείραγμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλως ηρθες...

περνα πρωτα απο εδω να σε γνωρισουμε

:)

Υ.Γ. το θεμα μεταφερθικε στην σωστη κατηγορια.. καλη διαμονη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω την αλήθεια αυτά που γράφουν αυτές οι συζητήσεις δεν είναι ακριβώς αυτό που ρωτάω....!!! η μόνη απάντηση ήταν πως καίει πολύ ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω την αλήθεια αυτά που γράφουν αυτές οι συζητήσεις δεν είναι ακριβώς αυτό που ρωτάω....!!! η μόνη απάντηση ήταν πως καίει πολύ ....

αλλες δεν υπαρχουν...ψαξε αυτο που θες στο google μπας και βρεις σε κανα αλλο φορουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν φίλε μου, το F1 φοράει πιστόνι μαμά 52,5 mm και καρμπιρατέρ mikuni 20 mm. Η κατανάλωση είναι ανάλογη με το πόσο ανοίγεις το γκάζι... Γύρω στα 3,5 με 4 L/100 ΧΛΜ. Δύσκολα θα βρεις κάποιο που να μην είναι πειραγμένο για να το πειράξεις εσύ. Αν βρεις και το πειραξεις τελικά τότε αξίζει από την άποψη ότι θα έχεις καλύτερες επιδόσεις σε επιτάχυνση και τελική αλλά μην περιμένεις ότι θα ζήσει για μια ζωη έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μιχανακι το εχω ωρει ειδι απο ενα φιλαρακι, ο οποιοσ ειχε και αυτοσ ενα σπριντερ και ολλα τα λευτα του τα εριξε σε αυτο , και αυτο το λογο το φ1 εμεινε μανισιο... οσο για την διαρκια ζοης δεν το περιμενω για αυτο τον λογο εχω το σπριντερ μανισιο.... μπορεισ να μου δςσεισ καποιες ιδεεσ ωσ προς τι να το κανω και αν ξερεισ ποσο θα κοστισει στο περιπου... ευχαριστω προκαταβολικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμη μου είναι να το πάρεις και να δεις αν σου αρέσει όπως είναι. Μπορεί να σε ικανοποιεί η δύναμή του. Αν θέλεις ακόμα να το πειράξεις ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη και άλλαξε κυλινδροπίστονα 54-56 mm, καρμπιρατέρ 26-28mm και καμιά εξάτμηση blade. Ψάξε λίγο στο net θα βρεις αρκετά πράγματα όπως αυτά. Ο σύνδεσμός μου

Μπορείς να βάλεις και μια εξάτμηση μόνο ή και καρμπιρατέρ. Πάλι θα δεις βελτίωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστό και αυτό που λες .... έχω είδη μια blade... αν προς το παρών βάλω ένα καρμπιλατερ και την εξάτμιση και αργότερα κυλινδροπιστονο θα χρειαστεί και τώρα στρώσιμο... δεν νομίζω αλλά καλού κακού ρωτάω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να σας πω κατι σαν καπως μεγαλυτερος;

Μην πετατε λεφτα στα παπια... παρτε μια παπια για να κανετε την δουλειτσα σας και τις βολτες με το μωρακι... αλλα μην σκατε τζαμπα λεφτα...

σε 2-3 χρονακια θα μπορειτε με το νεο διπλωμα που θα βγαλετε να εχετε την πρωτη σας μοτο...

Η γνωμη μου ειναι να κρατησετε τα φραγκα που μαζευετε για τα παπια ωστε οταν ερθει εκεινη η ωρα που θα παρετε την 1η μηχανη σας να μπορειτε λογο χρηματων ή να παρετε ενα καινουριο ή ενα μεταχειρο σε αριστη κατασταση...

Τωρα δεν το σκεφτεστε και ειναι λογικο.. οταν θα μεγαλωσετε λιγακι ομως θα το καταλαβετε και εσεις πως ολα τα χρηματα στα παπια ειναι πεταμενα και αχρηστα :)

και εμας μας τα ελεγαν καποτε αλλα δεν τους ακουγαμε...Ειχαν ομως δικιο winking.gif

Ολα τα παπακια πλεον ειναι και δυνατα και ΟΜΟΡΦΑ... μην δινεται παραπανω λεφτα

φιλικα:)

Υ.γ. : ΚΑι να φορατε κρανος και εσεις και το μωρακιwinking.gif

Τα μωρακια μας θελουν οπως και να ναι το μαλλι μας, σημαδεμενους ομως δεν μας θελουν winking.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα τα λεσ αλλα εχω 3 χρονια ακομα μεχρι να βγαλω δίπλωμα ... αρα θελω κατι καλω να εχω στα χερια μου.. το f1 θα το παρω 500 ευρο και θα δωσω και καμια 150 να το συμμαζέψω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο δίκιο έχεις Ηλία... Όμως όπως λες και εσύ οι νέοι δεν σκέφτονται έτσι! Ούτε εμείς σκεφτόμασταν έτσι! Τα παιδιά πάντα βιάζονται να ''μεγαλώσουν''. Μόνο όταν έρθει η στιγμή και καβαλήσουν μια αληθινή μοτο καταλαβαίνουν το λάθος τους και τα πεταμένα λεφτά στα παπάκια που ΟΤΙ και να τους κάνεις πάντα παπάκια θα μείνουν.! Ας είναι καλά το ξαδερφάκι που μου δίνει και κάνω καμιά βόλτα με τη fazer και παίρνω τη δόση μου ο άνθρωπος γιατί με το modenas δεν τη παλεύω άλλο!

Johny με το μάζεμα των 150 Ευρώ θα κερδίσεις 15-20 χιλιόμετρα και μια περίοπτη θέση στη καρδιά του βενζινά της γειτονιάς σου, μπορεί και του μάστορα...

(Όχι, αν βάλεις μόνο εξάτμιση και καρμπιρατέρ δεν θέλει πάλι στρώσιμο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκέφτομαι αρκετά ακόμα ...το κυριότερο, λόγο κατανάλωσης θα καίει πολύ για παπί.. ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και τις συμβουλές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα