john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Γεια σας ... είμαι νέος στο mybike αυτό που θέλω να μάθω είναι 1)τι κυλινδροπιστονο και καρμπιρατέρ έχει και 2) την κατανάλωση του ανά 100χλμ... α και επίσης αν αξίζει πείραγμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Καλως ηρθες... περνα πρωτα απο εδω να σε γνωρισουμε :) Υ.Γ. το θεμα μεταφερθικε στην σωστη κατηγορια.. καλη διαμονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 κανεις ;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 περιμενε μεχρι να βρεθει καποιος κατοχος/γνωστης να σου απαντησει:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 φιλε κανε μια αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 σορι φιλε μου αλλα δεν βρισκο κατι αν μπορεισ δοσε μου μια βοηθεια παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 να πω την αλήθεια αυτά που γράφουν αυτές οι συζητήσεις δεν είναι ακριβώς αυτό που ρωτάω....!!! η μόνη απάντηση ήταν πως καίει πολύ .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 να πω την αλήθεια αυτά που γράφουν αυτές οι συζητήσεις δεν είναι ακριβώς αυτό που ρωτάω....!!! η μόνη απάντηση ήταν πως καίει πολύ .... αλλες δεν υπαρχουν...ψαξε αυτο που θες στο google μπας και βρεις σε κανα αλλο φορουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Λοιπόν φίλε μου, το F1 φοράει πιστόνι μαμά 52,5 mm και καρμπιρατέρ mikuni 20 mm. Η κατανάλωση είναι ανάλογη με το πόσο ανοίγεις το γκάζι... Γύρω στα 3,5 με 4 L/100 ΧΛΜ. Δύσκολα θα βρεις κάποιο που να μην είναι πειραγμένο για να το πειράξεις εσύ. Αν βρεις και το πειραξεις τελικά τότε αξίζει από την άποψη ότι θα έχεις καλύτερες επιδόσεις σε επιτάχυνση και τελική αλλά μην περιμένεις ότι θα ζήσει για μια ζωη έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 το μιχανακι το εχω ωρει ειδι απο ενα φιλαρακι, ο οποιοσ ειχε και αυτοσ ενα σπριντερ και ολλα τα λευτα του τα εριξε σε αυτο , και αυτο το λογο το φ1 εμεινε μανισιο... οσο για την διαρκια ζοης δεν το περιμενω για αυτο τον λογο εχω το σπριντερ μανισιο.... μπορεισ να μου δςσεισ καποιες ιδεεσ ωσ προς τι να το κανω και αν ξερεισ ποσο θα κοστισει στο περιπου... ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Γνώμη μου είναι να το πάρεις και να δεις αν σου αρέσει όπως είναι. Μπορεί να σε ικανοποιεί η δύναμή του. Αν θέλεις ακόμα να το πειράξεις ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη και άλλαξε κυλινδροπίστονα 54-56 mm, καρμπιρατέρ 26-28mm και καμιά εξάτμηση blade. Ψάξε λίγο στο net θα βρεις αρκετά πράγματα όπως αυτά. Ο σύνδεσμός μου Μπορείς να βάλεις και μια εξάτμηση μόνο ή και καρμπιρατέρ. Πάλι θα δεις βελτίωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 σωστό και αυτό που λες .... έχω είδη μια blade... αν προς το παρών βάλω ένα καρμπιλατερ και την εξάτμιση και αργότερα κυλινδροπιστονο θα χρειαστεί και τώρα στρώσιμο... δεν νομίζω αλλά καλού κακού ρωτάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Παιδια να σας πω κατι σαν καπως μεγαλυτερος; Μην πετατε λεφτα στα παπια... παρτε μια παπια για να κανετε την δουλειτσα σας και τις βολτες με το μωρακι... αλλα μην σκατε τζαμπα λεφτα... σε 2-3 χρονακια θα μπορειτε με το νεο διπλωμα που θα βγαλετε να εχετε την πρωτη σας μοτο... Η γνωμη μου ειναι να κρατησετε τα φραγκα που μαζευετε για τα παπια ωστε οταν ερθει εκεινη η ωρα που θα παρετε την 1η μηχανη σας να μπορειτε λογο χρηματων ή να παρετε ενα καινουριο ή ενα μεταχειρο σε αριστη κατασταση... Τωρα δεν το σκεφτεστε και ειναι λογικο.. οταν θα μεγαλωσετε λιγακι ομως θα το καταλαβετε και εσεις πως ολα τα χρηματα στα παπια ειναι πεταμενα και αχρηστα :) και εμας μας τα ελεγαν καποτε αλλα δεν τους ακουγαμε...Ειχαν ομως δικιο Ολα τα παπακια πλεον ειναι και δυνατα και ΟΜΟΡΦΑ... μην δινεται παραπανω λεφτα φιλικα:) Υ.γ. : ΚΑι να φορατε κρανος και εσεις και το μωρακι Τα μωρακια μας θελουν οπως και να ναι το μαλλι μας, σημαδεμενους ομως δεν μας θελουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 σωστα τα λεσ αλλα εχω 3 χρονια ακομα μεχρι να βγαλω δίπλωμα ... αρα θελω κατι καλω να εχω στα χερια μου.. το f1 θα το παρω 500 ευρο και θα δωσω και καμια 150 να το συμμαζέψω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 you pay, you choose 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Πόσο δίκιο έχεις Ηλία... Όμως όπως λες και εσύ οι νέοι δεν σκέφτονται έτσι! Ούτε εμείς σκεφτόμασταν έτσι! Τα παιδιά πάντα βιάζονται να ''μεγαλώσουν''. Μόνο όταν έρθει η στιγμή και καβαλήσουν μια αληθινή μοτο καταλαβαίνουν το λάθος τους και τα πεταμένα λεφτά στα παπάκια που ΟΤΙ και να τους κάνεις πάντα παπάκια θα μείνουν.! Ας είναι καλά το ξαδερφάκι που μου δίνει και κάνω καμιά βόλτα με τη fazer και παίρνω τη δόση μου ο άνθρωπος γιατί με το modenas δεν τη παλεύω άλλο! Johny με το μάζεμα των 150 Ευρώ θα κερδίσεις 15-20 χιλιόμετρα και μια περίοπτη θέση στη καρδιά του βενζινά της γειτονιάς σου, μπορεί και του μάστορα... (Όχι, αν βάλεις μόνο εξάτμιση και καρμπιρατέρ δεν θέλει πάλι στρώσιμο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 το σκέφτομαι αρκετά ακόμα ...το κυριότερο, λόγο κατανάλωσης θα καίει πολύ για παπί.. ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και τις συμβουλές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες