Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Παναγιωτη φιλε μου...Πιο off-topic μου λες??Δεν καταλαβαινω... Και εσυ Ηλια που απο οτι φαινεται θες να πειραματιστεις...Μπορεις να παρεις κανενα τετοιο μινι μοτο μεταχειρο ή απο μαγαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Παναγιωτη φιλε μου...Πιο off-topic μου λες??Δεν καταλαβαινω... Και εσυ Ηλια που απο οτι φαινεται θες να πειραματιστεις...Μπορεις να παρεις κανενα τετοιο μινι μοτο μεταχειρο ή απο μαγαζι ωπα... παρεξηγησης εγινε εδω Δεν θελω να παρω ενα μηχανακι οτι ναναι και να του αλλαξω μοτερ αναρτησεις κλπ... Θελω καποια στιγμη να παρω κατι σπανιο και να του κανω πληρης ανακατασκευη και να το φερω στην εργοστασιακη του μορφη ετσι ακριβως οπως εβγαινε καινουριο απο το εργοστασιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 ααααααααααααααααααααααααααααααα....................Καταλαβα λαθος τελοσπαντων αμα το κανεις ποτε να ανεβασεις φωτογραφιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες