gianmaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Γιάννης και είμαι νέο μέλος εδώ, αλλά μπάρμπας σε σχέση με τις ηλικίες που διαβάζω. Επειδή είμαι της άποψης ότι η μοτοσυκλέτα δεν έχει όριο ηλικίας και μιας και όλοι οι φίλοι εγκατέλειψαν το σπόρ, πράγμα που εγώ αρνούμαι να κάνω, σκέφτηκα ότι μια καινούρια παρέα έστω διαδικτυακή θα ήταν η κατάλληλη κίνηση. Καλώς σας βρήκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Γιάννης και είμαι νέο μέλος εδώ, αλλά μπάρμπας σε σχέση με τις ηλικίες που διαβάζω. Επειδή είμαι της άποψης ότι η μοτοσυκλέτα δεν έχει όριο ηλικίας και μιας και όλοι οι φίλοι εγκατέλειψαν το σπόρ, πράγμα που εγώ αρνούμαι να κάνω, σκέφτηκα ότι μια καινούρια παρέα έστω διαδικτυακή θα ήταν η κατάλληλη κίνηση. Καλώς σας βρήκα. Καλώς ήρθες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodosis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Γουελ καμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 καλως ηρθες...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianmaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως είμαι αόρατος ή απλά ανεπιθύμητος. Πήρε μια βδομάδα να πάρω έστω ένα "καλως ήρθες". Ας είναι, σας ευχαριστώ ξανά και θα τα λέμε.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Γεια σου μπαρμπα-Γιαννη και καλως ηρθες και εγω ενας μικρος μπαρμπας ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Γεια σου Μπαρμπά Γιάννη μηχανόβιε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως είμαι αόρατος ή απλά ανεπιθύμητος. Πήρε μια βδομάδα να πάρω έστω ένα "καλως ήρθες". Ας είναι, σας ευχαριστώ ξανά και θα τα λέμε.... :) Δίκιο έχεις!! Αργήσαμε πολύ να σε καλωσορίσουμε!! Μικροί,μεγάλοι, με εμπειρία ή χωρίς..ολο και κάτι έχουμε να δώσουμε ό ένας στον άλλον!! Καλως σε βρήκαμε λοιπόν και καλά ποσταρίσματα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες