KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 απλα και ομορφα αμα σηκωθείς απο τον καναπέ και κλείσεις την TV εχεις χρονο να κάνεις τα πάντα Ποιον καναπε???Ποια TV??? Eχω ξεχασει τι χρωμα εχουν τα ντουβαρια απο το σαλονι μου!! Την ΤV την εχουμε σπιτι μονο για να βλεπουμε καμια ταινια με το κοριτσι!!Κ τον καναπε μονος για να καθεται κανενας μουσαφιρης οταν σκαει μυτη μην τον βαζουμε στρωματσαδα! 2ον επειδή εργάζομαι 10 ωρες την μερα 7μερες την εβδομαδα μονο και μονο για να πληρώνω τους φόρους γιατι δεν περισσεύουν και πολλα πολλα Χα χα χα!!!Ας γελασω!!Βρηκες ανθρωπο να πεις τον πονο σου!! 6+8=14 ωρες επι 2 χρονια ΚΑΙ 12+8=20 ωρες το τελευταιο 6μηνο εργασιας καθε μερα σου λεει κατι??? Εγω τι φορους να πληρωσω με 6,200 ευρω φορολογικη δηλωση...??? η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οπως και τι συμβαινει σε αυτον το καταραμενο τοπο γιατι εγω προσωπικα ΖΩ σε αυτον τον τοπο φτηνοντας αιμα καθε μερα ΟΚ ρε παληκαρι μου ομορφο,μην το κανεις κ τοσο μελλοδραματικο... Για αιματα,σπερματα κ δακρυα πες τα σε κανενα τηλεπαραθυρο να πιασουν κ τοπο...Μεταξυ μας μιλαμε,δεν θα πουλαμε παπα αν περναγα και κανα 3ωρακι στην καφετερια και κανα 3ωρακι στην TV ατην μερα... που ξερεις μπορει και να χεστηκα για to ti συμβαίνει στον τοπο μου, Εμενα δεν θα με λες για 3ωρακια σε καφετεριες κ για TV... Δεν με ξες καλα εμενα για τους γυρω μου, για όλα εγω να ειμαι χαλαρα και τι στον κοσμο...... Εμενα τα μονα που με νοιαζουν παντως ειναι η ζωη μου,η κοριτσαρα μου,οι γονεις μου,κ η τσεπη μου. Για πατριδες,θρησκειες,κ αφεντες πες τα σε κανενα παληκαρακι 15 ετων που τωρα βγαινει στη γυρα αλα δεν ειμαι ετσι... ισως του χρονου!! Εγω ειμαι ετσι,ενοχλω σε κατι?? Αν ναι,μπορουμε να το λυσουμε.Κ απο κοντα αν θες Την αγαπη μου κ περαστικα να σου ειναι αυτα Φιλακια στον κουμπαρο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 ουστ παρεξηγιαρη!!! :angel_not: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Αν ναι,μπορουμε να το λυσουμε.Κ απο κοντα αν θες αμα ξυριστείς κατι γίνετε Την αγαπη μου κ περαστικα να σου ειναι αυτα Φιλακια στον κουμπαρο σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) το συνεχίζω εδω.. Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία. Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων. Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ'ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του '90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία. Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής. Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνε με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" . Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr λογω κρισης τα αφερουνε??? η ξαφνικα θα μας κανουν κανα ντου και εμεις θα ειμαστε με σφεντονες?? μηπως τελικα εχει πουληθεί ΚΑΙ Εδαφικά η Μακεδονία και ετοιμαζουνε το εδαφος για να μπουνε??? για να δουμε τι θα γίνει! σε περιεργο καιρο ζουμε.... παντως Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 να φυγουν οι ναζι τις Frontex να ανοιξουν τα συνορα και να πηγαινουν στην ευρωπη ελευθερα οπως εγινε στην ιταλια με τους χιλιαδες προσφυγες απο τους βομβαρδισμους..... oi FRONTEX κοιτανε να κρατανε εδω τους προσφυγες (μην τυχον φθασουν σε γερμανια κτλ) Πιστευω γρηγορα να κανουμε κατι με δαυτους......... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 να φυγουν οι ναζι τις Frontex να ανοιξουν τα συνορα και να πηγαινουν στην ευρωπη ελευθερα οπως εγινε στην ιταλια με τους χιλιαδες προσφυγες απο τους βομβαρδισμους..... Κανε καμμια βολτα με το Βαρκαντερο να ξελαμπικαρεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 ναι συμφωνω στην ελευθερη μεταβαση του καθε πολιτη σε οποιο σημειο θελει και σε οποια χωρα!!!αρκει να αρχισουμαι απο την ελλαδα και να αφησουμαι τους λαθρο να πανε και στα βορεια προαστεια και οχι να τους αναγκαζουμαι να ειναι μονο στην γειτονια μου και να τους φορτονομαι μονο εγω!!! εμπρος αδελφια παρανομοι και λαθρο πακιστανοι μπαγκλατεσιανοι ,αφρικανοι , νιγηριανοι τωρα στα βορεια προαστεια που εχει και πρασινο να παρουν τα στηθη σας οξυγονο και στην ανατολικη αττικη να πλενεστε στην θαλασσα!!!!! να δουμαι μετα αυτοι που το παιζουν εθνοπατερες και προοδευτικοι ποσο θα αντεξουν να τους εχουν στην γειτονια τους κα αν θα βγαινουν εξω απο το σπιτι τους μετα της 6 το απογευμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η γιαγιά του Σκοπιανού Πρωθυπουργού Γκρούεφσκι έπαιρνε σύνταξη του ΟΓΑ!!! αχαχχααχχααχχααχαχαχχαχαχααχχχααχααχαχααχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δεν λες καλα που δεν επαιρνε συνταξη.....μακεδονομαχας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν λες καλα που δεν επαιρνε συνταξη.....μακεδονομαχας? επαιρνε...... Έλληνας, από την Αχλάδα Φλώρινας, ο παππούς του Νικόλαος Γρούιος, που πολέμησε και σκοτώθηκε στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο. Η γιαγιά του Πρωθυπουργού των Σκοπίων Ν. Γκρούεφσκι έπαιρνε τη σύνταξη του ΟΓΑ από το ελληνικό κράτος στα Σκόπια, όπου ζούσε, αφού ήταν Ελληνίδα!!! Ο παππούς του Νικόλαος Γρούιος, το όνομα του οποίου έχει, σκοτώθηκε το 1940 στα βουνά της Αλβανίας, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς. Μάλιστα το όνομά του είναι χαραγμένο στο ηρώο της Αχλάδας. Κάτοικοι του χωριού δηλώνουν κατηγορηματικά: "Είμαστε Έλληνες. Αυτοί, που δηλώνουν "Μακεδόνες", μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού". Όταν τελείωσε ο εμφύλιος σπαραγμός στην Ελλάδα, η γιαγιά και ο πατέρας του Ν. Γκρούεφσκι κατέβηκαν στα Σκόπια. Οι γονείς του χώρισαν, όταν όταν αυτός ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Μεγάλωσε με τη μητέρα του, η οποία αυτοχαρακτηριζόταν ως φανατική "Μακεδόνισσα". και επειδη αυτος μεγάλωσε με την μητερα του Η Ελλαδα εχασε την Μακεδονια θεωρία του ΧΑΟΥΣ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Θέλουνε καμιά φάπα μου φαίνεται να ισιώσουνε!!!!!! σφερα θες να πεις! γιατι εμεις κοιταμε σαν μαλακες και αυτοι ριχνουν στο ψαχνο! εμεις ειμαστε χαζοι αμα φαμε καμια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες