ermis77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Λοιπόν ας κάνω την ερώτηση μου και γω μετά από ψάξιμο αρκετό μπορώ να πω οτι αποφάσισα να καταλήξω σαν πρώτη μηχανή μου ένα vtr 250 ( μεταχειρισμένο). Το κακο ειναι οτι μου ειπε οτι δεν εχει βιβλιο service και απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα ειναι σημαντικο . Αλλά αυτο που με ενδιαφερει πραγματικα ειναι οτι κάπου διάβασα ότι τα vtr δεν τα ψιλό φέρνουν και πολύ και θα δυσκολευτώ μετά με τα service κ ανταλλακτικά,ισχύει αυτό η δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των πρότερων Ερμής…. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gaz 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Το μοτέρ του VTR250 πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο VT250F του 1982. Κυκλοφορούν ακόμα αρκετά στην Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα και στο spada (η δικιά μου πρώτη μηχανή) και στο magna 250 που επίσης υπάρχουν αρκετά στην Ελλάδα. Απο αξιοπιστία δεν τιθεται θέμα (γενικά πάντα - καθε μηχανή έχει χρησιμοποιηθεί διαφορετικά) και αν χρειαστείς κάτι νομίζω ότι θα το βρείς. Είναι πάντως λίγο ακριβό πιστεύω μιας και στην τελευταία του μορφή VTR250 βγαίνει από το 1997. Μετά το 2009 έχει ψεκασμό. Ισως να μπορείς να κοιτάξεις και για κανα nidja 250.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες