Jump to content
ExTaCy1337

Ημι-πομπε AaSa σε Crypton R 105cc

Recommended Posts

Εχω αυτο το παπακι

39856_1495753346596_1016948538_1446259_7923573_n.jpg

και πηρα ενα ημι-πομπε AaSa πιστονακι.

Αυτος απο τν εταιρια μου ειπε οτι ισως χρειαστει λιγο φαγωμα αν βρισκει αλλα δεν νομιζει.

(καλα δν εχει παρει αλλο ατομο να δουνε? δεν ξερουν σιγουρα?)

το πηγε ο μαστορας στο μηχανουργειο για ρεκτιφιε τον κυλινδρο και τον ειπε αυτος απο το μηχανουργειο

οτι αυτο το πιστονι δεν κανει οτι θα πρεπει να φαγωθει και θα γινει σαν τσιγαροχαρτο.

Αληθευει?τι παιζει? τι μπορω να κανω? δεν εχει βαλει κανεις ημι-πομπε σε αυτο το παπι?;/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχω αυτο το παπακι

39856_1495753346596_1016948538_1446259_7923573_n.jpg

και πηρα ενα ημι-πομπε AaSa πιστονακι.

Αυτος απο τν εταιρια μου ειπε οτι ισως χρειαστει λιγο φαγωμα αν βρισκει αλλα δεν νομιζει.

(καλα δν εχει παρει αλλο ατομο να δουνε? δεν ξερουν σιγουρα?)

το πηγε ο μαστορας στο μηχανουργειο για ρεκτιφιε τον κυλινδρο και τον ειπε αυτος απο το μηχανουργειο

οτι αυτο το πιστονι δεν κανει οτι θα πρεπει να φαγωθει και θα γινει σαν τσιγαροχαρτο.

Αληθευει?τι παιζει? τι μπορω να κανω? δεν εχει βαλει κανεις ημι-πομπε σε αυτο το παπι?;/

Γιατί δε το πας πίσω να πάρεις ένα άλλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δε το πας πίσω να πάρεις ένα άλλο;

Γιατι ειμαι απο Θεσσαλονικη κ το πηρα απο Αθηνα.

εδω τι ειπα με το παιδι απο την AaSa

ΕΓΩ: " Καλησπερα, πηγα και εδωσα στον μηχανικο τον κυλινδρο να τον παει για ρεκτιφιε και με ειπε οτι τον πηγε στο μηχανουργειο και οτι τον ειπε οτι θα βρισκει το πιστονι και θα χρειαστει φαγωμα και μετα θα γινει σαν τσιγαροχαρτο :/ και μου ελεγε οτι επρεπε να παρω απο astrea, κατι τετοιο ... δεν εχει δοκιμαστει αυτο του τυπου πιστονι σε αλλα crypton?"

ΑΥΤΟΣ: "Να του πείς πως είναι άσχετος αυτός που το το είπε αυτό.... το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές αυτό το πιστόνι σε όσους θέλουν πομπέ για το Crypton 105. Αν χρειαστεί κάτι αυτό είναι το πολύ 0.5mm κατέβασμα στην άκρη και πολύ λίγο το πομπέ, κάτι που ίσως να μη χρειάζεται κάν αν βάλεις μια διπλή φλάντζα. Σκέψου πως αυτά τα πιστόνια τα κετεβάζουμε ακόμα και 1.4mm και χωρίς προβλήματα."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΦΟΥΛ ΠΟΜΠΕ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΑΝΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΜΙΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΟΜΠΕ Ή ΒΑΛΕ ΔΥΟ ΦΛΑΤΖΕΣ ΚΑΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΦΟΥΛ ΠΟΜΠΕ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΑΝΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΜΙΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΟΜΠΕ Ή ΒΑΛΕ ΔΥΟ ΦΛΑΤΖΕΣ ΚΑΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

Δεν νομιζω να κανω την κεφαλη...

Κατι τετοιο θα γινει μαλλον με 2 φλατζες θα το βαλω πρωτα με μια να δω αν βρισκει.

Αυτος απο το ρεκτιφιε λεει οτι δεν θα κανει κ αν το κατεβασεις θα σπασει κ τετοια. οτι να ναι.

κ ειναι απο Max 100 το πιστονι (γιατι λογικα δεν βγαζει για crypton r ημι-πομπε κ ταιριαζει αυτο. τι να πω το πηγα για ρεκτιφιε σημερα κ θα δειξει αν θα κατσει.

Οποια βοηθεια δεκτη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμω την πουτανα μου, δενουμε το μοτερ με 2πλη φλατζα εκρηξεως παιρνει μπροστα με καμια 50 μανιβελιες.

ολα ακουγονται ρολοι ουτε το παραμικρο τακ τακ.

το παιρνει ο ξαδερφος μου βολτα ειναι με 20 ακουγεται ενα τακ τακ τακ σκυβει να δει τι ακουγεται και του σβηνει.

απο τοτε παει η συμπιεση... δεν παιρνει μπρος, τι λετε να παιχτηκε :(????

ολα ρολοι φενοντουσαν γαμωτο :(

και η συμπιεση ητανε γαμισετα... πολυ συμπιεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΛΛΟΝ ΦΛΑΤΖΑ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΛΑΤΖΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙ ΠΑΝΩ

Τροποποιήθηκε από τον dede

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΛΛΟΝ ΦΛΑΤΖΑ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΛΑΤΖΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙ ΠΑΝΩ

Για ποια φλατζα μιλας, και αν σκασει η φλατζα δεν εχει συμπιεση και δεν παιρνει μπρος?

θα το λυσουμε αυριο ξανα ελπιζω να μην δω τιποτα περιεργο :(

Πω ασε η βιδα για τα λαδια δεν εβγαινε με τιποτα τιν γαμησαμε ασχημα ακομα να βγει, τελικα το λαδι το παλιο το βγαλαμε απο τα δυο καπακια τα μικρα που ανοιγουν με πλατι κατσαβιδη , πω πολυ καγκουρια σε λεω...χαχαχα εκει που βλεπεις το σημαδι για να κανεις χρονισμα ;ρ στο καπακι του βολαν

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαλαμε τιν κεφαλη, ολα φενοντουσαν οκ εκτος του οτι οι τσεπουλες απο το ημι πομπε ειχανε "ξυθει" λιγο σαν να βρηκε λιγο η βαλβιδα, αλλα η συμπιεση πως σκατα χαθηκε?

στροφαλος να κοπηκε δεν παιζει ε? γιατι γυρνουσαμε μανιβελα και το πιστονι πηγαινε μπρος πισω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως στράβωσε καμιά βαλβίδα και δεν κλείνει χανοντας την συμπίεση απο εκεί

Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαγαμε το πιστονι χρονισαμε και ολα φενονται ενταξει ;)

Οποιος ξερει να μου πει τι νουμερο καρμπυρατερ να φορεσω τωρα που το στρωνω γιατι με το μανισιο κεφαλη και κυλινδρος βγαζουνε φωτιες :/ . και φοραω τιν εξατμιση τιν motosport με τιν μεγαλη μπουκα

αυτη που ειναι στην φωτογραφια.

ολα κομπλε θα ειναι?

1000 χιλιομετρακια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβαλα ενα 28αρι Mikuni πρεπει να ειναι απο διχρονο , λαιμο μου δωσανε εναν Nikme, ρε μαγκες το cryptonaki εχει την υποπιεση, πως θα γινει η δουλεια? Ο λαιμος αυτος δεν ειχε το εξογκωμα για να βαλω το σωληνακι...!

Το δοκιμασα το καρμπυρατερ πηρε μπρος κανα 2-3-4 φορες και δουλευε τερμα στροφες λολ (με ανοιχτο τσοκ επαιρνε μονο μπρος) , πειραξαμε λιγο τις ρυθμισεις και δεν δουλευε πρεπει να κατεβηκε και πολυ βενζινη στο μοτερ και να μπουκωσε επισης γιατι οταν εβαλα το μανισιο παλι τα ιδια.

αλλα το εβαζα σκαστος και πατουσα το γκαζι και εκανε θορυβο οπως οταν τελειωνει η βενζινη... σαν να ρουφουσε αερα και δεν κουνιοταν το μηχανακι

(βενζινη επειδη δεν κατεβαζε λογος τις υποπιεσης γεμισαμε το ποτηρακι μεσα με βενζινη και το δοκιμασαμε) :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σωληνακι τισ υποπιεσης θα το βαλεισ στο στομα σου και θα το ρουφιξεισ τερμα οπως το εχεισ ρουφηγμενο θα το τσαλακωσεισ ωστε να μην παρει αερα ή αλλιως βγαζεισ το αριστερο πισω πλαστικο και ενωνεισ το σωληνακι που ερχεται απο το τεποζιτο με αυτο που παει στο καρμπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σωληνακι τισ υποπιεσης θα το βαλεισ στο στομα σου και θα το ρουφιξεισ τερμα οπως το εχεισ ρουφηγμενο θα το τσαλακωσεισ ωστε να μην παρει αερα ή αλλιως βγαζεισ το αριστερο πισω πλαστικο και ενωνεισ το σωληνακι που ερχεται απο το τεποζιτο με αυτο που παει στο καρμπ.

Αυτο που ερχεται απο το τεποζιτο και παει πανω στο ρουμπινετο? και μετα βγαινουν σωληνακι υποπιεσης και τις βενζινης που πανε στο καρμπ?

Δηλαδη θα καταργησω το ρουμπινετο θα τα αποσυνδεσω ολα και απο το τεποζιτο θα στειλω κατευθειαν στο καρμπυρατερ? ετσι θα κατεβαζει συνεχεια βενζινη?

Θελω και φιλτρο βενζινης τωρα ε? αγορασα ενα το κουμπωσα ηδη βασικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες το μηχανακι παλι 100 βγαζει, γιατι ετσι?

οταν ητανε μανισιο τοσο εβγαζε τωρα παλι τοσο βγαζει, αλλα τα βγαζει πιο γρηγορα λογικα.

λετε να ειναι απο το καρμπυρατερ που ειναι 16αρι?

τι μπορει να φταιει για να εχει ιδιες τελικες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΑ ΜΕ 16-34 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ 100(κατι τρεχει)

ΕΜΕΝΑ ΜΕ 15-35 ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 120 ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ

βαλε κανενα πιο μεγαλο καρμπυρατερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολομανισιο μονο χοανη φοραγε τοτε

το μανισιο το καρμπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε λίγο μεγαλύτερα γρανάζια και αν έχεις αλλάξει κυλινδοπίστονα εξατμίσεις και τα λοιπά βάλε και κανα μεγαλύτερο καρμπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο μεγαλυτερα γραναζια να βαλει 16 μπροστα εχει και 34 πισω δεν θα ξεκιναει μετα αμα ειναι και δικαβαλο γαματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε λίγο μεγαλύτερα γρανάζια και αν έχεις αλλάξει κυλινδοπίστονα εξατμίσεις και τα λοιπά βάλε και κανα μεγαλύτερο καρμπ...

το εκανα 54,5 εβαλα εκκεντροφορο shark racing και motosport με μεγαλη μπουκα, λες απο τον εκκεντροφορο?να θελει μεγαλυτερο καρμπυρατερ και να μην αποδιδει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εκανα 54,5 εβαλα εκκεντροφορο shark racing και motosport με μεγαλη μπουκα, λες απο τον εκκεντροφορο?να θελει μεγαλυτερο καρμπυρατερ και να μην αποδιδει?

Εε ναι ένα μεγαλύτερο καρμπυρατέρ το θες σίγουρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα