telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με βάση ποια αξία θα αποζημιώσει η ACS? Είχατε δηλωμένη αξία στα δέματα σας; Νομιω οτι αν δεν δηλώσεις αξία κατά την αποστολή, η αποζημιωση φθάνει μέχρι ένα στανταρ ποσό. Μάθαμε πως αποζημιώνουν με 70 Ευρώ ΟΛΟΥΣ και για οτιδήποτε. Αυτο φοβομουν και εγω. Αν δειτε τους κανονισμους στις εταιρειες κουριερ, ασφαλιζουν μεχρι εναν στανταρ ποσό, αλλιώς (αν δηλωθει η αξια του δεματος και ειναι μεγαλη) τα μεταφορικά αυξανονται αναλογα την αξια του πακετου που μεταφερουν. Βεβαια, οπως ειπωθηκε, στην συγκεκριμενη περιπτωση με τα κρανη αυτό ενδιαφερει τον αποστολεα και οχι εσας Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2011 από τον telixristos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Απο την στιγμή που δεν τα παραλάβατε, η διένεξη αυτή είναι ανάμεσα στον αποστολέα και την ACS. Εσύ τον αποστολέα πλήρωσες, αυτόν ξέρεις αυτός θα σου στείλει νέο κράνος. Στείλε e mail διαματρυρίας γιατί το κράνος αργεί, όχι τί θα γίνει με την ACS, μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, δεν ξέρεις, δεν είδες, δεν άκουσες τίποτε, εσύ πλήρωσες για ένα κράνος και αυτό αργεί......... ΑΥΤΟ.... Κ ΤΕΛΟΣ. Τι σαν νοιαζει τι επαθε το φορτηγο? Ειναι σαν να παραγγηλατε ενα κρεβατι απο τα ΣΑΤΟ ΚΑΤΟ πως τα λενε κ το φορτηγο να τρακαρε να καηκε κ να μην σας εφερε το κρεβατι. Τι θα σας πει η ΚΑΤΟ ΣΑΤΟ παρε 100 ευρω κ ημαστε ενταξυ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Απο την στιγμή που δεν τα παραλάβατε, η διένεξη αυτή είναι ανάμεσα στον αποστολέα και την ACS. Εσύ τον αποστολέα πλήρωσες, αυτόν ξέρεις αυτός θα σου στείλει νέο κράνος. Στείλε e mail διαματρυρίας γιατί το κράνος αργεί, όχι τί θα γίνει με την ACS, μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, δεν ξέρεις, δεν είδες, δεν άκουσες τίποτε, εσύ πλήρωσες για ένα κράνος και αυτό αργεί......... αυτο ακριβως που λεει ο παναγιωτης. και καταρχας ολοι περιμεναμε ενα κρανος απο αγγλια χωρις να ξερουμε με τι θα ερθει,μαθαμε μεταξυ μας οτι ερχεται με την acs δεν ηταν επισημο απο την lidsdirect καποιος που δεν γραφει στο φορουμ προφανως θα το περιμενει με τα ελτα οποτε δεν εχει νοημα η κοκορομαχια του πελατη με την μεταφορικη ετσι δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Η εταιρία που έστειλε το κράνος θα τη φάει στο Κ@L0, αλλά την επόμενη φορά που θα παραγγείλει κάποιος από Ελλάδα τα μεταφορικά μάλλον θα είναι μεγαλύτερα και θα αλλάξει κι εταιρία courrier. Ίσως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 το αγγούρι θα το φάει η ACS και ενδεχομένως η αγγλική μεταφορική που τους χρησιμοποιεί, ούτε το μαγαζί, ούτε ο πελάτης θα χάσουν τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 @fasarias, faif και σε όποιον περίμενε κράνος και κάηκε, σας παραθέτω την απάντηση από lidsdirect Lloyd Cooper - Motorcycles Direct ✆ to me show details 18:46 (4 hours ago) Hi Vasilis, We can refund your order for you. Is there a particular helmet you are after that we can supply to you at a special rate to make up for the problem with your order? Kind Regards Ben Lids Direct Άρα παιδιά δεν μασάμε βλέπω πως υπάρχει προθυμία να λυθεί το πρόβλημα άμεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 @fasarias, faif και σε όποιον περίμενε κράνος και κάηκε, σας παραθέτω την απάντηση από lidsdirect Lloyd Cooper - Motorcycles Direct ✆ to me show details 18:46 (4 hours ago) Hi Vasilis, We can refund your order for you. Is there a particular helmet you are after that we can supply to you at a special rate to make up for the problem with your order? Kind Regards Ben Lids Direct Άρα παιδιά δεν μασάμε βλέπω πως υπάρχει προθυμία να λυθεί το πρόβλημα άμεσα! Ώπα σωστός είσαι. Άντε μακάρι να μας βγει σε καλό και να πάρουμε κάνα SHOEI σε καλή τιμούλα... Εμένα δε μου απάντησαν ακόμη από lidsdirect, για να τους ενοχλήσω λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Αυτό μας έλλειπε να πάρετε 70 ευρώ αντί για το κράνος!... Κανονικά τα κράνη σας θα πάρετε (ή κάτι καλύτερο, αν θέλει το μαγαζί να σας ικανοποιήσει και να "απολογηθεί" για την καθυστέρηση και το μπέρδεμα). Το θέμα είναι καθαρά μεταξύ μεταφορέων και του μαγαζιού, εσάς δεν σας αφορά. okourkoulos από την άλλη... δυστυχώς έχασε. Η εταιρεία, το πολύ να αποζημιωθεί με την αξία των αντικειμένων που έστειλε (δηλαδή χαρτιά, φάκελοι κλπ...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Πότε έγινε το ατύχημα ρε παιδιά γιατί έκανα στις 21/4 παραγγελία για κάτι μπότες απο το μαγαζί αυτό...??? Έστειλα προχθές μηνυμα αλλά δεν είχα απάντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ώπα σωστός είσαι. Άντε μακάρι να μας βγει σε καλό και να πάρουμε κάνα SHOEI σε καλή τιμούλα... Εμένα δε μου απάντησαν ακόμη από lidsdirect, για να τους ενοχλήσω λίγο. Αργούνε πολύ στα e-mail τους.. αλλά απαντάνε! Πότε έγινε το ατύχημα ρε παιδιά γιατί έκανα στις 21/4 παραγγελία για κάτι μπότες απο το μαγαζί αυτό...??? Έστειλα προχθές μηνυμα αλλά δεν είχα απάντηση Έγινε στις 11/5, για να είσαι σίγουρος πάρε στην ACS και πές τους, περιμένω ένα δέμα από Αγγλία που έχει καθυστερήσει και το tracking number είναι αυτό. Αυτοί θα δουν το tracking number σου, μετά θα δουν το Number που πήρε από GLS και θα το εντοπίσουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Μου είχαν στείλει ένα νούμερο για την μεταφορική αλλά απο την πρώτη μέρα που το έβαλα μέχει και σήμερα μου έβγαζε πρόβλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Update: Lloyd Cooper - Motorcycles Direct ✆ to me show details 12:21 (0 minutes ago) Dear Vasilis, Your new helmet will be dispatched to you today. Kind Regards Sarah Lids Direct 01923 221125 Αναρωτιέμαι τώρα... εάν είχε συμβεί αυτό και συναλασόμουν με κάποια ελληνική εταιρία πόσο γρήγορα θα γινόταν οι διαδικασίες? @Joker Myrddin Στείλε ένα email στην lids και πές τους ότι το tracking number σου δεν σου εμφανίζει αποτελέσματα και ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Τους το έστειλα πριν δύο μέρες και τους έστειλα και άλλο ένα σήμερα... Έχω αρχίσει και ανησυχώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Και το δικό μου update: Dear Sakis, We shall be sending you a new helmet today but unfortunately the HQ-1 Lordship blue xs that we sent you was the last one. Is there another helmet we can send as a replacement, apologies for the delay and any inconvenience this may have caused you Άντε να δούμε τι θα μου πουν αν τους ζητήσω SHOEI. Ούτως ή άλλως με το HJC ρίσκαρα γιατί δεν έχει πουθενά Θεσ/νίκη μετά το κλείσιμο της Colori. Βουρ για δοκιμή... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εσείς πως ενημερωθήκατε ότι ήταν τα πράγματα σας στο ατύχημα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εσείς πως ενημερωθήκατε ότι ήταν τα πράγματα σας στο ατύχημα??? Η lidsdirect μίλησε με τη μεταφορική Αγγλίας, η οποία μίλησε με την ACS, και από lidsdirect μου έδωσαν τηλ. και link στη σελίδα της ACS. Πήρα τηλ. στην ACS, τους έδωσα αριθμό παραγγελίας (ΟΧΙ αυτόν που έχει στη σελίδα του lidsdirect, αυτόν που θα δεις στη σελίδα της ACS) και με ενημέρωσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εγώ πήρα τηλ στην acs με τον κωδικό που μου έστειλαν της Αγγλικής μεταφορικής και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δέμα... Περιμένω απάντηση και απο το την lids και από parcelforce Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Αυτό και αν είναι γκαντεμιά.......... :stunned: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Aσχετο... Χθες σε μια καφετερια στο διπλα τραπεζι καθοντουσαν κατι φιλοι απο την γειτονια. Ο ενας δουλευει στην ACS και ειπε οτι τα ατυχηματα δεν ειναι τοσο ατυχηματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εγώ πήρα τηλ στην acs με τον κωδικό που μου έστειλαν της Αγγλικής μεταφορικής και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δέμα... Περιμένω απάντηση και απο το την lids και από parcelforce για να στο βρει η acs πρεπει να τους δωσεις τον κωδικο της gls και οχι της parcelforce,γιατι λεει τα δεματα φευγουν απο αγγλια και ερχονται μεσω γερμανιας.εμενα ετσι μου ειπαν οταν τους πηρα τηλεφωνο.τωρα τι σοι συστηματα ειναι αυτα δεν καταλαβαινω.για να καταλαβεις εγω παιρνω τριτη πρωι 8:30 την acs να δουνε για το δεμα μου και μου λενε δεν το βρισκουμε βρες τον κωδικο της gls και 9:30 ερχεται το δεμα σπιτι μου απο αυτους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ο αριθμός που μου έστειλαν για την parcelforce δεν υπάρχει, και δεν μου απαντάει καθόλου η Lids.... Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ... Παίζει να έχει παιχτεί κάποια μ@λ@κι@??? Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για την Lids Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ο αριθμός που μου έστειλαν για την parcelforce δεν υπάρχει, και δεν μου απαντάει καθόλου η Lids.... Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ... Παίζει να έχει παιχτεί κάποια μ@λ@κι@??? Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για την Lids Όχι μην αγχώνεσαι, είναι πολύ μεγάλη εταιρία με με μεγάλο όγκο παραγγελιών καθημερινά για να ρισκάρουν να δυσφημηστούν. Απλά δεν την παλέυουν με τα μαιλ, πάρε τηλέφωνο εάν βιάζεσαι! Και σε μένα αργούνε να απαντήσουν πάντα... Επίσης μπορείς να πάρεις ACS και να τους πεις ότι περιμένεις δέμα από αγγλία, ΜΗΝ τους πεις τρακινγκ, πεστους να ελένξουν εάν είναι στην λίστα με τα κατεστραμένα από το ατύχημα, και δώσε μόνο τα στοιχεία παραλήπτη (τα δικά σου). Εάν ο υπάλληλος είναι βαρεμένος δεν θα σε εξυπηρετήσει, σε αυτήν την περίπτωση ζήτα επίμονα να εξυπηρετηθείς και εάν όχι ζήτα κάποιον υπέυθυνο και κάνε φασαρία!! Εγώ έπεσα σε εξυπηρετικό υπάλληλο με την πρώτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Update: Lloyd Cooper - Motorcycles Direct ✆ to me show details 12:21 (0 minutes ago) Dear Vasilis,Your new helmet will be dispatched to you today. Kind Regards Sarah Lids Direct 01923 221125 Αναρωτιέμαι τώρα... εάν είχε συμβεί αυτό και συναλασόμουν με κάποια ελληνική εταιρία πόσο γρήγορα θα γινόταν οι διαδικασίες? Η απαντηση απο τον Ελληνα σε αυτη την περιπτωση: Βασιλη, ασε τις παπατζες οτι τρακαρε και καλα το φορτηγο και μ@λακιες...Δεν τα τρωω εγω κατι τετοια,δεν ειμαι χθεσινος στην πιατσα.Πουλαω πραμάτεια χρονια και δεν με πιανει Κώτσο κανενα λαμογιο.Εγω κρανουμπα τζιτζί σου εστειλα απο κει και μετα αμα εκανε αρχιδι@ ο κουριερ πιαστους πετα τους καταης και σκιστους τα τσαουλια,κοφτους τα ραματα...Αμα γουσταρεις αποζημιωσεις και λοιπα ναουμε τραβα στο Δικαστηριο του Ευρωπαιου γιατι εδω περα εμεις δεν ειμαστε κοροϊδα και τιγκινταγκες... Κι αν δεν καταλαβες τι εγραψα,ριξε ενα τηλεφωνο να στα πω και τηλεφωνικως μπας και γουσταρεις γ@μιλικι να τ'ακους κι οχι να το διαβαζεις.Ο Μπαμπης ο εμπορας δεν ειναι κανας λελες... Με εκτιμηση, Μπαμπης Καργιολικ@ς-Αντιπροσωπος Σοέι στην Ψωροκωσταινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 "Εγώ δεν ξέρω / δεν φταίω" "Αποκλείεται" "Και τι να κάνω τώρα εγώ;" "Να βρεις άκρη, δικό σου είναι το κράνος." "Εγώ πάντως το έστειλα" κι άλλα τέτοια όμορφα περνάν από το μυαλό μου ως "ανάλογες" απαντήσεις από τον συνήθη ελληνάρα έμπορα... (Ευτυχώς υπάρχουν κι εξαιρετικές εξαιρέσεις, για να μην τσουβαλιάζουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 update: Τελικά όντως στις 20/05 έφυγε το νέο μου κράνος όπως μου υποσχέθηκαν, χωρίς καν να βάλω παραγγελία, έδωσα απλά μοντέλο και μέγεθος! Επαγγελματίες... istory Date + Time Responsible GLS Location Event No Event 23/05/2011 20:04 DE 001 Neuenstein, Germany 1.0 Outbound from GLS location 23/05/2011 20:03 DE 001 Neuenstein, Germany 2.0 Inbound to GLS location 23/05/2011 19:56 DE 001 Neuenstein, Germany 2.106 Inbound to GLS location manually sorted 23/05/2011 19:56 DE 001 Neuenstein, Germany 2.0 Inbound to GLS location 21/05/2011 01:22 GB0100 , United Kingdom 1.0 Outbound from GLS location 21/05/2011 01:22 GB0100 , United Kingdom 0.0 Data transferred to GLS System 20/05/2011 10:19 GB0100 , United Kingdom 0.100 Data transferred to GLS System as preadvice Οπότε τα και οι υπόλοιποι που περιμένετε don't worry έρχεται η σειρά σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες