Jump to content
Andreas13

Ποιοι δινουν Πανελληνιες Εξετασεις?

Recommended Posts

Και γω δίνω παίδες...στις 19...... Πάω για ΣΜΥ ή ΣΤΥΑ αν μπορέσω γιατί είμαι απο επάλ.... αλλιώς ΤΕΙ πληροφορικής Θεσ/κης ή Λάρισσας....Καλή επιτυχία σε όλους

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ήταν τελείως διαφορετικό απο ότι περίμενα !! εντάξει καλά πιστεύω πως τα έχω παει δν ειμαι σίγουρος όμως για εκείνη την άσκηση με τα εισαγωγικά και τον τρόπο ανάπτυξης της παραγράφου (έβαλα παραδείγματα και αίτιο-αποτέλεσμα) κατα τα άλλα μια χαρα πιστεύω !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι τα περάσαμε αυτά..

Οχι ολοι, και εγω ειμαι 3η λυκειου αλλα δεν δινω πανελληνιες.

Αλλαξε ο νομος και οποιος θελει δινει ενδοσχολικα τα μαθηματα των πανελληνιων και περνει κανονικα απολητηριο. :P

Βεβαια δεν γινετε να μπεις σε καποια σχολη,αλλα καποια ατομα(οπως εμενα)που εχουν αλλα πραγματα στο μυαλο τους ειναι οτι πρεπει. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θέμα έκθεσης έπεσε??

Διαδυκτιο και η χρησιμοτητα του στο σχολειο....

Μια απο τις δυο στρατιωτικες σχολες που αναφερεις φιλε εχω ακουσει οτι φετος δεν θα παρει...Για ψαξ'το....

Καλή επιτυχία σε όλους/ες ! :_thumbsup:

Μην αγχώνεστε ορέ ! Όλοι τα περάσαμε αυτά + τελικά αυτά ήταν τα πιο....εύκολα! :lipssealed:

:drunk: :drunk:

Ευχαριστουμε ρε φιλε!!Μας εκανες την καρδια περιβολι.... :plaf::_thumbsup:

ήταν τελείως διαφορετικό απο ότι περίμενα !! εντάξει καλά πιστεύω πως τα έχω παει δν ειμαι σίγουρος όμως για εκείνη την άσκηση με τα εισαγωγικά και τον τρόπο ανάπτυξης της παραγράφου (έβαλα παραδείγματα και αίτιο-αποτέλεσμα) κατα τα άλλα μια χαρα πιστεύω !!!

Ηταν τα παραδειγματα τροπος αναπτυξης και η διαιρεση και η αιτιολογηση...Για αιτιο-αποτελεσμα δεν ξερω....

Εισαγωγικα ηταν

1ο τιτλος βιβλιου

2ο αυτουσια λογια καποιου αλλου

3ο μεταφορικη λειτουργεια της γλωσσας

Οχι ολοι, και εγω ειμαι 3η λυκειου αλλα δεν δινω πανελληνιες.

Αλλαξε ο νομος και οποιος θελει δινει ενδοσχολικα τα μαθηματα των πανελληνιων και περνει κανονικα απολητηριο. :P

Βεβαια δεν γινετε να μπεις σε καποια σχολη,αλλα καποια ατομα(οπως εμενα)που εχουν αλλα πραγματα στο μυαλο τους ειναι οτι πρεπει. :D

Ναι το εμαθα αλλα αφου το ανηγγειλε η καριολα τωρα στο τελος (οτι οποιος δεν θελει δεν δινει) λεω ας δωσω αφου εχω δωσει τα λεφτα στο φροντ...Και εγω εχω στο μυαλο μου εκτος σχολων δουλεια αλλα η σχολη μπορει να μου δωσει μορια για να μπω εκει(το πτυχιο) η' αν μπω εκει και μετα τελειωσω την σχολη (που θα παω σε μια ευκολη εδω καλαματα(αν περασω)) θα εχει αυξηση μισθου 20% οποτε δεν χανω και τιποτα....Η σχολη ευκολη ειναι.....Θα δουμε... :smoke:

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω καλά πήγανε όλα :_thumbsup:

Πολύ γέλιο πάντως πριν πάρουμε τα θέματα :2funny:

Ειδικά μόλις μάθαμα πως τον επιτηρητή τον λένε Φαίδον γ@μηθήκ@με στο γέλιο κει μέσα και πέρασε το άγχος :cheers:

Άντε τώρα περιμένουμε τα Μαθηματικά γενικής και μετά τα παλούκι-oh :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή επιτυχία, βρε παιδιά!!!

Ευχαριστουμε!!

Πιστεύω καλά πήγανε όλα :_thumbsup:

Πολύ γέλιο πάντως πριν πάρουμε τα θέματα :2funny:

Ειδικά μόλις μάθαμα πως τον επιτηρητή τον λένε Φαίδον γ@μηθήκ@με στο γέλιο κει μέσα και πέρασε το άγχος :cheers:

Άντε τώρα περιμένουμε τα Μαθηματικά γενικής και μετά τα παλούκι-oh :punk:

Ναι ρε μην αγχωνεσαι....Εγω δεν θα τα παω καλα μαθηματικα γεν λογω θεωρητικης αλλα δεν πειραζει δεν χανεται ο κοσμος.....

Εμεις ειχαμε εναν που βρομαγε ο φουστης!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά κι εμένα την ώρα της εξέτασης με σκουντάει η πίσω μου και μου λέει " την κουνάει την αχλαδιά ο φαίδων ε ? " :2funny:

Φαινόταν λίγο κουνιστός πάντως :sopase:

Υποθετική σκηνή που λιώσαμε στο γέλιο

"Σπυρίδων Μαλλιούρης μηδενίζεσαι ! "

"Dont do it Faidon !!! Όλη η ταξη με μια φωνή " :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά κι εμένα την ώρα της εξέτασης με σκουντάει η πίσω μου και μου λέει " την κουνάει την αχλαδιά ο φαίδων ε ? " :2funny:

Φαινόταν λίγο κουνιστός πάντως :sopase:

Υποθετική σκηνή που λιώσαμε στο γέλιο

"Σπυρίδων Μαλλιούρης μηδενίζεσαι ! "

"Dont do it Faidon !!! Όλη η ταξη με μια φωνή " :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

XAXAXAXAXAXA!!!ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σημερινή βαρεμάρα δεν υπάρχει με τίποτα . . .

Ακόμα παλεύω να ξεκινήσω να βγάλω τις αποδείξεις για μαθηματικά γενικής :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σημερινή βαρεμάρα δεν υπάρχει με τίποτα . . .

Ακόμα παλεύω να ξεκινήσω να βγάλω τις αποδείξεις για μαθηματικά γενικής :uglystupid2:

Του 1ου κεφαλαιου δεν παλευονται με τιποτα ειδικα απο εμενα που ειμαι θεωρητικη....Του δευτερου και του 3ου δεν ειναι και δυσκολες...Απλες ειναι.....

[f(x)+g(x) δεν νομιζω να πεσει...ειχε πεσει περυσι οεφε]

Φετος ποια επεσε ξερεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βγάλεις τον αριθμητικό μέσο 0 ήθελε . Σελίδα 93 νομίζω . Ευτυχώς για εμένα τεχνολογικής παραείναι εύκολες οπότε έχω ακόμα καιρό να τις μάθω :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαλακιες.....Χαλια εγραψα....γυρω στο 6 (θεωρητικος ειπαμε)

Ακουσα οτι ηταν απο τα πιο δυσκολα θεματα των τελευταιων ετων.....

Τελος παντων δεν πειραζει.....Εμεις να ειμαστε καλα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαλακιες.....Χαλια εγραψα....γυρω στο 6 (θεωρητικος ειπαμε)

Ακουσα οτι ηταν απο τα πιο δυσκολα θεματα των τελευταιων ετων.....

Τελος παντων δεν πειραζει.....Εμεις να ειμαστε καλα :_thumbsup:

ηταν το ΠΟΙΟ δυσκολο των τελευταιων ετων!Ελυσα σε 2 ωρας υα θεματα του 2006-2007-2008-2009-2010 σε 2 ΩΡΕΣ!!Μια μεγαλη μουτζα σε αυτον που τα εγραψε για τα λαθη.Και απαραδεκτο που μας πηραν πισω τα γραπτα για διορθωση και περιμεναμε 1 μια ωρα.Αυτα τα πραγματα δεν εχουν ξανασυμβει!!!Πηγαινα για 20 και ζητημα να επιασα 14. :thumbsdown::kaaaala:Τα θεματα ειδικα για την θεωρητκικη ηταν πολυ δυσκολα :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηταν το ΠΟΙΟ δυσκολο των τελευταιων ετων!Ελυσα σε 2 ωρας υα θεματα του 2006-2007-2008-2009-2010 σε 2 ΩΡΕΣ!!Μια μεγαλη μουτζα σε αυτον που τα εγραψε για τα λαθη.Και απαραδεκτο που μας πηραν πισω τα γραπτα για διορθωση και περιμεναμε 1 μια ωρα.Αυτα τα πραγματα δεν εχουν ξανασυμβει!!!Πηγαινα για 20 και ζητημα να επιασα 14. :thumbsdown::kaaaala:Τα θεματα ειδικα για την θεωρητκικη ηταν πολυ δυσκολα :shoot:

Οντως απαραδεκτο γιατι μπορει να σου επηρεασει την ψυχολογια περιμενοντας....Αλλα τι περιμενεις :greece:

Ειδικα για θεωρητικη οπως ειπες πολυ δυσκολα...Μπορει τα δυσκολα θεματα να κρατησουν χαμηλα τις βασεις.....θα δουμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.i.

(Το μόνο που χρειάζεται να γραφεί στο ποστ μου :uglystupid2: . Όχι μόνο στα μαθηματικά γενικής που έδινα εγώ αλλά σε όλα τα γενικής . Μαζικός βιασμός :swear: . )

Αλλά δεν πτοούμαστε !!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.i.

(Το μόνο που χρειάζεται να γραφεί στο ποστ μου :uglystupid2: . Όχι μόνο στα μαθηματικά γενικής που έδινα εγώ αλλά σε όλα τα γενικής . Μαζικός βιασμός :swear: . )

Αλλά δεν πτοούμαστε !!! :_thumbsup:

ΣΩΣΤΟΣ!!θα γινει και σε αλλα σφαγη αλλα λογικα θα μεινουν χαμηλα οι βασεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φετος που εδινα δευτερη χρονια και πηγαινα για 20, με γ@μησαν...τι να πω...αποτελεσμα? να γραψω οσο εγραψα αδιαβαστος περυσι...η ψυχολογια σκατα (γιατι θελω στρατιωτικες)... το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι για να ριξουν και αλλο τις βασεις στο 5ο πεδιο μπορει να "πειραξουν" και την οικονομια, αλλα εκει δεν μασαμε!

Τελος παντων, καλη συνεχεια σε ολους και μην σας παιρνει απο κατω (οσο μπορειτε τουλαχιστον)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποοοοο ρε φούστη μου τι έκανα . . . Το μοναδικό λάθος στις ακήσεις είναι στο τέλος του 4ου θέματος που από βιασύνη και κούραση έκανα λάθος τον τυπο του χ μέσο . Και μπορεί να έχασα και λίγο θεωρία . Όχι τέτοιο λάθος ρε γμτ . . . :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά μην σκάτε αν δεν γράψατε 20. Ειναι γενικοτερο το φαινομενο και στην βιολογια και στα μαθηματικά

επομενως -λογικα αν συνεχισει ετσι- θα πεσουν αρκετα και οι βασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυσκολακια επεσαν σημερα στα μαθηματικα... Αλλα ευτυχως εγραψα 100 ατοφιο (το ελεγξα)

Καλα μας αποτελεσματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά μην σκάτε αν δεν γράψατε 20. Ειναι γενικοτερο το φαινομενο και στην βιολογια και στα μαθηματικά

επομενως -λογικα αν συνεχισει ετσι- θα πεσουν αρκετα και οι βασεις

όταν ο γονιός σου είναι :kaaaala: δεν είναι τόσο εύκολο . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν ο γονιός σου είναι :kaaaala: δεν είναι τόσο εύκολο . . .

αν δεν είναι εκπαιδευτικός, παρέπεμψέ τον στον καθηγητή σου για εξηγήσεις...εσύ ακολούθησε το στόχο σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει δικιο ο Συντονιστης....Θα δουμε τωρα....Καλη δυναμη σε ολους μας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα