free rider 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 μπραβο ρε παίδες ωραία οργανωνόσαστε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Δεν ψήφισα γιατί είμαι οκ και με τις δύο ημερομηνίες ........ Βαβούρα να γίνεται ( :lol: + μουσικοκουτί αυτή τη φορά ) και θα είμαι εκεί ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Δεν ψήφισα γιατί είμαι οκ και με τις δύο ημερομηνίες ........ Βαβούρα να γίνεται ( :lol: + μουσικοκουτί αυτή τη φορά ) και θα είμαι εκεί ..... <{POST_SNAPBACK}> αν ερθει κανενας με αμαξι ας ριξει μεσα και μια Stratocaster !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Stratocaster.. XAXAxax :lol: Ωραιγιος! "Blues MyBiker Nights" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Βασίλη σου κάνει αυτή? :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Βασίλη σου κάνει αυτή? :lol: <{POST_SNAPBACK}> μια χαρα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 μωρέ εγώ ψΟφησα... από ψες... αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο... για να δούμε αν καταφέρω να τρενάρω 2 μέρες τα καθήκοντα φιλοξενίας... <_< Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Μηπως θα επρεπε να σκεφτουμε κι ολας,οτι και οι δυο ημερομηνιες ειναι μεσα σε μηνες με αδειες και ισως αν το τραβηξουμε πολλυ,ισως να μην βρουμε που θα μεινουμε? Γιατι ουσιαστικα ψαχνουμε για εναν που θα πρεπει να μας φιλοξενηση ολους και λογο διακοπων,ισως να ταλαιπωρηθουμε στην ανευρεση του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 (τροποποιήθηκε) ...Να μπει ενα χρονικο οριο,συντομα!,για το "περας" της ψηφοφοριας,και ΑΜΕΣΩΣ να αρχισουμε να ψαχνουμε? Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2006 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eloise 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Να μαζευτούμε να πάτε! Εγώ θα είμαι σε νησάκι του Ιουνίου! Υ.Γ. ( Ο Νταρταγιάννης με εβαλε να τα πω, υπο καθεστώς πίεσης!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Να μαζευτούμε να πάτε! Εγώ θα είμαι σε νησάκι του Ιουνίου! Υ.Γ. ( Ο Νταρταγιάννης με εβαλε να τα πω, υπο καθεστώς πίεσης!) <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: τετοια σου κάνει???? εγω δεν ψηφισα γιατι δεν βολευει κανενα από τα 2 σ/κ! καλά να περάστε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2006 ΩΡΑ 06:00 ΝΑ λήξει η ψηφοφορία,και το αποτέλεσμα να μετρήσει.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 Ποιος το κανονιζει αυτο ? <{POST_SNAPBACK}> ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2006 ΩΡΑ 06:00 ΝΑ λήξει η ψηφοφορία,και το αποτέλεσμα να μετρήσει.. <{POST_SNAPBACK}> ...Καλα φαινεται... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2006 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2006 ΩΡΑ 06:00 ΝΑ λήξει η ψηφοφορία,και το αποτέλεσμα να μετρήσει.. <{POST_SNAPBACK}> Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2006 από τον ducduc Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2006 Ρε κανονιστε.Επειδης απο το Σαββατο (τουτο) και ως την αλλη Κυριακη δεν θα εχω προσβαση στο δυκτιο λογω αδειας και διαμονης εκτος Αθηνων,θελω καποιος να δεσμευτει και να με ενημερωσει με χεσεμες στο κινητο μου για το που κλεισαμε τελικα και το ποτε.Πρεπει να λαβαινω τα μετρα του νωριτερα γιατι οποιος εχει καει στον χυλο,φυσαει και το γιαουρτι Ποιο καλο παϊδακι θα δεσμευτει? :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2006 Ρε κανονιστε.Επειδης απο το Σαββατο (τουτο) και ως την αλλη Κυριακη δεν θα εχω προσβαση στο δυκτιο λογω αδειας και διαμονης εκτος Αθηνων,θελω καποιος να δεσμευτει και να με ενημερωσει με χεσεμες στο κινητο μου για το που κλεισαμε τελικα και το ποτε.Πρεπει να λαβαινω τα μετρα του νωριτερα γιατι οποιος εχει καει στον χυλο,φυσαει και το γιαουρτι Ποιο καλο παϊδακι θα δεσμευτει? :D <{POST_SNAPBACK}> θα σου στειλω εγω Αλεξ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2006 Παιδια μη τα μπερδευουμε τα δυο τοπικ.Την γνωμη μας για το μερος να την λεμε http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4329 Καποια ποστ μεταφερθηκαν εκει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2006 Παιδια μη τα μπερδευουμε τα δυο τοπικ.Την γνωμη μας για το μερος να την λεμε http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4329 Καποια ποστ μεταφερθηκαν εκει. <{POST_SNAPBACK}> ..Ωρα ηταν... :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2006 ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2006 ΩΡΑ 06:00 ΝΑ λήξει η ψηφοφορία,και το αποτέλεσμα να μετρήσει.. <{POST_SNAPBACK}> Αυτο τωρα κανονιστηκε,εκλεισε αυτο το θεμα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2006 παιδια 2καβαλο παιζει ή γινομαι σπαστικος...? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 (τροποποιήθηκε) Παίδες, ψήφισα 24-25/05, για Λευκάδα, διότι παίζει ρεπό το Σάββατο Για δε 1-2/07, ούτε να το σκέφτομαι Πάργα ήμουν πέρσι και είναι φανταστικά, αλλά ξανά??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2006 από τον bakoo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 παιδια 2καβαλο παιζει ή γινομαι σπαστικος...? <{POST_SNAPBACK}> καντο πιο σαφες ρε φιλε γιατι δεν ειναι κατανοητο ενοης αν παει καποιος να πας μαζι του δικαβαλο :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 OΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 Από όσο βλέπω... οι ψήφοι είναι 40 για την ώρα.... που σημαίνει ότι θα είμαστε 40 + άτομα????? Ή έχουν μπει και χαβαλοψήφοι? Τεσπα... εγώ ψήφισα 01-02/07 αν και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...όποτε γίνει μέσα είμαστε... και οι 2 ημερομηνίες είναι καλές... απλά η 2η είναι κοντά στην μισθοδοσία :lol: Τελικά πότε θα λήξει η ημερομηνία? πότε θα κλείσει η ψηφοφορία? αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι... μιλάμε για την μεθεπόμενη εβδομάδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 Απο εδω και περα μονο εδω..... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4329&st=165 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες