nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 Καλησπερα σε ολους και καλο πασχα. θελω να ρωτισω κατι. εχω ενα κυμκο νεξον 50cc και θελω να του βαλω μοτερ 125κκ πανω. τι μοτερ να προτιμισω?λιφαν?κυμκο? και αν μπορειτε περιπου να μου πειτε τι κοστολογιο θα μου βγει οστε να κανω το παπι μου 125 κιβικα. ευχαριστω πολυ. περιμενω απαντησεις σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 Καλησπερα σε ολους και καλο πασχα. θελω να ρωτισω κατι. εχω ενα κυμκο νεξον 50cc και θελω να του βαλω μοτερ 125κκ πανω. τι μοτερ να προτιμισω?λιφαν?κυμκο? και αν μπορειτε περιπου να μου πειτε τι κοστολογιο θα μου βγει οστε να κανω το παπι μου 125 κιβικα. ευχαριστω πολυ. περιμενω απαντησεις σας :) με ενδιαφερει και μενα να μαθω ποια μοτερ τεριαζουν πανω στο κυμκο νεξον 50 κιβικα. και περιπου ποσα φραγα θελει για να γινει 125κιβικα. αν μπορει καποιος ας απαντησει. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες