Jump to content
Sign in to follow this  
SUPRA POWER!!!

YAMAHA Z

Recommended Posts

Καταρχην,γεια σε ολους.Λοιπον μου εχει καρφωθει στο μυαλο να παρω yamaha z125, αλλα ακουω οτι καιει τη βενζινα με τα κιλα και θελω να μου πειτε οταν ειναι εργοστασιακο ποσο καιει σε συγκριση με ενα τετραχρονο,και κατα ποσο ειναι αξιοπηστο το μηχανακι.Ευχαριστω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχην,γεια σε ολους.Λοιπον μου εχει καρφωθει στο μυαλο να παρω yamaha z125, αλλα ακουω οτι καιει τη βενζινα με τα κιλα και θελω να μου πειτε οταν ειναι εργοστασιακο ποσο καιει σε συγκριση με ενα τετραχρονο,και κατα ποσο ειναι αξιοπηστο το μηχανακι.Ευχαριστω!!

1 πραμα θα σου πω...τρυπιος κουμπαρας... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 πραμα θα σου πω...τρυπιος κουμπαρας... :surrender:

Εμενα ο κουμπαρας μου δεν εχει και πολλα πραγματα μεσα...οποτε καλια να λυπει...Ευχαριστω! :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι καίει καίει, αλλά το ευχαριστιέσαι πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο παπάκι στην οδήγηση, εδώ το wr μου καίει όσο το αμάξι μου που είναι 1600cc..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι καίει καίει, αλλά το ευχαριστιέσαι πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο παπάκι στην οδήγηση, εδώ το wr μου καίει όσο το αμάξι μου που είναι 1600cc..

αυτο ξαναπες το!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι είναι φιλαράκι, και γω πάντα το δίχρονο το είχα (είτε παπάκι, είτε dt πουχα είτε wr) μόνο για να απολαμβάνω την οδήγηση και να το γουστάρω, ούτε για να πάω στη δουλειά μου, ούτε για τα ψώνια μου (άσχετα φυσικά εάν το κάνω καμιά φορά)..

Και φυσικά κάποιος που θα πάρει το Ζ θα το πάρει επειδή το γουστάρει, και όχι επειδή θέλει ένα παπάκι για καθημερινή χρήση, δηλαδή θα το πάρει κάποιος που ξέρει..

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι είναι φιλαράκι, και γω πάντα το δίχρονο το είχα (είτε παπάκι, είτε dt πουχα είτε wr) μόνο για να απολαμβάνω την οδήγηση και να το γουστάρω, ούτε για να πάω στη δουλειά μου, ούτε για τα ψώνια μου (άσχετα φυσικά εάν το κάνω καμιά φορά)..

Και φυσικά κάποιος που θα πάρει το Ζ θα το πάρει επειδή το γουστάρει, και όχι επειδή θέλει ένα παπάκι για καθημερινή χρήση, δηλαδή θα το πάρει κάποιος που ξέρει..

:_hi:

εγω που το χω μαμα ειναι και για καθημερινη χρηση νταξ να πουμε!!

φιλε αυτο που ειπες σου δινω ενα +1000 οτι μεσο και να εχω και γω θελω να ειναι διχρονο 4χρονο δεν αγοραζω ποτε γιατι δεν ειναι καμια σχεση...χαλια για μενα η οδηγηκη συμπεριφορα...αν πηγαινα σε κατι μεγαλυτερο ακομα και σε μηχανη..παλι 2χρονη θα επαιρνα ισως δικυλινδρη!!

χωρις να δινω σημασια στα εξοδα...γιατι ειναι γουστο πως να το κανουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι και εγώ φίλε μου, μόνο άμα πάω σε κάτι >1000cc θαναι τετράχρονο και αυτό θαργήσει λίγο, και πάλι το δίχρονο θα το κρατήσω για τα γούστα..

Και θέλω και ένα δικύλινδρο δίχρονο να πάρω λίγο αργότερα, ένα streetaki που είναι όλα τα λεφτά.

Tsits από που είσαι εσύ? Γιατί οργανώνουμε διχρονοβόλτα σε λίγο καιρό :cheers: :cheers: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που το χω μαμα ειναι και για καθημερινη χρηση νταξ να πουμε!!

φιλε αυτο που ειπες σου δινω ενα +1000 οτι μεσο και να εχω και γω θελω να ειναι διχρονο 4χρονο δεν αγοραζω ποτε γιατι δεν ειναι καμια σχεση...χαλια για μενα η οδηγηκη συμπεριφορα...αν πηγαινα σε κατι μεγαλυτερο ακομα και σε μηχανη..παλι 2χρονη θα επαιρνα ισως δικυλινδρη!!

χωρις να δινω σημασια στα εξοδα...γιατι ειναι γουστο πως να το κανουμε

Κ'εγω ειμαι αγρια κα...μενος με το z και τη διχρονιλα γενικοτερα αλλα εχω αμφιβολειες...Αν εχουμε ενα 56mm astrea καραφτιαγμενο και ενα εργοστασιο z ποιο θα καιει περισσοτερο,και αν η διαφορα ειναι μικρη παει στα κομματια αλλα αν καιει το διπλασιο :shit: το!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα το λιώνεις κιόλας το Ζ, αλλά αξίζει τη διαφορά.. τώρα δεν ξέρω και πόσα θα καίει το astrea.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα το λιώνεις κιόλας το Ζ, αλλά αξίζει τη διαφορά.. τώρα δεν ξέρω και πόσα θα καίει το astrea.

Ευχαριστω,μαλον για Zιταρο τη βλεπω τη δουλεια...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Ζ καιει περισσοτερο απο το cbr??

και πλζζζζ απαντιστε στν ερωτισι ποσο περιποθ καιει στα 10-15 χλμ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*περίπου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

0,5 l στα 10-15χιλ

που το ακουσες αυτο? με καμια παναγια δεν καιει μονο 0.5 λιτρα στα 15 χλμ...1 λιτρο στα 15 και το ρεζερβουαρ του χωραει 5.5 αρα γυρω στα 80 χλμ το ντεποζιτο (για μανισιο μιλαμε...αμα το πειραξεις καληνυχτα θελεις 10 ευρω στα 50 χλμ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα