Jump to content
antonis87

shoei xr1100 vs arai viper gt

Recommended Posts

Παιδιά έχω βρεί αυτά τα 2 κρανη αποhelmetcity γύρω στα 340ε με αποστολή.Ποιά η γνώμη σας στην σύγκριση και οσον αφορα το site?Επισης απο μεγέθη εχω δοκιμάσει το shoei και φοράω medium,ειναι ίδια με τα arai;

Τροποποιήθηκε από τον antonis87

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από το helmetcity πήρα και εγώ πρόσφατα το shoei xr1100 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα.

Γρήγορη αποστολή και η παραγγελία σωστή.

Για το μέγεθος καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και το arai γιατί κάθε κράνος (μάρκα/μοντέλο) έχει διαφορετική φόρμα και ίσως να μη σου ταιριάζει το ίδιο.

Τροποποιήθηκε από τον kouladi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το shoei xr1000 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελαφρύ, δε "σφυρίζει" και με καλό εξαερισμό.

Για το Arai δεν ξέρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ παρήγγειλα το shoei xr11.

Ήμουν ανάμεσα στα 2.Δυστηχώς τα Arai δεν εφάρμοζαν καλά στο κεφάλι μου.Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα.Οπότε καλύτερα φόρεσέ το και μετά κάνε την παραγγελία.

Εγώ δεν μπορώ να σου πω,πάρε αυτό..καθώς δεν έχω γνώμη για τα Arai.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες.Προς shoei το βλεπω κι εγω,οποτε συντομα θα κανω την παραγγελια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω και την αποψη μου.Προσφατα,ΟΠΩΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ χάθηκα κι εγω σε αναζητηση κρανους...με ολα οσα ειδα και διαβασα,ενισχυθηκε η αποψη μου!Οτι δηλαδη και τα Shoei αλλά περισσοτερο τα Arai ειναι ΠΛΕΟΝ υπερτιμημενα κρανη.Κάποτε ισως ηταν μονόδρομος.Σημερα ομως με τοσες καλες εως εξαιρετικες προτασεις και απο αλλες εταιρειες στο χώρο,οπως Shark,Bell,HJC θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουμε τοσο σε τιμη εφοσον ανεβηκαν οι επιδοσεις προς χαριν της αασφαλειας μας απο άλλες φθηνοτερες για την τσεπη μας εταιρειες. :_thumbsup:

Οπως και να'χει η παραπανω ειναι αποψη μου και δεν θελω να σου αλλαξω σχέδια αν εχεις καταληξει καπου.Αν οχι,κανε μια καλη ερευνα αγοράς.ο,τι και ν απαρεις τελικα,καλες αγορές:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε τα και βλεπεις πιο σου καθεται..

Εμενα το αραι μου καθησε τελεια αλλα, μου κανει ενα μαλλι κυματιστο... εντελως 70s. Απο σφυριγμα και φασαρια γινεται της πτανας το οποιο βεβαια ειναι πολυ σχετικο γιατι σε καποια φαση κυκλοφορουσα χωρις ζελατινα MRA και εκανε πολυ λιγοτερη φασαρια πανω στο ΤΑ. Εξαερισμος φανταστικος αν και τον χειμωνα οταν κανει κρυο κανει ΚΡΥΟ εκει μεσα..

Το αλλο μου κρανος ειναι ενα uvex enduro το οποιο πλεον οταν το βαζω νιωθω οτι φοραω τσιμεντολιθο ( η ζελατινα του ομως γ.....ει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου τα κρανη ειναι τα ιδια κ απο θεμα ποιοτιτας κ απο θεμα μεγεθους οτι κ να παρεις δεν θα χασεις τα λεφτα σου εγω εχω το viper gt ειναι για τουριστα οχι για αγωνιστικη χρηση εχουν διαφωρα στους αεραγωγους να το ξερεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω το αραι επελεξα,απο θεμα θορυβου ειμαι κομπλε,κανενα προβλημα!το αραι εχει καλυτερο υλικο απο το shoei,και αν σε προβλιματιζει τοσο ο ηχος βαλε οτοασπιδες και δεν ακους ουτε καμπανες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 κρανη ειναι καταπληκτικα και ανηκουν στις κορυφαιες εταιριες στον κοσμο!Εγω εχω το XR1100 που ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ κρανος σε ολα του σε αντιθεση με ενα HJC HQ1 που ηταν και ακριβοτερο και ποιοτικα σε θεματα εφαρμογης κλπ κλπ ειναι για κλαματα ενα χρονο μετα....Τα Arai θεωρουνται πιο αγωνιστικα που συνεπαγεται περισσοτερος θορυβος...Για περισσοτερο τουρισμο το Shoei ειναι μονοδρομος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα