nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 εξαρταται... τι μαρκα ειναι το μηχανακι? suzuki address το γραφει ο τιτλος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Τι λάστιχα πήρες ? Εξαρτάται !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Εχεις βαλιτσα πισω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 δεν πηρα εγω λαστιχα θα μου τα αλλαξουν στην εγγυηση λογο του προβληματος που εχω,δεν εχω βαλιτσα πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 σωστα δεν παιζει ρολο τι μαρκα ειναι το μηχανακι αλλα τι λαστιχα θα σου βαλουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 λοιπον παιδες ολα καλα :D μου αλλαξαν λαστηχα αυτα που ειχα ηταν του 2007 . μου εβαλαν metzeler του 2009 και το μηχανακι παει μια χαρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 ωραιος καλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Κατάλαβα, παραξοδεύτικαν. Έχε υπόψιν σου ότι τα λάστιχα που σου έβαλαν ίσως να μην είναι και τόσο...καινούρια. Και εξηγούμαι. Τα λάστιχα με το καιρό σκληραίνουν χωρίς να προσφέρουν την απαιτούμενη πρόσφυση (ειδικά στο βρεγμένο). Αυτό συμβαίνει επειδή το λάστιχο στη σύνθεσή του έχει και λάδι το οποίο μετακινείται προς τα ενδότερα και το πέλμα του ελαστικού ξεραίνεται. Βέβαια αν το ελαστικό αποθηκεύεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος δεν επηρεάζεται μέχρι και 3 χρόνια. (Λένε οι λαστιχάδες). Όμως κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι τα ελαστικά σου όντως φυλάχτηκαν αυτά τα 2 χρόνια σε ιδανικές συνθήκες. Δεν το λέω για σε αγχώσω αν και εγώ θα απαιτούσα φρέσκα ελαστικά, απλά πρόσεχε λίγο ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό μέχρι να δεις τις αντοχές και τα όρια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Giannis is right ! Αφού το στρώσεις με το καλό το μοτόρι πάνε και βάλε κανένα Michelin Pilot για περισσότερη ασφάλεια !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) να ειστε καλα παιδες ! απο οσο ειδα πατανε καλα τα λαστιχα σε σχεση με τα αλλα που ειχα! και επιτελους μπορω να απολαυσω αυτο που πληρωσα πριν 3 εβδομαδες ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2011 από τον nok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Καλές βόλτες και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες