black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 ..Εφυγα για BMW B) Ποτέ δεν ειν'αργα.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Οποτε με το καλο φτιαξεις το μηχανακι σου και χωρις να εχω αλλαξει λαστιχα ελα να σε κερασω ενα ζεστο ή κρυο τσαγακι. Μετα βαλε καμια δυναμομετρηση στο mybike να αποδειξεις το αντιθετο. Αντε ρε Μανο γατακι... Αν εχεις αντερα πανε Κω να πιεις ενα νησιωτικο τσαγακι απο τον φιλο μου τον Streetwise!! Οσον αφορα εσενα τωρα Θαναση εδωσες 70 ευρω για να παρεις 5 αλογα????? Εγω στη τελευταια εκ των μετατροπων στο ΚΤΜ εδωσα 2,500 ευρω για να παω απο τα 116,9 στα 122,8 ροδα. Κ συνολικα εχω ριξει 6,000 ευρω ΜΟΝΟ για την ιπποδυναμη. Αλλα απο 89 ροδα τελειως μαμα εχω βγαλει +33,8 ροδα. Μιλαμε για 2κυλινδρο,ε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Αλλα απο 89 ροδα τελειως μαμα εχω βγαλει +33,8 ροδα. Αχ τι ωραιο που πρεπει να ηταν το καημενο το μηχανακι πριν το καταστρεψεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Αχ τι ωραιο που πρεπει να ηταν το καημενο το μηχανακι πριν το καταστρεψεις! Εισαι αναπηρος,τετραπληγικος. Σου το εδωσα τη Κυριακη να πας στην εκδρομη να κερασεις τσαι σε ολους τους Βορειους κ εμεινες τελευταιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οσον αφορα εσενα τωρα Θαναση εδωσες 70 ευρω για να παρεις 5 αλογα????? Ε, τι να κανω? Αφου μου το προσεφεραν, το "πηρα"! (Τωρα βεβαια, αυτα τα.. αλογακια μπορει να ειναι κρυμενα εκει γυρω στις 8.000 σ.α.λ. αλλα who cares...) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) 247 το εργαλειο (ζυγισμενο, καθως εχουν αφαιρεθει περι τα 10 κιλα απο πανω) +92 κιλα εγω 339 συνολο 123 αλογα ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ αρα 2,756 η κατα εκτιμηση περι τα 140 στροφαλο αρα 2,42 Διαλεχτε και παρτε :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον Bandakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 199+87.5+ 13 (διάφορα) =299,5 / 71 = 4,22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 247 το εργαλειο (ζυγισμενο, καθως εχουν αφαιρεθει περι τα 10 κιλα απο πανω) +92 κιλα εγω 339 συνολο 123 αλογα ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ αρα 2,756 η κατα εκτιμηση περι τα 140 στροφαλο αρα 2,42 Διαλεχτε και παρτε :D 123 ροδα το Bandit... Για δωσε specs...ενδιαφερον ακουγεται.Δεν ειρωνευομαι καθολου,100 ροδα βγαζουν αυτα,αρα τσιμπησες 23% πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 224kg+74=298κιλα / 86 αλογα μοτερ=3.46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 224kg+74=298κιλα / 86 αλογα μοτερ=3.46 Tυχαιο? Δε νομιζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 224kg+74=298κιλα / 86 αλογα μοτερ=3.46 Που τα βρηκες εσυ τα 74 κιλα ρε τενεκε ξεγανωτε????? Κραταγες καμια σακουλα απο τη λαικη οταν ζυγιζοσουν??? Παλιοπαραμυθα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Tυχαιο? Δε νομιζω! Ετσι ετσι Ρε Γιαμαχακια... 224 δεν ειμαι εγω; καλα δεν θυμαμαι; 190 στεγνο+20 καυσιμο+4,5 τα λαδια (συνολο,οχι στην αλλαγη), 1-2 τα υγρα ψυγειου και φρενα= 216 περιπου. βαλε και την σωστη αναλογια περι ειδικου βαρους βενζινης, λογικα ειμαι 224 σωστα; (Απλα για κουβεντα τα ρωταω οχι να κατεβασω τα νουμερα )74 ειμαι ρε Γιωργο... βασικα παιζω αναμεσα σε 70 -75 εδω και 6 χρονια τι λες; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 223 γεματα ανακοινωνει η μαμα yamaha (226 για την εκδοση με ABS) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Ειστε ΟΛΟΙ χοντροι σας εχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ετσι ετσι Ρε Γιαμαχακια... 224 δεν ειμαι εγω; καλα δεν θυμαμαι; 190 στεγνο+20 καυσιμο+4,5 τα λαδια (συνολο,οχι στην αλλαγη), 1-2 τα υγρα ψυγειου και φρενα= 216 περιπου. βαλε και την σωστη αναλογια περι ειδικου βαρους βενζινης, λογικα ειμαι 224 σωστα; (Απλα για κουβεντα τα ρωταω οχι να κατεβασω τα νουμερα ) 74 ειμαι ρε Γιωργο... βασικα παιζω αναμεσα σε 70 -75 εδω και 6 χρονια τι λες; Ρε συ,σκετο κοκαλο εισαι εσυ.Που στο καλο τα εχεις κρυμμενα 74 κιλα.Για 60 max σε εκοβα ΕDIT:Eπικη στιγμη οταν με φορτωσες πριν κανενα 3μηνο στο TDM που πηγαιναμε νε φαμε κ το μηχανακι σε καθε λακουβα ηταν ετοιμο να κοψει σασι Ειστε ΟΛΟΙ χοντροι σας εχω! 226 το TDM +74 Ηλιας +131 Κατεμας= Το χαος!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 223 γεματα ανακοινωνει η μαμα yamaha (226 για την εκδοση με ABS) Αρα σωστα θυμαμαι Ρε συ,σκετο κοκαλο εισαι εσυ.Που στο καλο τα εχεις κρυμμενα 74 κιλα.Για 60 max σε εκοβα Ειδες; τα φαινομενα απατουν... Ετσι ειμαστε εμεις που την εχουμε μεγαλη........... την πατουσα ρε, τι πιστευες οτι θα πω; 226 το TDM +74 Ηλιας +131 Κατεμας /86αλογα= Το χαος 5.01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 226 το TDM +74 Ηλιας +131 Κατεμας /86αλογα= Το χαος 5.01 Και αν το συνδυασουμε με αυτο το θεμα τοτε εχουμε 226 το TDM + 74 HLIAS + 131 Katemas + 132 yamahakias666 (τρικαβαλο) = 564 / 86 αλογα = 6,56 :uglystupid2: :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 247 το εργαλειο (ζυγισμενο, καθως εχουν αφαιρεθει περι τα 10 κιλα απο πανω) +92 κιλα εγω 339 συνολο 123 αλογα ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ αρα 2,756 η κατα εκτιμηση περι τα 140 στροφαλο αρα 2,42 Διαλεχτε και παρτε :D 140hp στρόφαλο το banditt? 123 ρόδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 140hp στρόφαλο το banditt? 123 ρόδα? Κ εγω απορησα ρε Αλεξακη,εν αναμονει tech specs απο το παληκαρακι... Πρεπει να τον στριμωξαμε στη γωνια τωρα,ενα φακελακι καπνο πρεπει να εχει κανει,εφαγε τις παρανυχιδες του κ ετσι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 140hp στρόφαλο το banditt? 123 ρόδα? Χε,χε, εχει δεχτει την περιποιηση μου για δειξει αυτα τα νουμερα. Τα σιγουρα ειναι στον τροχο αφου εχω δυναμομετρησεις, για στροφαλο δεν ξερω καθως δεν ρωτησα στοιχεια και για αυτο αναφερω κατα εκτιμηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Μιλάς δηλαδή για περίπου 30 άλογα + (τι είναι αυτό που έκανες και πήρες 30 άλογα? Τουρμπίνα? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Μιλάς δηλαδή για περίπου 30 άλογα + (τι είναι αυτό που έκανες και πήρες 30 άλογα? Τουρμπίνα? ) Eνταξει,εδω που τα λεμε δεν ειναι κ ανεφικτο να βγαλεις 30 αλογα απο ενα μοτερ παραγωγης. Σκεψου οτι τα αυτοκινητα του VAG group τσιμπανε 45 αλογα μονο με επαναπρογραμματισμο εγγεφαλου,το 2λιτρο απο τα 265 παει στα 310 μονο με προγραμμα. Για να επανελθω στο θεμα,δεν λεμε οτι το παληκαρακι λεει ψεμματα,αλλα τα 123 ροδα ειναι προιoν ξεχειλωματος κ ξεζουμισματος του μοτερ. Κ για αυτο η απορια μου,εν αναμονει tech specs για να πεσει φως στην υποθεση.Με ενδιαφερουν πολυ κ με συγκινουν τετοια ξεχειλωματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Eνταξει,εδω που τα λεμε δεν ειναι κ ανεφικτο να βγαλεις 30 αλογα απο ενα μοτερ παραγωγης. Σκεψου οτι τα αυτοκινητα του VAG group τσιμπανε 45 αλογα μονο με επαναπρογραμματισμο εγγεφαλου,το 2λιτρο απο τα 265 παει στα 310 μονο με προγραμμα. Για να επανελθω στο θεμα,δεν λεμε οτι το παληκαρακι λεει ψεμματα,αλλα τα 123 ροδα ειναι προιoν ξεχειλωματος κ ξεζουμισματος του μοτερ. Κ για αυτο η απορια μου,εν αναμονει tech specs για να πεσει φως στην υποθεση.Με ενδιαφερουν πολυ κ με συγκινουν τετοια ξεχειλωματα Λοιπον, για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα, ξεκινω απο το οτι δεν ξεχειλωσαμε ουτε ξεζουμισαμε το μοτερ. Απλα για να κρατησουν τα αλογα κατω απο τα 100 λογο ευρωπαικων περιορισμων εχουν δεσει τα 1255 κυβικα με συρματοσχοινα. Για να το επιτυχουν αυτο εκτος των κλειστων εισαγωγων εξαγωγων εχουν, ακουσων ακουσων, προγραμματισει τις δευτερευων πεταλουδες εισαγωγεις μετα τις 6000 στροφες να κλεινουν εως και 25-30% !!!!!!. Οποτε βαζεις ολοσωμη εξατμιση- φιλτρο- tfi- αφαιρεσει δευτερων πεταλουδων και τσακ νατα τα αλογακια. Ειναι γνωστη επεμβαση στην Αμερικη απο οπου προμηθευτηκα και τα πραγματα. Εδω και το σαιτ οπου υπαρχουν και δυναμομετρησεις. http://www.holeshot.com/dynocharts/dyno_bandit1250.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Να προσθεσω οτι πραγματικα το Bandit μεταμορφωνετε. Οπως αναιφερε και φιλος παραπανω 30 αλογα ψηλα και 1,2 χιλιογραμμα ροπης περισσοτερα απο τις 5,500 στροφες κανουν μεγαλη διαφορα. Μετα τις 5000 στροφες καμια σχεση το μαμα με αυτο. Πιστευω αξιζει καθε ευρω αυτη η μετατροπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αντε ρε Μανο γατακι... Αν εχεις αντερα πανε Κω να πιεις ενα νησιωτικο τσαγακι απο τον φιλο μου τον Streetwise!! Ρε συ,η μεγαλυτερη ευθεια εκει ειναι 50 μετρα. Δεν ειναι ντραγκστερ το σκουτερ.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες