Jump to content
panos ag.stef.13

Ποιο παπι μου προτεινεται ?

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα να με βοηθησετε σε αυτην την επιλογη,τι παπι να παρω απο αυτα τα τρια εκτος αν εχεται να μου προτεινεται κατι και εσεις με την παραπανω εμπειρια που εχετε.Παντως εγω θα ηθελα να εχει αξιοπιστια,οικονομικη καταναλωση,ικανοποιητικη ταχυτητα και οσο γινεται φθηνα service (οχι συχνα μην γινει και φιλος με τον μηχανικο) και ανταλλακτικα .Οσοι μπορειτε και θελεται απαντηστε αν ειναι δυνατον και βοηθηστε με για την καλυτερη επιλογη .Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων και καλες βολτες . :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπερα.

και τα τρια που αναφερεις απο αξιοπιστια και καταναλωση μια χαρα ειναι.

εχω παρει ενα address125 για τα γυρω γυρω και μου καιει 3,2lt τα 140χλμ περιπου.

αλλα εχει πανακριβα πλαστικα,φαναρια κλπ.

πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο να παρω ενα φιλτρακι λαδιου και μου ζητησε 9 ευρω(δν το πηρα εννοειται)

στο Hayabusa ειναι πιο φθηνο αυτο σου λεω μονο(στο ιδιο μαγαζι).

για τα αλλα δυο δν ξερω τι παιζει απο συντηρηση,τιμες πλαστικων κλπ.

ασ πει κανενας που εχει.

Υ.Γ.καλο ψαξιμο...

Τροποποιήθηκε από τον fotis1908

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω φωτη για τις πληροφοριες για το suzuki address ,το ξερω οτι ειναι πολυ αξιοπιστο σαν παπι αλλα για τα service να πω την αληθεια δεν το ηξερα .Σας παρακαλω απαντηστε και αλλοι και πειτε μου προσωπικες γνωμες για αυτα τα παπια (ειδικα οι εμπειροι του σαιτ).Αλλα αν πιστευετε οτι υπαρχουν και αλλα καλυτερα απο αυτα και πιο οικονομικα . :_boredom:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω φωτη για τις πληροφοριες για το suzuki address ,το ξερω οτι ειναι πολυ αξιοπιστο σαν παπι αλλα για τα service να πω την αληθεια δεν το ηξερα .Σας παρακαλω απαντηστε και αλλοι και πειτε μου προσωπικες γνωμες για αυτα τα παπια (ειδικα οι εμπειροι του σαιτ).Αλλα αν πιστευετε οτι υπαρχουν και αλλα καλυτερα απο αυτα και πιο οικονομικα . :_boredom:

εγω θα σου προτεινα το Innova i. ειναι πολυ οικονομικο, εχει καλα γκαζια, ειναι και injection. Η τιμη του ειναι γυρω στα 2100 αν θυμαμαι

επισης μια αλλη εναλλακτικη ειναι : αγορα ενος Daytona Sprinter 125cc. Οσοι το εχουν λενε πολυ καλα λογια, και επισης ειναι πολυ φθηνο. υπαρχει και ενα θεμα με εναν που παρουσιαζει ολο το "ιστορικο" χρησης του εδω στο φορουμ. ψαξε στα "Γενικα" των παπιων και σκουτερ

Τροποποιήθηκε από τον KennyDY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα σε ενα αλλο τοπικ οτι βγηκε και καινουριο modeanas GT 130 τι λετε και για αυτο .το ξερω ειναι καινουριο αλλα,μηπως ξερετε κατι παραπανω απο εμενα .Σας παρακαλω απαντηστε μονο ενας εχει απαντησει που ειστε ολοι οι γνωστες των παπιων για ενα χερι βοηθειας σε εναν καινουριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.mototriti..._news/84728.asp ειναι δοκιμασμενο,φοραει το ιδιο μοτερ με το καβασακι ζχ 130, και με το μοτενας χcite, τα μοτενας ειναι ποιοτικα και αξιοπιστα μηχανακια Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτεινα το Innova i. ειναι πολυ οικονομικο, εχει καλα γκαζια, ειναι και injection. Η τιμη του ειναι γυρω στα 2100 αν θυμαμαι

επισης μια αλλη εναλλακτικη ειναι : αγορα ενος Daytona Sprinter 125cc. Οσοι το εχουν λενε πολυ καλα λογια, και επισης ειναι πολυ φθηνο. υπαρχει και ενα θεμα με εναν που παρουσιαζει ολο το "ιστορικο" χρησης του εδω στο φορουμ. ψαξε στα "Γενικα" των παπιων και σκουτερ

εχω ακουσει και δει απο διαφορα σαιτ οτι το innova i ναι μεν καιει αερα αλλα δεν ειναι ισαξιο με τα παλια αφου εχει ακριβα service και εχει διαφορα θεματακια με τα πλαστικα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ακουσει και δει απο διαφορα σαιτ οτι το innova i ναι μεν καιει αερα αλλα δεν ειναι ισαξιο με τα παλια αφου εχει ακριβα service και εχει διαφορα θεματακια με τα πλαστικα .

παντως ο κολλητος μου που το εχει και κανει σερβις σε μηχανικο "της γειτονιας" και οχι σε εξουσιοδοτημενο πληρωνει για σερβις οσα και εγω και το μηχανακι ειναι αριστο.

τα πλαστικα ειναι καθαρα θεμα τυχης. μπορει το μηχανακι που θα παρεις να τριζει σε σημεια, μπορει και οχι. παντως τριξιματα αντιμετωπιζονται ευκολα με σωστο βιδωμα και την ειδικη ταινια.παντως το μονο προβλημα που εχει βγαλει το παπι του φιλου μου ηταν οτι κολλαγε το γκαζι που και που ( χοντα σου λεει μετα) αλλα λυθηκε πολυ ευκολα σε 2 λεπτα απο το μηχανικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως ο κολλητος μου που το εχει και κανει σερβις σε μηχανικο "της γειτονιας" και οχι σε εξουσιοδοτημενο πληρωνει για σερβις οσα και εγω και το μηχανακι ειναι αριστο.

τα πλαστικα ειναι καθαρα θεμα τυχης. μπορει το μηχανακι που θα παρεις να τριζει σε σημεια, μπορει και οχι. παντως τριξιματα αντιμετωπιζονται ευκολα με σωστο βιδωμα και την ειδικη ταινια.παντως το μονο προβλημα που εχει βγαλει το παπι του φιλου μου ηταν οτι κολλαγε το γκαζι που και που ( χοντα σου λεει μετα) αλλα λυθηκε πολυ ευκολα σε 2 λεπτα απο το μηχανικο

δεν ξερω κατι το δεν μου αρεσει στο honda innova i εμφανησιακα καμια αλλη γνωμη για τα αλλα παπια .

http://www.mototriti..._news/84728.asp ειναι δοκιμασμενο,φοραει το ιδιο μοτερ με το καβασακι ζχ 130, και με το μοτενας χcite, τα μοτενας ειναι ποιοτικα και αξιοπιστα μηχανακια

ξερει κατι παραπανω απο τα λεγομενα του (τιμη,αξιοπιστια,καταναλωση,ταχυτητα).κατα προτιμηση τιμη του παπιου αλλα και για ανταλλακτικα και service αν ειναι φθηνα .ααα και αν περνει ανταλλακτικα απο το modenas x-cite .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον ακου φιλαρακι επειδη εισαι μπερδεμενος,,το παπι πρεπει να ειναι απλο, να μπορεις να του κανεις μονος σου τα σερβις λαδια μπουζια και αν γινεται να μην εχει πολλα πολλα επανω,πχ τρομπες ψυκτικου,βενζινης,ιτζεξιον,ψυγεια, κτλ κτλ,,μπορεις να το παρεις με καρπυρατερ?η καλυτερη σου θα ειναι,,τα πολλα πολλα φρου φρου εχουν και κοστος και ζημιες,,και ειναι περιτα σε παπι,ΥΓ ειμουν κατοχος και του ινοβα,,χ 135,,ζχ 130,,115 r,ολα τα επωνημα παπια που ειχα παρει μου τριζαν τα πλαστικα,,τωρα περνω της γηναικας μου το κριςς 125 και ειναι μια χαρα και πολυ στιβαρο.

Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον ακου φιλαρακι επειδη εισαι μπερδεμενος,,το παπι πρεπει να ειναι απλο, να μπορεις να του κανεις μονος σου τα σερβις λαδια μπουζια και αν γινεται να μην εχει πολλα πολλα επανω,πχ τρομπες ψυκτικου,βενζινης,ιτζεξιον,ψυγεια, κτλ κτλ,,μπορεις να το παρεις με καρπυρατερ?η καλυτερη σου θα ειναι,,τα πολλα πολλα φρου φρου εχουν και κοστος και ζημιες,,και ειναι περιτα σε παπι,ΥΓ ειμουν κατοχος και του ινοβα,,χ 135,,ζχ 130,,115 r,ολα τα επωνημα παπια που ειχα παρει μου τριζαν τα πλαστικα,,τωρα περνω της γηναικας μου το κριςς 125 και ειναι μια χαρα και πολυ στιβαρο.

να σε ρωτησω κατι ξερεις εαν το modenas gt 128 εχει χωρο κατω απο την σελα και εαν περνει τα ανταλλακτικα του modenas x-cite ?οποιος ξερει παρακαλω να απαντησει και σε αυτην την ερωτηση αλλα και στις προηγουμενες ευχαριστω .Και εγω φιλε Ntik θελω να παρω παπι με καρμπυρατερ λογω του οτι μπορω να το φτιαχνω και μονος μου και του οτι δεν εχει πολυ μπερδεμα οπως λες ,απλα το suzuki address και το crypton x ειναι τα πιο εμπιστα και καλυτερα με injection αλλα βλεπω να κλεινω ή στο modenas gt128 ή σε κανενα παλιο παπι που θα ειναι σκυλι .διοτι το crypton x ειναι πανακριβο ,το suzuki address ειναι χειροτερο απο το modenas gt128 (απο τι φαινεται) που ειναι καινουριο και για αυτο δεν το εβαλα στα προτεινομενα παπια και τα υπολοιπα δεν μου πολυ αρεσουν απο τα παλια εχετε κατι να μου προτεινεται εκτος απο crypton r δεν ξερω κατι δεν μου αρεσει και δεν βλεπω και πολυ καλες αγγελιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σε ρωτησω κατι ξερεις εαν το modenas gt 128 εχει χωρο κατω απο την σελα και εαν περνει τα ανταλλακτικα του modenas x-cite ?οποιος ξερει παρακαλω να απαντησει και σε αυτην την ερωτηση αλλα και στις προηγουμενες ευχαριστω .Και εγω φιλε Ntik θελω να παρω παπι με καρμπυρατερ λογω του οτι μπορω να το φτιαχνω και μονος μου και του οτι δεν εχει πολυ μπερδεμα οπως λες ,απλα το suzuki address και το crypton x ειναι τα πιο εμπιστα και καλυτερα με injection αλλα βλεπω να κλεινω ή στο modenas gt128 ή σε κανενα παλιο παπι που θα ειναι σκυλι .διοτι το crypton x ειναι πανακριβο ,το suzuki address ειναι χειροτερο απο το modenas gt128 (απο τι φαινεται) που ειναι καινουριο και για αυτο δεν το εβαλα στα προτεινομενα παπια και τα υπολοιπα δεν μου πολυ αρεσουν απο τα παλια εχετε κατι να μου προτεινεται εκτος απο crypton r δεν ξερω κατι δεν μου αρεσει και δεν βλεπω και πολυ καλες αγγελιες.

xωρο κατω απ τη σελα εχει ελαχιστο,το μοτερ ειναι το ιδιο και φοριεται σε τρια παπια,αρα τα ανταλακτικα ειναι ιδια,,δλδ x cite, zx 130, kai gt 128 εχουν κοινο μοτερ και ειναι μαλιστα και πολυ καλο,,στο ξαναλεω, τα πολλα πολλα ειναι περιτα σε παπι, οπως λεμε, το περισιο χαλαει το ισιο,,το παπι θα παραμινει παπι οτι κι αν κανεις,,τα ιτζεξιον,ψυγεια,κτλ κτλ,ειναι πολυ κακο για το τπτ.γιατι τα παλια παπια ηταν τερατα αξιοπιστιας?επειδη ηταν απλα. Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα Ntik μου το προτεινεις και εγω σε αυτο κλεινω λογω του οτι ειναι απλο οπως λες και οτι εχει απο τα καλυτερα χαρακτηριστικα στην κατηγορια να δουμε στο μελλον πιο θα βγει πιο αξιοπιστι και καλυτερο το modenas gt128 ή yamaha crypton x γιατι αυτα ειναι οι κυριοι ανταγωνιστες .Για τα service γνωριζεις κατι αν ειναι φθηνα, τα ανταλακτικα εφοσον θα ειναι τα ιδια θα ειναι φθηνα αφου και των δυο αλλων ηταν φθηνα αλλα τα service διοτι εχει πολλα καινουρια χαρακτηριστικα που τα αλλα δεν ειχαν .Απο παλια παπια τι μου προτεινεις εχω δει κατι honda supra σε αγγελιες που ειναι ολα μαμα καλη επιλογη κανενα αλλο .Ελατε ρε παιδια και κανενας αλλος να μου απαντηση μονο ο Ntik ειναι που ειστε οι υπολυποι γνωστες των παπιων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα Ntik μου το προτεινεις και εγω σε αυτο κλεινω λογω του οτι ειναι απλο οπως λες και οτι εχει απο τα καλυτερα χαρακτηριστικα στην κατηγορια να δουμε στο μελλον πιο θα βγει πιο αξιοπιστι και καλυτερο το modenas gt128 ή yamaha crypton x γιατι αυτα ειναι οι κυριοι ανταγωνιστες .Για τα service γνωριζεις κατι αν ειναι φθηνα, τα ανταλακτικα εφοσον θα ειναι τα ιδια θα ειναι φθηνα αφου και των δυο αλλων ηταν φθηνα αλλα τα service διοτι εχει πολλα καινουρια χαρακτηριστικα που τα αλλα δεν ειχαν .Απο παλια παπια τι μου προτεινεις εχω δει κατι honda supra σε αγγελιες που ειναι ολα μαμα καλη επιλογη κανενα αλλο .Ελατε ρε παιδια και κανενας αλλος να μου απαντηση μονο ο Ntik ειναι που ειστε οι υπολυποι γνωστες των παπιων.

εγω την αποψη μου σου ειπα,εσυ κρινεις,τα ανταλακτικα και τα σερβις του μοτενας ειναι φθηνα σε σχεση με τα αλλα,,το σουπρα ειναι σκυλι,καμια σχεση με τα σημερινα χοντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω την αποψη μου σου ειπα,εσυ κρινεις,τα ανταλακτικα και τα σερβις του μοτενας ειναι φθηνα σε σχεση με τα αλλα,,το σουπρα ειναι σκυλι,καμια σχεση με τα σημερινα χοντα

ευχαριστω πολυ αδερφε ξερεις απο που μπορω να παρω το modenas gt128

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ αδερφε ξερεις απο που μπορω να παρω το modenas gt128

νομιζω στα μεσα του μηνα θα ειναι διαθεσιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω στα μεσα του μηνα θα ειναι διαθεσιμο

οκ θα δω μηπως μεχρι τοτε βρω κανενα supra καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια που ειστε περιμενα μεγαλυτερη βοηθεια .Ας με βοηθησετε καποιοι για τα παραπανω λεγομενα μου και τις ερωτησεις για τα παπια .Και αν ειναι καλη επιλογη το astrea supra.Αν δεν ειναι σε σωστη κατηγορια παρακαλω οι διαχειριστες να το βαλουν στην σωστη .Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ολοι ξερουν οτι τα supra ηταν πολυ καλα μηχανακια το θεμα ειναι οτι πλεον ειναι παλιο εως πολυ παλιο μηχανακι.

ολο και κατι θα πρεπει να αλλαξεις.

πιο καλα καινουργιο.

εγω πηρα το address πριν 3 εβδομαδες και εχω θεμα με το τιμονι τρεμη και απο οτι μου ειπαν ειναι απο το λαστιχο θα μου το αλλαξουν συντομα και θα δω. κατα τα αλλα ειναι ωραιο το μηχανακι και στο δρομο ωραια αναρτηση ωραια φρενα τι αλλο το στρωνω ακομα για να σου πω πως παει.οπως και για βενζινη δεν ξερω γιατι την μια φορα με 5 ευρο εκανα 110 χιλ. τα πρωτα του χιλ . και την επομενη εκανε 125χιλ με 5 ευρο παλι.

Τροποποιήθηκε από τον nok

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω δει antouano αλλα ευχαριστω και παλι για το honda supra τι λες ?

Σαν παπι ειναι παρα πολυ καλο και αξιοπιστο και μπορεις να βρεις παντου ανταλλακτικα οποτε μπορεις να προχωρησεις αφοβα στην αγορα αρκει το παπι να ειναι σε καλη κατασταση και να το χρησιμοποιουσε μεγαλος ανθρωπος ειδαλως θα ειναι ξεσκισμενο οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο!

Κοιτα και τα Daytona γιατι εχω ακουσει καλα λογια! :_thumbsup:

http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm

http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm

http://www.gorgolis.gr/novas.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως σαν εμφανιση νομιζω οτι πρωτο ειναι το crypton μετα το suzuki και μετα το modenas.

αλλα τα λεφτα για το crypton ειναι πολλα. αν και εχω ενα θεματακι με το suzuki απο οτι ειπε ο μηχανικος ειναι απο το ελαστικο και περιμενω να ερθει για να το αλλαξω,το suzuki ειδικα αν βρεις το και καλα προηγουμενο μοντελο το μπλε ασημι η κοκκινο η τιμη ειναι στα 1700.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα να με βοηθησετε σε αυτην την επιλογη,τι παπι να παρω απο αυτα τα τρια εκτος αν εχεται να μου προτεινεται κατι και εσεις με την παραπανω εμπειρια που εχετε.Παντως εγω θα ηθελα να εχει αξιοπιστια,οικονομικη καταναλωση,ικανοποιητικη ταχυτητα και οσο γινεται φθηνα service (οχι συχνα μην γινει και φιλος με τον μηχανικο) και ανταλλακτικα .Οσοι μπορειτε και θελεται απαντηστε αν ειναι δυνατον και βοηθηστε με για την καλυτερη επιλογη .Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων και καλες βολτες . :)

Φίλε μου καταρχήν παπί=οικονομία+αξιοπιστία+φθηνά service+φθηνά ανταλλακτικά+ικανοποιητικά ταχύτητα.

Για μένα απο τα τρία που αναφέρεις παραπάνω το yamaha έχει ένα + παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα