Chaozstar 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για σας παιδιά. Είμαι νέος στο mybike, αν και κατά καιρούς διάβαζα κανένα post. Λοιπόν, έχω ένα Honda vt-250 SPADA. Το έχω περίπου 1 χρόνο και κάτι μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και μηχανή του 1989 δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Ο τύπος από τον οποίο το πήρα μου είπε ότι είναι εκθεσιακό εισαγωγής(έχει πρώτη άδεια 1998). Το Spadaκι λοιπόν, επειδή τώρα δεν είναι καιρός να αγοράζω άλλη μηχανή, θέλω να το μοντάρω κάπως για να δίνει περισσότερο(έχω καταφέρει να το τρέξω με 145χαω, δύσκολα παει πιο πολύ, άντε μέχρι 150χαω). Δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση αν του αλάξω κάτι να μου βγάζει προβλήματα. Επειδή δεν έχω ιδέα του τι μπορώ να κάνω, ρίχτε καμιά ιδέα :) Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2011 από τον Chaozstar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seth2769 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 εχω και εγω το ιδιο αλλα το εχω παρατησει λογω χχ ,δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτα παραπανω για να πηγαινει περισοτερο τοση ειναι η τελικη του περιπου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Περα απο φιλτρο-εξατμιση-ζιγκλερωμα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο, ασε που δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες