fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παπάκι μου modenas xcite135 κ θα ήθελα όποιος έχει την καλοσύνη να βοηθήσει όσο μπορεί... Λοιπόν...Εχθές μου βγήκε η αλυσίδα ενώ οδηγούσα με 30χμ περίπου (εγώ φταίω που το παραμέλησα κ δεν την έσφιξα) κ σταματάω, το γυρίζω σπίτι κ παίρνω ένα ταξί να πάω στην δουλειά... Πάω το απόγευμα σπίτι μου με τον κολλητό μου που είναι μηχανικός για καφέ κ λέω κάτσε να βάλουμε κ την αλυσίδα...όλα καλά αλλά βάζω την αλυσίδα μια χαρά κ βάζω πρώτη να δω αν προχωράει κανονικά...το θέμα είναι οτι δεν κατάφερα να βάλω πρώτη γιατί ξαφνικά δεν παίρνει καμιά ταχύτητα στο σασμάν...Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...Ο φίλος μου ανέφερε οτι είναι πιθανό να έπαθε ζημιά το γρανάζι στο μοτέρ (αν δεν κάνω λαθος) αλλά δεν είναι σίγουρος κ δεν ξέρω τι γίνετε... Αύριο θα το πάω στο συνεργείο αλλά μέχρι τότε ανησυχώ μήπως έχει κάτι σοβαρό καθώς έχουμε κ οικονομική κρίση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ συγνώμη αν σας κούρασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Παιδιά όποιος ξέρει κάποια πράματα ας πει έστω την γνώμη του δεν είναι κακό κ ανάγκη να είναι μηχανικός. Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες