nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 καλησπερα παιδια.εχω μια ερωτηση,ειναι λιγο χαζη βεβεα αλλα απο τετοια θεματα δεν εχω ΙΔΕΑ! μηπως καποιος απο εσας ξερει να μου πει τι ειναι ο ιμαντας και τι κανει σε ενα ρολλερ σκουτερ? και αν καποιος ξερει να μου πει ποσο περιπου στιχηζει για να γινει αλαγη του ιμαντα. περιμενω απαντησεις,ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 καλησπερα παιδια.εχω μια ερωτηση,ειναι λιγο χαζη βεβεα αλλα απο τετοια θεματα δεν εχω ΙΔΕΑ! μηπως καποιος απο εσας ξερει να μου πει τι ειναι ο ιμαντας και τι κανει σε ενα ρολλερ σκουτερ? και αν καποιος ξερει να μου πει ποσο περιπου στιχηζει για να γινει αλαγη του ιμαντα. περιμενω απαντησεις,ευχαριστω πολυ re pedia ligo help kapios..!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Καλησπέρα φίλε, ο ιμάντας στα σκούτερ χρησιμεύει για την κίνηση όπως η αλυσίδα στις μοτοσυκλέτες... Το κόστος δεν το γνωρίζω, αλλά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 ευρώ ( υποθετικά μιλάω, δεν γνωρίζω ), αλλά καλό είναι να ρωτήσεις σε ένα συνεργείο Πάρε μια ιδέα εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες