nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Ρε φίλε ένα λεπτό. Αυτό δεν είναι stunt,είναι σούζα,έντο κλπ..αυτά κάνουν στο πρώτο βίντεο. Στο δεύτερο βίντεο κάνουν και κάτι παραπάνω,αλλά αυτά μπορείς να τα κάνεις με οποιαδήποτε μηχανή..αρκεί να έχεις την εμπειρία.Μην μου πεις ότι είναι δύσκολο να πας χωρίς χέρια ή να κάτσεις με τα πόδια στο πλάι? Επίσης το stunt,πρέπει να γίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον!!!!! και όχι στους δρόμους,αυτοί δεν κάνουν stunt tricks,αλλά επιδεικνύουν τις ικανότητές τους.Μεγάλη διαφορά. Αλλά σου έχω λύση...ΚΤΜ 125 duke.Το απόλυτο fun/stunt bike και κάπου στα 4000€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Ρε φίλε ένα λεπτό. Αυτό δεν είναι stunt,είναι σούζα,έντο κλπ..αυτά κάνουν στο πρώτο βίντεο. Στο δεύτερο βίντεο κάνουν και κάτι παραπάνω,αλλά αυτά μπορείς να τα κάνεις με οποιαδήποτε μηχανή..αρκεί να έχεις την εμπειρία.Μην μου πεις ότι είναι δύσκολο να πας χωρίς χέρια ή να κάτσεις με τα πόδια στο πλάι? Επίσης το stunt,πρέπει να γίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον!!!!! και όχι στους δρόμους,αυτοί δεν κάνουν stunt tricks,αλλά επιδεικνύουν τις ικανότητές τους.Μεγάλη διαφορά. Αλλά σου έχω λύση...ΚΤΜ 125 duke.Το απόλυτο fun/stunt bike και κάπου στα 4000€. Έμενα μαρεσε αυτό το μηχανάκι!!! ! Αυτό το μηχανάκι Πωλείται έτσι;;; Μήπως ξέρετε που Πωλείται?? :O :D KTM 120cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Φίλε αυτό το μηχανάκι είναι το 125 duke..αυτό που σου έγραψα. Αν θυμάμαι καλά,κάπου διάβασα ότι στην αρχή θα παράγεται μόνο για ΗΠΑ και Ινδία.Μπορείς βέβαια να πάρεις το κανονικό duke και να το μετατρέψεις σε stunt..αφού έτσι έχουν κάνει και αυτοί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Φίλε αυτό το μηχανάκι Πωλείται Σε όλη την Ευρώπη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Είσαι σίγουρος? για το duke το ξέρω,αλλά το stunt? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Με τόσα λεφτά πέρνεις και wr125 που θα σε βολέψει καλύτερα, αλλιώς κάνα dt125, γενικά μοταρ κοίτα καλύτερα λέω και γω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Με τόσα λεφτά πέρνεις και wr125 που θα σε βολέψει καλύτερα, αλλιώς κάνα dt125, γενικά μοταρ κοίτα καλύτερα λέω και γω.. Φίλε αυτό το WR φέρνετε σαν μεγαλυτέρου κυβισμού. Μου αρέσει νομίζω τέτοιο θα αγοράσω τελικά. Ελαφροί, εύκολο στην οδήγησή κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Το Aprilia rs 50 Καλύτερο είναι Από το YZF-R125; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Το Aprilia rs 50 Καλύτερο είναι Από το YZF-R125; Σε ποιον τομεα? Νομίζω τρέχει πιο πολύ σαν διχρονο το rs, αλλά απ'ότι ξέρω θέλει τρελή συντήρηση(συνεργεία κλπ.) το rs!!! Άρα απο αξιοπιστία κα΄΄υτερο το yamaha! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Νομίζω ξερό τι θα αγοράσω WR125X Τι λέτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Φίλε ότι σου αρέσει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Το KTM DUKE 125 έχει βγει στην αγορά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ναι. Σοβαρά??? πωω έχω μείνει πίσω.. πόσον καιρό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 καμποσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 καμποσο πα ρε παιδες.. στην Ελλάδα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Στην αγορά έχει βγει. Στην Ελλάδα είπαν ότι θα έρθει κάπου στα μέσα Απρίλη και αν θυμάμαι καλά τα power parts θα έρθουν στο τέλος του μήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Στην αγορά έχει βγει. Στην Ελλάδα είπαν ότι θα έρθει κάπου στα μέσα Απρίλη και αν θυμάμαι καλά τα power parts θα έρθουν στο τέλος του μήνα. Nαι εκανα μια εραυνα... Αλλα 3.890ε ειναι υπερπολλα μου φαινεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Εεε δεν είναι και λίγα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το WR125X Έχει 6 ταχύτητες? Yamaha WR125X τεχνικές προδιαγραφές Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον ZiNTiS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 ? Απ' όσο αναφέρει αυτί που πόσταρες, ΝΑΙ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Δηλαδή Και Το : Yamaha WR125X Και Το : KTM 125 DUKE Είναι με 6 ταχύτητες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Δηλαδή Και Το : Yamaha WR125X Και Το : KTM 125 DUKE Είναι με 6 ταχύτητες ? Ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZiNTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Ναι Ωραία !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες