gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Λάζαρε μην μπερδεύεσαι! Κάνε ο,τι σου λέει ο κατασκευαστής. Εμείς τα είπαμε απλά για να τα πούμε τα υπόλοιπα... Μετά τα 1600 χιλιόμετρα κοκκίνιζέ το που και που. Και να ζεσταίνεις καλά τον κινητήρα. Και μην μένεις σε σταθερές στροφές για μεγάλο διάστημα (κοινώς απέφυγε τους αυτοκινητόδρομους για το στρώσιμο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zazas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα :) Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή και λέω κατά το Σεπτέμβριο (είμαστε οικονομικά ασθενέστεροι :P ) να την αγοράσω. Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής, κατά πόσο είναι "εύκολη" σαν πρώτη μηχανή; (έχω εμπειρία μόνο με παπάκια) το βάρος της είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; είμαι 1.70 μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο άλλο; Ευχαριστώ και όπως λέτε, πάντα όρθιοι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα :) Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή και λέω κατά το Σεπτέμβριο (είμαστε οικονομικά ασθενέστεροι :P ) να την αγοράσω. Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής, κατά πόσο είναι "εύκολη" σαν πρώτη μηχανή; (έχω εμπειρία μόνο με παπάκια) το βάρος της είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; είμαι 1.70 μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο άλλο; Ευχαριστώ και όπως λέτε, πάντα όρθιοι ;) καλώς ήρθες φίλε! δεν την έχω οδηγήσει αλλά εκτιμώ ότι δε θα'χεις κανένα πρόβλημα. καινούρια θα την πάρεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Το βάρος της φαίνεται μόνο όταν είναι στατική. Εν κινήσει εξαφανίζεται. Λίγο προσοχή τις πρώτες βδομάδες. Καλό βέβαια θα ήταν να πήγαινες πρώτα σε μια μεταχειρισμένη και πιο ελαφριά μηχανή ώστε να εξοικειωθείς με την όλη φιλοσοφία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα :) Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή και λέω κατά το Σεπτέμβριο (είμαστε οικονομικά ασθενέστεροι :P ) να την αγοράσω. Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής, κατά πόσο είναι "εύκολη" σαν πρώτη μηχανή; (έχω εμπειρία μόνο με παπάκια) το βάρος της είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; είμαι 1.70 μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο άλλο; Ευχαριστώ και όπως λέτε, πάντα όρθιοι ;) 210 κιλά γεμάτη είναι από τις πιο ελαφριές μοτοσυκλέτες. Street μηχανή είναι και ιαπωνέζικη. Αν είσουν Ιάπωνας θα ήσουν πρώτο μπόι. Είναι o Gkourmoul ψηλός και νομίζει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι για τιραμολάκια. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2012 από τον makisp 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
suzuka_paok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στις xj6 s και f ? Τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι ιδια απ'οτι φαινεται στη σελιδα της yamaha. Και εγω απο εμπειρια 3 χρονια σε παπακι θελω να παω σε κατι μεγαλυτερο , που να μπορεις να το παρεις και για ταξιδακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zazas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 καλώς ήρθες φίλε! δεν την έχω οδηγήσει αλλά εκτιμώ ότι δε θα'χεις κανένα πρόβλημα. καινούρια θα την πάρεις; Ναι λεω για καινουρια, μιας και οι μεταχειρισμενες απ'οτι ειδα ειναι κοντα στα 5000.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 πόσα έχει καινούρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Από 6300 ξεκινούν οι τιμές χωρίς ABS.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Από 6300 ξεκινούν οι τιμές χωρίς ABS.... προσωπικά δε θα τα έδινα και μάλιστα για χωρίς abs αλλά ο καθένας όπως προτιμά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Εγω την πηρα (με abs) και απλα την εχω ερωτευτει!! και οπως μου την προτειναν , για την πρωτη μου μηχανη, ετσι την προτεινω και εγω χαλαρα.. τα αξιζει !! και εδω που τα λεμε στην κατηγορια της δεν θεωρειτε αρκριβη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zazas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Εγω την πηρα (με abs) και απλα την εχω ερωτευτει!! και οπως μου την προτειναν , για την πρωτη μου μηχανη, ετσι την προτεινω και εγω χαλαρα.. τα αξιζει !! και εδω που τα λεμε στην κατηγορια της δεν θεωρειτε αρκριβη.. Ναι και απ'οτι ειχα διαβασει, πριν λιγο καιρο ηταν πιο ακριβη. Και το ER-6n που γλυκοκοιτουσα ειναι πιο ακριβο, τωρα το θεμα ειναι οταν με το καλο θα ρθει η ωρα να το παρω, πιστευεται οτι αξιζουν τα 600 ευρω παραπανω για τα ABS; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Παιδια μια απορια.. Μετα απο βολτα εαν το ψυγειο δουλευει για να μιωσει την θερμοκρασία που κυμαινεται σε φυσιολογικα επιπεδα , πρεπει να περημενω με την μηχανη αναμενη στο ρελαντι εως οτου σταματησει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Αυτο που ακους ειναι το βεντυλατερ. Οχι,ισα ισα το ρελαντι το επιβαρυνει,καλυτερα να εισαι σε πορεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 ευχαριστω φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Μην το σβήνεις τον κινητήρα όταν δουλεύει το βεντιλατέρ. Μόλις κατεβάσει την θερμοκρασία του κινητήρα και σταματήσει, σβήνεις και τον κινητήρα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 ok thank's!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή ως πρώτη μετά από 15 χρόνια συμβίωσης με ένα παπί (yamaha F1Z). Πρόσεξα πως στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και όχι μόνο sites η μηχανή δεν είναι το μοντέλο που δείχνει το δικό μας. Είναι το face lift του 2011. Μίλησα με μοτοδυναμική και μου είπαν πως υπάρχει και Ελλάδα το καινούργιο απλά δεν το έχουν αλλάξει ακόμη στο site. Το θέμα είναι πως το παλιό μοντέλο λόγω στοκ μπορείς να το βρεις σε καλή τιμή πλέον. Το ερώτημα είναι τι διαφορές πέρα από τις αισθητικές έχουν μεταξύ τους γιατί μηχανικά δεν είδα κάτι. Αν δεν έχουν τίποτα σημαντικό θα σκεφτώ σοβαρά να πάρω ένα στοκ παλιό. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Το καινούργιο είναι: http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/xj-series/xj6-abs.aspx Το παλιό που έχει το ελληνικό site είναι: http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/xj-series/xj6-abs.aspx Γνωρίζει κανείς??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 φιλε μου εγω οταν ρωτησα σε μια αντιπροσωπεια για το ελαφρος ανανεωμενο μοντελο μου ειπαν οτι δεν θα κυκλοφορησει στην ελλαδα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ρε παλικαρια εχει βαλει κανενας μανιταρια R&G?? γιατι χθες τα εβαλα αλλα επρεπε να τρυπισω ενα πλαστικο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 φιλε μου εγω οταν ρωτησα σε μια αντιπροσωπεια για το ελαφρος ανανεωμενο μοντελο μου ειπαν οτι δεν θα κυκλοφορησει στην ελλαδα.. Κυκλοφορεί κανονικά, το έχω δει και live Μεταξύ μας το "παλιό" μου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Σε καποια χρωματα ειναι ποιο ωραιο το "παλιο" , Εγω το εχω σε κοκκινο παντος και ειναι κουκλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 κυκλοφορει το καινουριο κανονικοτατα.....οι διαφορες κατα 99% ειναι μονο αισθητικες....ουσιαστικα μονο τα χρωματα αλλαζουν, ουτε καν τα φλασακια που ειναι σα μανταρινια δεν εχουν αλλαξει οι κεραταδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες