Jump to content
capt_Jo

yamaha xj6

Recommended Posts

Λάζαρε μην μπερδεύεσαι! Κάνε ο,τι σου λέει ο κατασκευαστής. Εμείς τα είπαμε απλά για να τα πούμε τα υπόλοιπα...

Μετά τα 1600 χιλιόμετρα κοκκίνιζέ το που και που. Και να ζεσταίνεις καλά τον κινητήρα. Και μην μένεις σε σταθερές στροφές για μεγάλο διάστημα (κοινώς απέφυγε τους αυτοκινητόδρομους για το στρώσιμο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα :)

Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή και λέω κατά το Σεπτέμβριο (είμαστε οικονομικά ασθενέστεροι :P ) να την αγοράσω.

Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής,

κατά πόσο είναι "εύκολη" σαν πρώτη μηχανή; (έχω εμπειρία μόνο με παπάκια)

το βάρος της είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; είμαι 1.70 μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο άλλο;

Ευχαριστώ και όπως λέτε, πάντα όρθιοι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή και λέω κατά το Σεπτέμβριο (είμαστε οικονομικά ασθενέστεροι :P ) να την αγοράσω.

το βάρος της είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; είμαι 1.70 μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο άλλο;

καλώς ήρθες φίλε! δεν την έχω οδηγήσει αλλά εκτιμώ ότι δε θα'χεις κανένα πρόβλημα. καινούρια θα την πάρεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βάρος της φαίνεται μόνο όταν είναι στατική. Εν κινήσει εξαφανίζεται. Λίγο προσοχή τις πρώτες βδομάδες.

Καλό βέβαια θα ήταν να πήγαινες πρώτα σε μια μεταχειρισμένη και πιο ελαφριά μηχανή ώστε να εξοικειωθείς με την όλη φιλοσοφία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

210 κιλά γεμάτη είναι από τις πιο ελαφριές μοτοσυκλέτες. Street μηχανή είναι και ιαπωνέζικη. Αν είσουν Ιάπωνας θα ήσουν πρώτο μπόι.

Είναι o Gkourmoul ψηλός και νομίζει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι για τιραμολάκια.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στις xj6 s και f ?

Τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι ιδια απ'οτι φαινεται στη σελιδα της yamaha.

Και εγω απο εμπειρια 3 χρονια σε παπακι θελω να παω σε κατι μεγαλυτερο ,

που να μπορεις να το παρεις και για ταξιδακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώς ήρθες φίλε! δεν την έχω οδηγήσει αλλά εκτιμώ ότι δε θα'χεις κανένα πρόβλημα. καινούρια θα την πάρεις;

Ναι λεω για καινουρια, μιας και οι μεταχειρισμενες απ'οτι ειδα ειναι κοντα στα 5000..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από 6300 ξεκινούν οι τιμές χωρίς ABS....

προσωπικά δε θα τα έδινα και μάλιστα για χωρίς abs αλλά ο καθένας όπως προτιμά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την πηρα (με abs) και απλα την εχω ερωτευτει!! :wub: και οπως μου την προτειναν , για την πρωτη μου μηχανη, ετσι την προτεινω και εγω χαλαρα.. τα αξιζει !! :_rock-on: και εδω που τα λεμε στην κατηγορια της δεν θεωρειτε αρκριβη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την πηρα (με abs) και απλα την εχω ερωτευτει!! :wub: και οπως μου την προτειναν , για την πρωτη μου μηχανη, ετσι την προτεινω και εγω χαλαρα.. τα αξιζει !! :_rock-on: και εδω που τα λεμε στην κατηγορια της δεν θεωρειτε αρκριβη..

Ναι

και απ'οτι ειχα διαβασει, πριν λιγο καιρο ηταν πιο ακριβη.

Και το ER-6n που γλυκοκοιτουσα ειναι πιο ακριβο, τωρα το θεμα ειναι οταν με το καλο θα ρθει η ωρα να το παρω, πιστευεται οτι αξιζουν τα 600 ευρω παραπανω για τα ABS;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μια απορια..

Μετα απο βολτα εαν το ψυγειο δουλευει για να μιωσει την θερμοκρασία που κυμαινεται σε φυσιολογικα επιπεδα , πρεπει να περημενω με την μηχανη αναμενη στο ρελαντι εως οτου σταματησει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που ακους ειναι το βεντυλατερ. Οχι,ισα ισα το ρελαντι το επιβαρυνει,καλυτερα να εισαι σε πορεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το σβήνεις τον κινητήρα όταν δουλεύει το βεντιλατέρ. Μόλις κατεβάσει την θερμοκρασία του κινητήρα και σταματήσει, σβήνεις και τον κινητήρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα.

Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη μηχανή ως πρώτη μετά από 15 χρόνια συμβίωσης με ένα παπί (yamaha F1Z).

Πρόσεξα πως στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και όχι μόνο sites η μηχανή δεν είναι το μοντέλο που δείχνει το δικό μας. Είναι το face lift του 2011. Μίλησα με μοτοδυναμική και μου είπαν πως υπάρχει και Ελλάδα το καινούργιο απλά δεν το έχουν αλλάξει ακόμη στο site.

Το θέμα είναι πως το παλιό μοντέλο λόγω στοκ μπορείς να το βρεις σε καλή τιμή πλέον.

Το ερώτημα είναι τι διαφορές πέρα από τις αισθητικές έχουν μεταξύ τους γιατί μηχανικά δεν είδα κάτι. Αν δεν έχουν τίποτα σημαντικό θα σκεφτώ σοβαρά να πάρω ένα στοκ παλιό.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καινούργιο είναι: http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/xj-series/xj6-abs.aspx

Το παλιό που έχει το ελληνικό site είναι: http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/xj-series/xj6-abs.aspx

Γνωρίζει κανείς???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εγω οταν ρωτησα σε μια αντιπροσωπεια για το ελαφρος ανανεωμενο μοντελο μου ειπαν οτι δεν θα κυκλοφορησει στην ελλαδα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παλικαρια εχει βαλει κανενας μανιταρια R&G?? γιατι χθες τα εβαλα αλλα επρεπε να τρυπισω ενα πλαστικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εγω οταν ρωτησα σε μια αντιπροσωπεια για το ελαφρος ανανεωμενο μοντελο μου ειπαν οτι δεν θα κυκλοφορησει στην ελλαδα..

Κυκλοφορεί κανονικά, το έχω δει και live :online2long:

Μεταξύ μας το "παλιό" μου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καποια χρωματα ειναι ποιο ωραιο το "παλιο" , Εγω το εχω σε κοκκινο παντος και ειναι κουκλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κυκλοφορει το καινουριο κανονικοτατα.....οι διαφορες κατα 99% ειναι μονο αισθητικες....ουσιαστικα μονο τα χρωματα αλλαζουν, ουτε καν τα φλασακια που ειναι σα μανταρινια δεν εχουν αλλαξει οι κεραταδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα