Jump to content
kosmou

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΛΗΜΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΥΤΕΡ...ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΝΟ(GSR600,ER6N) H FAZER600,CBF600S,PEGASO 650 STRADA KAI ME ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ(ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ)TDM,VERSYS,V STROM Η APRILIA SHIVER 750...ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΕΒΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ...ΚΛΕΙΝΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 4..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ...Α,,,ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ 06,07,08 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΜΑΝΘΩ ΜΕΧΡΙ 3500 ΤΟ ΠΟΛΥ 4000

Τροποποιήθηκε από τον kosmou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΤΟ ER6 ΜΟΥ ΠΕ ΦΙΛΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ VERSYS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 140 Ο ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΙΣΩ...ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΑΤΟΜΟ;

ΥΓ:ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΙΝΚ...ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΑ(ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ(ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΌ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ER6 ΜΟΥ ΠΕ ΦΙΛΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ VERSYS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 140 Ο ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΙΣΩ...ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΑΤΟΜΟ;

ΥΓ:ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;

αν τα 5 λιτρα/100χμ ειναι πολυ καψιμο τοτε ναι,καιει πολυ!!!! :thumbsdown:

ειναι πολυ ανετο και για οδηγο και για το αισθημα,ειδικα αν βαλλεις και top-case.

Για τον αερα που λες,η λυση ειναι ζελατινα αφτερμαρκετ καππα με 65 ευρα. δοκιμασμενα πραματα.

er σημαινει παιχνιδι,οικονομια πανω απολα και ειναι ενα πολυ καλο all around. αν εχεις σκοπο να πηγαινεις διακοπες,παιρνει τριβαλιτσο,αλλα να ξερεις οτι ο,τι παραπανω βαζεις τοσο χαλας την εικονα και τοσο επηρεαζεις επιδοσεις. οσο για τα 140 και το θεμα με τον αερα,το εχω και εγω...αλλα στα 190 :whistling:

να προσθεσω πως δεν εχει δεικτη βενζινης οπως και τα περισσοτερα αν δεν καμω λαθος,αλλα εχει λαμπακι ρεζερβας(3,5 λιτρα περιπου 60-70 χμ). ο,τι αλλο θελεις εδω πα ειμαι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΙΝΚ...ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΑ(ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ(ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΌ;

Φίλε μου, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι κουραστικό για τα μάτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα το CBF 600, είναι, νομίζω αυτό που θες ακριβώς!

Καίει πολύ λίγο, ευέλικτη στη πόλη, απολαυστική στα ταξίδια και είναι και Honda (αν σημαίνει κάτι αυτό)!

Αν είσαι και κάτω από 180cm, σχεδόν μονόδρομος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το fazer η to cbf θα με κουρασουν αρκετα στην πολυ;απλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο ανετα απο το er6...και αν παω τελικα σε γυμνο γτ οχι gsr;Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και σορρυ αν σας ζαλισα :cheers:

πολη* και να επισημανω οτι απο θεμα αναρτησης δεν θελω κατι πιο σκληρο απο το xciting που εχω γτ ηδη και αυτος δρομους της αθηνας την παει βολτα την μεση μου μετα απο καμια ωρα

Κοίτα το CBF 600, είναι, νομίζω αυτό που θες ακριβώς!

Καίει πολύ λίγο, ευέλικτη στη πόλη, απολαυστική στα ταξίδια και είναι και Honda (αν σημαίνει κάτι αυτό)!

Αν είσαι και κάτω από 180cm, σχεδόν μονόδρομος.

Το cbf ειναι το μονο απο αυτα που εχω οδηγησει και με την μικρη εμπειρια που εχω ειδα οτι εχει πολυ καλη γεωμετρια(μου θυμησε gs) αλλα ειναι λιγο δυσκολο στους ελιγμους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πιο ανετα απο το er στην σελλα αν και εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο σκυφτα και επισης 4κ. περισσοτερη βενζινη περισσοτερα ευρα στα σερβις.

αλλιως ολοι 4κ θα ειχαμε...! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πιο ανετα απο το er στην σελλα αν και εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο σκυφτα και επισης 4κ. περισσοτερη βενζινη περισσοτερα ευρα στα σερβις.

αλλιως ολοι 4κ θα ειχαμε...! :uglystupid2:

για τι διαφορες κοστους μιλαμε;γτ το gsr ειναι νομιζω πολυ πιο δυνατο(οχι τοσο ομορφο) και σε φοβερη τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το gsr και το fazer τα ειχα ως πρωτες επιλογες. απο την μια η ανεση ειδικα στο πρωτο και μετα τα 98 αλογακια με εψηναν πολυ. :_thumbsup:

αλλα με 7,5-8 λιτρα (απο μετρησεις γνωστων και οχι απο σελιδες ιντερνετ) εμενα προσωπικα με εκαναν διστακτικο. αγευστα στις χαμηλες(εγω εν τω μεταξυ 95% κινουμαι στην πολη) και με μεγαλο σερβις,ποσα δεν θυμαμαι,αλλα ενω εγω για λαδια φιλτρα δινω 60ευρω ο φιλος με το fazer δινει 130.

Εχει αλλα δυσκολα θα βρεις μεταχειρο με abs. τα φρενα γενικα ειναι ικανοποιητικα,αλλα σιγουρα τα 4κ που σκεφτεσαι εχουν σαφως καλυτερα. αλλωστε οπως καθε τι,ο,τι πληρωσεις παιρνεις. :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το gsr και το fazer τα ειχα ως πρωτες επιλογες. απο την μια η ανεση ειδικα στο πρωτο και μετα τα 98 αλογακια με εψηναν πολυ. :_thumbsup:

αλλα με 7,5-8 λιτρα (απο μετρησεις γνωστων και οχι απο σελιδες ιντερνετ) εμενα προσωπικα με εκαναν διστακτικο. αγευστα στις χαμηλες(εγω εν τω μεταξυ 95% κινουμαι στην πολη) και με μεγαλο σερβις,ποσα δεν θυμαμαι,αλλα ενω εγω για λαδια φιλτρα δινω 60ευρω ο φιλος με το fazer δινει 130.

Εχει αλλα δυσκολα θα βρεις μεταχειρο με abs. τα φρενα γενικα ειναι ικανοποιητικα,αλλα σιγουρα τα 4κ που σκεφτεσαι εχουν σαφως καλυτερα. αλλωστε οπως καθε τι,ο,τι πληρωσεις παιρνεις. :angel_not:

ευχαριστω φιλε μου..με βοηθησες αρκετα...τωρα μενει να τα οδηγησω και γω και να παρω μια αποφαση...σιγουρα ομως το κοστος συντηρησης με αφορα πολυ γτ εχω μαθει με το σκουτερ να ξεχναω τι σημαινει βενζινη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως με το μπεβερλυ καιω περιπου τα ιδια ισως λιγο αλλα πολυ λιγο περισσοτερο,αλλα εχω και 45 αλογακια παραπανω και φυσικα την ταση να το καβαλαω ολη μερα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχη πρεπει να αποφασισεις (πιστευω ) αν θες δικυλινδρο ή τετρακυλινδρο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχη πρεπει να αποφασισεις (πιστευω ) αν θες δικυλινδρο ή τετρακυλινδρο :)

λοιπον,οδηγησα το versys...πολυ ωραιο πατημα,στριψιμο κτλ,πολυ καλο για πολη αλλα με χαλασαν αρκετα 2 πραγματα....αρχικα ο κινητηρας μου θιμιζει μονοκυλινδρο και δειχνει να ψιλοζοριζεται πανω απο τα 150 σταθερα και 2ο και κυριοτερο,εχει συμπεριφορα motard στο φρεναρισμα...γλιστανε πολυ ευκολα τα μουτρα του αλλα και ο πισω τροχος...λυση ειναι το abs που δυστυχως εμαθα οτι οσα υπυρχαν τα εχει η αστυνομια...αναφερομαι σε καινουριο γτ θεωρω χαζο να δωσω 4000 στην καλυτερη για μεταχειρο ενω εχει 5500 καινουριο...αρα νομιζω οτι απομακρυνομαι απο το versys...αναλογα βεβαια με την εμπειρια μου και απο τους ανταγωνιστες του που ακομα δεν εχω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει 5.500€ το καινούργιο versys με ABS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν είναι έτσι απορώ γιατί δεν το έχεις πάρει ακόμα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω νομιζω οτι εχει 8000 αλλα κατσε να το κοιταξω για σιγουρια... :_thumbsup:

εντιτ. απο το επισημο σαιτ το εχουν 8500 :surrender:

Τροποποιήθηκε από τον Konangera

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω νομιζω οτι εχει 8000 αλλα κατσε να το κοιταξω για σιγουρια... :_thumbsup:

εντιτ. απο το επισημο σαιτ το εχουν 8500 :surrender:

μιλαω για το παλιο το versys.υπαρχουν παρα πολλα σε στοκ αλλα κανενα με abs...και ναι 5500 τελικη τιμη...το θεμα ειναι οτι με προβληματισε πολυ η συμπεριφορα του στο φρεναρισμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα