HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Χρειαζομαι τα φωτα σας.. Το TDM παρολο που το πουλαω πρεπει να του αλλαξω λαστιχα γιατι πλεον δεν παει αλλο (πρωτα απο για μενα) Για πειτε οι γνωστες τι λαστιχακι να βαλω; Τωρα φοραω τα metzeler Z6 Roadteck Εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο αυτα, εβγαλαν αρκετα χλμ (15000 χλμ), αλλα πλεον θελω αλλα. Δεν το θελω τουρισταδικο θελω κατι σε διγωμο και κορωνατο Να υπενθυμησω οτι μπροστα φοραει 18αρι τροχο οποτε δυστυχως δεν μπορω να επιλεξω αναμεσα σε ολα μα ολα τα λαστιχα της αγορας. Ακουω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Αμα ειναι να το πουλησεις βαλε ξανα τα ιδια.Ωστε να σου βγαλουν και σενα αλλα και του επομενου αγοραστη ψωμι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MDenax 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Εγω εχω βάλει Continental Road Attack 2 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με τα dunlop που ειχα πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 οσο πιο κορωνατα γινεται....? ειτε dunlop quallifier rr(δεν ξερω βεβαια αν παραγεται ακομη) ειτε continental sport attack....τα εβαλα προ λιγων ημερων κ πραγματικα επαθα με το ποσο γρηγορη κορωνα εχουν!!! υποψιν οτι πριν απο τα conti φοραγα τα dragon supercorsa....slick χαρακτα σε 55αρι προφιλ....κ ολο το σκεφτομουν οταν τα αλλαξω πως θα μου φανει η μεταβαση απο ενα race ελαστικο σε ενα sport....τελικα κανενα προβλημα...ισα ισα που τρομαξα λιγο στην αρχη μιας κ ειναι φρεσκο κ πλαγιαζει για πλακα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο αυτα, εβγαλαν αρκετα χλμ (15000 χλμ), αλλα πλεον θελω αλλα. πως ρε λιακο τα z6 σου βγαλαν 15κ ενω εμενα τα Μ3 μου βγαλαν 14κ στο fazer τοσο κουλαδι ειμαι ή πηγαινα χωρις λαστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Για να βαζεις εσυ νεα λαστιχα μαλλον το μηχανακι δεν το δεινεις :D Κυριακο το RR μονο αν το βρει καπου ακομα στοκ , εχει αντικατασταθει πλεον. Αλλα και παλι, θα βρει 18αρι μπροστινο ? Εχω την εντυπωση πως βγαινει για 17αρα ζαντα. Ηλια, αν ηταν να πουλησω το μηχανακι δεν θα ξωδευα 100 ευρω εξτρα για να αγορασω κατι πιο γρηγορο και διγομο (πραγμα που παει να πει εξτρα κοστος) . Αν θες την αποψη ανταλλαξε το μηχανακι και δωστω 100 ευρω λιγοτερα και βαλε στο νεο μοτο οτι λαστιχο θες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Εγω εχω βάλει Continental Road Attack 2 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με τα dunlop που ειχα πριν Αυτα τι λενε στο βρεγμενο; ειναι διγομα; γενικα τι παιζει; ζεστενονται ευκολα ή θελουν ταξιδι οσο πιο κορωνατα γινεται....? ειτε dunlop quallifier rr(δεν ξερω βεβαια αν παραγεται ακομη) ειτε continental sport attack....τα εβαλα προ λιγων ημερων κ πραγματικα επαθα με το ποσο γρηγορη κορωνα εχουν!!! υποψιν οτι πριν απο τα conti φοραγα τα dragon supercorsa....slick χαρακτα σε 55αρι προφιλ....κ ολο το σκεφτομουν οταν τα αλλαξω πως θα μου φανει η μεταβαση απο ενα race ελαστικο σε ενα sport....τελικα κανενα προβλημα...ισα ισα που τρομαξα λιγο στην αρχη μιας κ ειναι φρεσκο κ πλαγιαζει για πλακα.... Κυριακο δεν ξερω αν βγαινουν στις δικες μου αθλιες διαστασεις, θα το κοιταξω πως ρε λιακο τα z6 σου βγαλαν 15κ ενω εμενα τα Μ3 μου βγαλαν 14κ στο fazer τοσο κουλαδι ειμαι ή πηγαινα χωρις λαστιχα? Κοιτα εγω παντως πηγαινα χωρις λαστιχα εδω και αρκετο καιρο Για να βαζεις εσυ νεα λαστιχα μαλλον το μηχανακι δεν το δεινεις :D Κυριακο το RR μονο αν το βρει καπου ακομα στοκ , εχει αντικατασταθει πλεον. Αλλα και παλι, θα βρει 18αρι μπροστινο ? Εχω την εντυπωση πως βγαινει για 17αρα ζαντα. Ηλια, αν ηταν να πουλησω το μηχανακι δεν θα ξωδευα 100 ευρω εξτρα για να αγορασω κατι πιο γρηγορο και διγομο (πραγμα που παει να πει εξτρα κοστος) . Αν θες την αποψη ανταλλαξε το μηχανακι και δωστω 100 ευρω λιγοτερα και βαλε στο νεο μοτο οτι λαστιχο θες :D Οχι Στεφανε... ακομα το πουλαω... απλα οπως ειπα δεν εχω αλλο λαστιχο... πχ την κυριακη θελω α βγω βολτα, Ε χωρις λαστιχα δεν παω... ουτε χαλαρα δηλαδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Tα pireli strada τι λενε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) οτι και τα z6 ακριβως σε κρατημα. ιδια γομα για κορονα δε ξερω αν ειναι η ιδια Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Βαλε sport attack αν βγαινει σε 18'' αλλιως βαλε road attack. Ειναι και σε καλες τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Continental Road Attack 2 εδω εισαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 dunlop sportmax roadsmart bridgestone 023 Koιτα ενα απο αυτα τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 κορωνατα τι σημαινει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Continental Road Attack 2 εδω εισαι. Μπορεις να μου πεις διαφορα στοιχεια; dunlop sportmax roadsmart bridgestone 023 Koιτα ενα απο αυτα τα δυο Θα τα κοιταξω και αυτα ωχου... μπερδευτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Ελα πάρε το δικό μου για βόλτα να δεις τα Dunlop...Αντε, ακόμα?!?!?!?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 http://www.boukisway.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=95&Itemid=54 εδω εχει προσφορα αυτα 120 ευρω dunlop d220 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Και εγω τα brigstone φοραω τα προηγουμενα και ειναι μια χαρα λαστιχα, ποσο μαλλον τα επομενα. Αν ειναι να το δωσεις βαλε αυτη τη προσφορα που εγραψε ο yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 http://www.boukisway.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=95&Itemid=54 εδω εχει προσφορα αυτα 120 ευρω dunlop d220 Ετοιμα΄σου για τρελλές γλίστρες.....Αν και στο βρεγμένο κράταγαν απρόσμενα καλά, στο στεγνό είναι για πολλά κλάμματα...Απλά βάλτα για να γλιτώσει και ο επόμενος το κόστος, προσωρινά πάντα..αν και θα τα αλλάξει μάλλον γρήγορα οταν διαπιστώσει την "ακράτεια" που έχουν. Επίσης, πιό πιθανό να είναι χρονολογίας '08-'09, με ότι αυτό συνεπάγεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Λοιπον το Σαββατο θα βαλουμε νεα παπουτσακια, ωστε την κυριακη να παμε ατα... Απο τον bouki τα pireli στα 230 Ελα πάρε το δικό μου για βόλτα να δεις τα Dunlop...Αντε, ακόμα?!?!?!?!?!? μητσο οπως εχεις καταλαβει δυσκολα να ερθω... εκτος αυτου δεν θα καταλαβω και πολλα μιας οπου και να παω θα ειναι χαλαρα εντος πολης.. ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Πάρε άδεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Η τοποθετηση εγινε.. Ακομα δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα οπως ειναι λογικο. Αν αυριο παω βολτα θα σας πω εντυπωσεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 κορωνατα τι σημαινει? μπορεί κάποιος να απαντήσει γιατί έχω και εγώ την ίδια απορία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Κορωνα ειναι η κορυφη του ελαστικου. Απο εκει και περα εχει να κανει με το ποσο κυρτη ειναι η οχη. Οσο πιο κυρτη ειναι, πιο "μετερη" ας πουμε, τοσο λιγοτερο προφιλ για προσφυση σε ευθειες αλλα μεγαλυτερο σε στροφες. Το αντιθετο με την χαμηλη κορωνα ειναι ενα πιο σταθερο λαστιχο στην ευθεια αλλα δεν οχι τοσο σταθερο στην στροφη. Ακομα με μια ψηλη κορωνα πεφτει το μηχανακι πιο γρηγορα στην στροφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Κορωνα ειναι η κορυφη του ελαστικου. Απο εκει και περα εχει να κανει με το ποσο κυρτη ειναι η οχη. Οσο πιο κυρτη ειναι, πιο "μετερη" ας πουμε, τοσο λιγοτερο προφιλ για προσφυση σε ευθειες αλλα μεγαλυτερο σε στροφες. Το αντιθετο με την χαμηλη κορωνα ειναι ενα πιο σταθερο λαστιχο στην ευθεια αλλα δεν οχι τοσο σταθερο στην στροφη. Ακομα με μια ψηλη κορωνα πεφτει το μηχανακι πιο γρηγορα στην στροφη. Thank you Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες