Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Όμως θέλω να το πω γιατί θα σκάσω........ ....Μακρυά από μαγαζιά.Αγοραπωλησίες από δω και πέρα μόνοι μας! Αφού οι τοκογλύφοι(τράπεζες)δεν δίνουν δάνεια τι τους θέλουμε τους νταβατζήδες(μαγαζιά)που αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί και με ύφος σαν να μας κάνουν χάρη επειδή είμαστε καλά παιδιά και να πουλούν στην ακριβότερη δυνατή τιμή της αγοράς; Τι;Έτσι είναι το εμπόριο;Καλά! Να μας λείπει............... ....ας γίνουμε εμείς νταβατζήδες του εαυτού μας.Ως εδώ.Δεν έχουμε ρε! Μας ξεζουμίσατε!! Δηλαδη ρε μαν τι θελεις να μας πεις τωρα, οτι οι ιδιωτες ειναι οι αθωοι και πουλαν το μηχανακι τους ή το αμαξακι τους ή οτιδηποτε αλλο, με ειλικρινεια και σεβασμο προς αυτον που το αγοραζει, και σε τιμη ευκαιριας? Θα μας τρελανεις τωρα? Η δεν εχεις αγορασει ποτε μεταχειρισμενο ή ζεις σε αλλη χωρα. Και τα μαγαζια μεσ τα σκατα ειναι, και πολλοι ιδιωτες ομως το ιδιο Οσο για το κ6, εμεις οι τριτοι τι συμπερασμα να βγαλουμε τωρα απο εδω μεσα. Οποιος ενδιαφερεται, το βλεπει, αν η τιμη του ειναι καλη σε σχεση μ αυτο που φαινεται, το παει σε εναν δικο του μαστορα για ελεγχο, και σε καλιμπρα αμα θελει και απο κει και περα κρινει και πραττει αναλογως Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον Messer Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Δηλαδη ρε μαν τι θελεις να μας πεις τωρα, οτι οι ιδιωτες ειναι οι αθωοι και πουλαν το μηχανακι τους ή το αμαξακι τους ή οτιδηποτε αλλο, με ειλικρινεια και σεβασμο προς αυτον που το αγοραζει, και σε τιμη ευκαιριας? Θα μας τρελανεις τωρα? Η δεν εχεις αγορασει ποτε μεταχειρισμενο ή ζεις σε αλλη χωρα. Και τα μαγαζια μεσ τα σκατα ειναι, και πολλοι ιδιωτες ομως το ιδιο Εγώ ΜΑΝ δε θέλω ούτε ειλικρίνεια,ούτε σεβασμό από τον ιδιώτη. Από τον επαγγελματία όμως το απαιτώ.Και δεν τους ξαναδίνω ευρώ. Και πιο ψιλά δε μπορώ να στο κάνω.Λυπάμαι........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Ελα ρε Μesser........ Αναλογικα οι απατεωνες ιδιωτες ειναι πολλαπλασιοι,απο τους εμπορους.Μια γυρα να κανεις απο car gr,και να ξερεις δυο-τρια πραγματακια το διαπιστωνεις ευκολα.Ειδικα κατι κοινοπραξιες εμπορων-ιδιωτων,κανουν παπαδες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Αδερφε.....μηπως ηταν να το ποσταρεις στο thread,για την χρεωκοπια παρακατω????..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Εγώ ΜΑΝ δε θέλω ούτε ειλικρίνεια,ούτε σεβασμό από τον ιδιώτη. Από τον επαγγελματία όμως το απαιτώ.Και δεν τους ξαναδίνω ευρώ. Και πιο ψιλά δε μπορώ να στο κάνω.Λυπάμαι........ Δε διαφωνω οτι πολλοι εμποροι ειναι λαμογια του κερατα. Αλλα αφου και εμποροι και ιδιωτες κινουνται στην ιδια αγορα, το βρισκω καπως να απαιτεις απ τον εναν και οχι απ τον αλλον. Οπως θα σου τη φερει ο ενας, ετσι θα σου τη φερει κι αλλος, στην ιδια λογικη κινουνται, θελουν να βγαλουν οσο πιο πολλα γινεται. Και στην τελικη αναλυση αν ελειπαν τα μαγαζια, πολλοι απο δω μεσα (και εγω ο ιδιος), θα κυκλοφορουσα ακομα με μοντελο του 94 Και επειδη σερνονται και μικρομυαλοι να αναφερω οτι δεν εχω κανενα συμφερον και ουτε οποιαδηποτε σχεση με μαγαζι σχετικο με μηχανες, ισα-ισα που την πατησα καποτε απο μαγαζι, και απο ιδιωτη φυσικα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Δεν σκοπευω να μπω σε παιχνιδι ερωτησεων και απαντησεων,αλλα μια και το κειμενο ηταν μεγαλο και ειπαμε οτι ειπαμε περι της μοτοσυκλετας και εμου,θαηθελα να προσθεσω και δυο λεπτομερειες για να καταλαβει ο κοσμος ποιος ειναι ο ανωνυμος ηρωας πισω απο το pc.Μηπως θυμασαι φιλε μου την τεταρτη φορα που ηρθες για να ξαναδεις η την πεμπτη δε θυμαμαι τη μοτοσυκλετα οτι ηταν μαζι και η κοπελα σου στην οποια και αυτη μπροστα ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει πεσει και εχει αλλαξει κουστουμια? Αμνησια? Μηπως θυμασαι που με ρωτησες εαν θα μπορουσα να σου κανω τη μοτοσυκλετα να δειχνει 12000 κμ απο πραγματικα 27000 γιατι θα ειχε προβλημα ο μπαμπας σου ,και σου ΑΡΝΗΘΗΚΑ κατηγοριματικα λεγωντας σου οτι θα μου ηταν πολυ ευκολο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Μεγαλε μπεμπη η ζωη ειναι πραγματικη.αντιμετωπισε τωρα τους φιλους σου στο pc ,γνωριζωντας οχι μονο οτι εισαι δειλος σε σημειο που δεν εχεις τα κοτσια να πεις την αληθεια στους δικους σου ανθρωπους,αλλα θελεις και να τους κοροιδεψεις.Η μοτοσυκλετα δεν ειναι pc.Παρε γαζες πολλες θα σου χρειαστουν συντομα. Καληνυχτα κυριοι,δεν θα επανελθω στο θεμα οποιος εβγαλε συμπερασματα εβγαλε... TAKIS... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Και φυσικα να πω,οτι η μοτοσυκλετα εξακολουθει και ειναι στο μαγαζι αλλα και δημοσιευμενη στο car,gr και οποιοσδηποτε εχει απορια να τη δει ποσο πολυ ασχημη ειναι,ειναι ευπροσδεκτος .Takis-Extreme power store. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chgeo 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Πρέπει να ακούσουμε και την άποψη της μηχανής 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ EXTREME POWER STORE Αγαπητε μου φιλε.Νομιζω οτι χρειαζεσαι ταχυτατα ψυχιατρικη παρακολουθηση. Για οσους με ξερουν δεν χρειαζεται να συστηθω,θα πω ομως δυο λογια για αυτους που δεν με ξερουν.Ασχολουμε με τις μοτοσυκλετες απο δωδεκα χρονων και ειμαι σαραντα δυο.Απο δεκα εννεα χρονων ειμαι κατοχος ολων τον GSXR που εχουν υπαρξει και αυτη τη στιγμη στην κατοχη μου εχω δυο.Πιστευω οτι μετα απο εικοσι δυο χρονια συνεχους κατοχης αλλα και βελτιωσεισ και επισκευης των συγκεκριμενων μοτοσυκλετων κατι θα ξερω και εγω.Ας παρουμε λοιπον λιγο τα πραγματα απο την αρχη.Σε ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφερομενο και ΠΟΤΕ δεν υποστηριξα οτι η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα δεν εχει πεσει.Προσωπικα σε εσενα οταν ηρθες στο μαγαζι σου ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει 27000 κμ, οτι εχει πεσει αριστερα και εχει επισκευαστει ,οτι κανενα μεταλικο μερος δεν εχει επισκευαστει ,οτι το κουστουμι που φοραει ειναι ολο after market, k oti to δικο του υπαρχει πλην των καρινων.Εν συνεχεια πηγαμε στο συνεργειο ευτυχως που υπαρχουν και μαρτυρες,στον οποιο και παλι μπροστα του κ μπροστα σου του ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει πεσει αριστερα ,οτι δεν εχει την παραμικρη επισκευη σε μεταλικο μερος παρα μοναχα ενα πολυ μικρο σημαδακι στο δεξιο στοπερ.ΜΠΡΟΣΤΑ μου σου ειπε οτι η μοτοσυκλετα ειναι σε καλη κατασταση και ρωτησε εαν εχουμε βαλει το λαμακι της ενισχυσης του πλαισιου στο οποιο του απαντησα οχι.Ειπα επισης οτι το λαμακι αυτο η SUZUKI το εδινε δωρεαν και προαιρετικα για οποιον ηθελε κ εαν σε ενδιεφερε θα μπορουσαμε να το τοποθετησουμε χωρις καμμια επιβαρυνση.Να πω οτι στο προσωπικο μου Κ6 το οποιο εχει και αρκετα μεγαλη χρηση στην πιστα δεν το φοραω,οπως και τουλαχιστον 15-20 ατομα που γνωριζω με συγκεκριμενεσ μοτοσυκλετες δεν το εχουν βαλει χωρις να υπαρξει ποτε το παραμικρο προβλημα εξου και η ανακληση ηταν προερετηκη και οχι υποχρεωτικη.Ενα -ενα λοιπον θα σου απαντησω,οτι εισαι ασχετος αδαης κ κακοβουλος θα φανει απο τα παρακατω.Προτον ολοι γνωριζουν οτι υπαρχουν ετοιμα βαμενα κουστουμια RIZLA -CORONA-JORDAN-LUCKY STRIKE-τα οποια δεν βαφονται εδω αλλα κατευθειαν απο το εργοστασιο του οποιου μαλιστα η ποιοτητα των πλαστικων δεν ειναι ισαξια των γνησιων αλλα η ποιοτητα βαφης ειναι εξαιρετικη.Το τεποζιτο δε εχει βαφτει απο τον ΜΑΝΟ ο οποιος ειναι ενας απο τουσ καλυτερους βαφης στην Ελλαδα.Τωρα ποσο μπορει να ειναι ξεθωριασμενο ενα τεποζιτο που βαφτηκε πριν ενα μηνα αυτο οποιος θελει μπορει να περασει να το δει.Επισης δινω το δικαιωμα σε οποιον θελει να ελενξουμε την μοτοσυκλετα σε οποιονδηποτε καλυμπρα και δηλωνω οτι εαν βρεθει εστω και ενα τμημα μπροστινο-πλαισιο-ψαλιδι-που δεν ειναι ισιο η εχει επισκευαστει αναλαμβανω πληρως τα εξοδα εαν ομως ειναι ατοφια θα πληρωσει ο ιδιος.Επισης για τον κινητηρα δινω γραπτη εγγυηση ενος χρονου.Ουτε πλαισιο-ουτε ψαλιδι-ουτε κινητηρας εχουν λυθει στη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα.Οσον αφορα τα λαδια,μπορεις να μου πεις φιλε μου που ειδες εστω και το παραμικρο χνωτισμα ,μιας και δεν υπαρχει διαροη ουτε για δειγμα και απο πουθενα? Παιζεται βεβαια και το γεγονος να εχω τυφλωθει τελειως.Το μονο μεταλικο μερος που εχει βαφτει οχι απο χτυπημα ουτε απο γρατζουνια αλλα απο χαζο πληντηριο μοτοσυκλετων ειναι το δεξιο καπακι της καμπανας στο οποιο εχω ριξει λιγο μαυρο σπραυ για να μην φαινεται ασχημο.Στο προσωπικο μου που δεν εχω αξιωθει να φτιαξω ειναι ακομη ξεβαμενο.Τελος στη διαθεση οποιουδηποτε το τηλ. του πρωην ιδιοκτητη για να εξακριβωσει οτι το συγκεκριμενο μηχανακι δεν εχει μπει πιστα ποτε στη ζωη του,ουτε καν σε track day ,ουτε καν για πεντε λεπτα ΠΟΤΕ.Τελος θα σου πω οτι οσοι με ξερουν με εκτιμουν γιατι ειμαι απο τους λιγους που εχουν μεινει στο χωρο και λενε τα πραγματα ως εχουν,ειμαι απο τους λιγους που εβαλα παρα πολλες φορες το συμφερον του φιλου -πελατη -πανω απο τις χρηματικες συναλεγες,εξακολουθω να λεω οτι η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα με βαση την τιμη της,ειναι αξιολογη,οτιπραγματικα δεν χρειαζεται τιποτα αμεσα,μιας και τα αναλωσιμα της τα πιο πολλα ειναι brand new -τα λαστιχα συγκεκριμενα ειναι με τα μπιμπικια ακομη,λαδια μπουζι φιλτρα μπαταρια...κ εχω να σου πω το εξης,αποφυγε να παρεις τετοια μοτοσυκλετα,γιατι το επιπεδο και οι γνωσεις σου ειναι τετοιες που συντομα θα σε στειλουν σε καποιο νοσοκομειο εαν εισαι τυχερος.Εαν παρολαυτα,παραπληροφορηθηκες,πραγμα το οποιο δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω,υπαρχει και εμπορικος ανταγωνισμος τι να κανουμε,σου ευχομαι περαστικα.Η μοτοσυκλετα στη διαθεση οποιου...... ! Ευχομαι να μη ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος πως το μηχανακι εχει αυτα τα προβλημα αλλιως το κριμα στο λαιμο σου και σε οποιον το παρει . Επισης οποιος απο εδω δε με πιστευει μπορει να ερθει να δει το μηχανακι με εναν μηχανικο και να τελειωνει το θεμα. Κλειδωστε το , σβηστε με , δε με νοιαζει . Δεν σκοπευω να μπω σε παιχνιδι ερωτησεων και απαντησεων,αλλα μια και το κειμενο ηταν μεγαλο και ειπαμε οτι ειπαμε περι της μοτοσυκλετας και εμου,θαηθελα να προσθεσω και δυο λεπτομερειες για να καταλαβει ο κοσμος ποιος ειναι ο ανωνυμος ηρωας πισω απο το pc.Μηπως θυμασαι φιλε μου την τεταρτη φορα που ηρθες για να ξαναδεις η την πεμπτη δε θυμαμαι τη μοτοσυκλετα οτι ηταν μαζι και η κοπελα σου στην οποια και αυτη μπροστα ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει πεσει και εχει αλλαξει κουστουμια? Αμνησια? Μηπως θυμασαι που με ρωτησες εαν θα μπορουσα να σου κανω τη μοτοσυκλετα να δειχνει 12000 κμ απο πραγματικα 27000 γιατι θα ειχε προβλημα ο μπαμπας σου ,και σου ΑΡΝΗΘΗΚΑ κατηγοριματικα λεγωντας σου οτι θα μου ηταν πολυ ευκολο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Μεγαλε μπεμπη η ζωη ειναι πραγματικη.αντιμετωπισε τωρα τους φιλους σου στο pc ,γνωριζωντας οχι μονο οτι εισαι δειλος σε σημειο που δεν εχεις τα κοτσια να πεις την αληθεια στους δικους σου ανθρωπους,αλλα θελεις και να τους κοροιδεψεις.Η μοτοσυκλετα δεν ειναι pc.Παρε γαζες πολλες θα σου χρειαστουν συντομα. Καληνυχτα κυριοι,δεν θα επανελθω στο θεμα οποιος εβγαλε συμπερασματα εβγαλε... TAKIS... Κυριε Τακι λοιπον , στη Πεμπτη φορα μου ειπες πως η μηχανη ειναι απο πτωση , 1 μερα πριν σοθ δωσω προκαταβολη και τη παμε σε μηχανικο . Δε κοροιδευω κανεναν και δεν εχω και πολυ καλη σχεση με το pc . Ολο αυτο το κανα επειδη ειναι κριμα καποιος να το παρει . :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ! Ευχομαι να μη ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος πως το μηχανακι εχει αυτα τα προβλημα αλλιως το κριμα στο λαιμο σου και σε οποιον το παρει . Επισης οποιος απο εδω δε με πιστευει μπορει να ερθει να δει το μηχανακι με εναν μηχανικο και να τελειωνει το θεμα. Κλειδωστε το , σβηστε με , δε με νοιαζει . Κυριε Τακι λοιπον , στη Πεμπτη φορα μου ειπες πως η μηχανη ειναι απο πτωση , 1 μερα πριν σοθ δωσω προκαταβολη και τη παμε σε μηχανικο . Δε κοροιδευω κανεναν και δεν εχω και πολυ καλη σχεση με το pc . Ολο αυτο το κανα επειδη ειναι κριμα καποιος να το παρει . :) Κυριε Ριχαρδε,στο ειπα απο την πρωτη ημερα.Η δημοσια παραδοχη σου ομως οτι πριν σου παρω ουτε ενα ευρω σε ενημερωσα μου αρκει γιατι δειχνει οτι ησουν ενημερος και οτι δεν ειχα προθεση να σου κρυψω κατι.Εαν σου ειχα παρει χρηματα χωρις να γνωριζεις θα ηταν απατη.Απο την αλλη πλευρα ειναι λιγο δυσκολο να μην γνωριζω τα παντα μιας και η δουλεια μου αυτη ειναι.Θελω ομως να ρωτησω το εξης,ολους οσους εχουν μοτοσυκλετα και εχει τυχει να τους πεσει κατω.Εαν η μοτοσυκλετα τους δεν εχει στραβωσει μπροστινα,εαν δεν εχει στραβωσει πλαισιο η ψαλιδι η τιμονια και εχουν σπασει δυο τρια πλαστικα,τηνμοτοσυκλετα τους την πετανε?Εαν βαλουν τα πλαστικα της καινουργια,ειναι επικυνδυνη? Τοτε κυριοι οποιος πεφτει και απο το σταντ να πεταει τη μοτοσυκλετα.Θεωρω οτι λογο της αγνοιας σου μαλλον επεσες θυμα συμφεροντων.Καλο βραδυ και τελος.Τακις.Extreme power store... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δεν σκοπευω να μπω σε παιχνιδι ερωτησεων και απαντησεων,αλλα μια και το κειμενο ηταν μεγαλο και ειπαμε οτι ειπαμε περι της μοτοσυκλετας και εμου,θαηθελα να προσθεσω και δυο λεπτομερειες για να καταλαβει ο κοσμος ποιος ειναι ο ανωνυμος ηρωας πισω απο το pc.Μηπως θυμασαι φιλε μου την τεταρτη φορα που ηρθες για να ξαναδεις η την πεμπτη δε θυμαμαι τη μοτοσυκλετα οτι ηταν μαζι και η κοπελα σου στην οποια και αυτη μπροστα ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει πεσει και εχει αλλαξει κουστουμια? Αμνησια? Μηπως θυμασαι που με ρωτησες εαν θα μπορουσα να σου κανω τη μοτοσυκλετα να δειχνει 12000 κμ απο πραγματικα 27000 γιατι θα ειχε προβλημα ο μπαμπας σου ,και σου ΑΡΝΗΘΗΚΑ κατηγοριματικα λεγωντας σου οτι θα μου ηταν πολυ ευκολο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Μεγαλε μπεμπη η ζωη ειναι πραγματικη.αντιμετωπισε τωρα τους φιλους σου στο pc ,γνωριζωντας οχι μονο οτι εισαι δειλος σε σημειο που δεν εχεις τα κοτσια να πεις την αληθεια στους δικους σου ανθρωπους,αλλα θελεις και να τους κοροιδεψεις.Η μοτοσυκλετα δεν ειναι pc.Παρε γαζες πολλες θα σου χρειαστουν συντομα. Καληνυχτα κυριοι,δεν θα επανελθω στο θεμα οποιος εβγαλε συμπερασματα εβγαλε... TAKIS... Συγγνώμη, αυτή είναι η μηχανή που συζητάτε? Γιατί στην αγγελία που βρήκα ->εδώ<- λέει πως η μηχανή έχει 12000 χλμ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Συγγνώμη, αυτή είναι η μηχανή που συζητάτε? Γιατί στην αγγελία που βρήκα ->εδώ<- λέει πως η μηχανή έχει 12000 χλμ. Οχι , αυτο ειναι το προσωπικο του μηχανακι . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 βρε μπραβο ομως εγγραφη και απαντηση στο τσακ μπαμ!!!! αμα εχεις τους γνωστους σου βρε παιδι μου και σε ενημερωνουν αμεσα ..... η δεν επρεπε να γραφτει ομως η επωνυμια της επιχειρησης η επρεπε καπως δυπλωματικα να τεθει το θεμα αξιοποιστιας της μοτο! θα πρεπει να μαθουμαι παντως οταν γραφουμαι αποψεις μας να ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι γιατι και την πουτανα αν την πεις πουτανα και ας ειναι δεν μπορεις δεν εχεις το δικαιωμα να την ξεφωνιζεις!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bastard 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 εβαλα παρα πολλες φορες το συμφερον του φιλου -πελατη -"Αγαπητε μου φιλε.Νομιζω οτι χρειαζεσαι ταχυτατα ψυχιατρικη παρακολουθηση" -"λοιπον θα σου απαντησω,οτι εισαι ασχετος αδαης κ κακοβουλος" -"αποφυγε να παρεις τετοια μοτοσυκλετα, γιατι το επιπεδο και οι γνωσεις σου ειναι τετοιες που συντομα θα σε στειλουν σε καποιο νοσοκομειο εαν εισαι τυχερος" -"να καταλαβει ο κοσμος ποιος ειναι ο ανωνυμος ηρωας πισω απο το pc" -"Αμνησια?" -"Μεγαλε μπεμπη η ζωη ειναι πραγματικη" -"εισαι δειλος σε σημειο που δεν εχεις τα κοτσια να πεις την αληθεια" -"Παρε γαζες πολλες θα σου χρειαστουν συντομα" Καληνυχτα κυριοι,δεν θα επανελθω στο θεμα οποιος εβγαλε συμπερασματα εβγαλε... TAKIS... Εγώ έβγαλα συμπέρασμα... ότι είσαι ένας αγενής, προσβλητικός, ειρονικός άνθρωπος και ένας πολύ κακός επαγγελματίας. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ έτσι σε πελάτη. Και δίκιο να είχες, για μένα το έχασες μαζί με την αξιοπρέπειά σου. Ντροπή!! Σε δημόσιο Fotum να μιλάς έτσι για πελάτη!! Και νερό στην έρημο να πούλαγες, εγώ δεν θα αγόραζα απο εσένα! Δίνεις και εγγύηση 1 χρόνο τρομάρα σου... και πως θα συνεννοηθεί ο πελάτης μαζί σου? Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που τον περιμένει όταν κάτι θα πάει στραβά?? Συγχαρητήρια φίλε μου... για μένα μόλις έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου! Καλύτερα που μπήκες και απάντησες, και επώνυμα μάλιστα τρομάρα σου, για να ξέρουμε με τι ΆΝΘΡΩΠΟ έχουμε να κάνουμε. Γ@μα το μηχανάκι!!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Εγώ έβγαλα συμπέρασμα... ότι είσαι ένας αγενής, προσβλητικός, ειρονικός άνθρωπος και ένας πολύ κακός επαγγελματίας. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ έτσι σε πελάτη. Και δίκιο να είχες, για μένα το έχασες μαζί με την αξιοπρέπειά σου. Ντροπή!! Σε δημόσιο Fotum να μιλάς έτσι για πελάτη!! Και νερό στην έρημο να πούλαγες, εγώ δεν θα αγόραζα απο εσένα! Δίνεις και εγγύηση 1 χρόνο τρομάρα σου... και πως θα συνεννοηθεί ο πελάτης μαζί σου? Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που τον περιμένει όταν κάτι θα πάει στραβά?? Συγχαρητήρια φίλε μου... για μένα μόλις έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου! Καλύτερα που μπήκες και απάντησες, και επώνυμα μάλιστα τρομάρα σου, για να ξέρουμε με τι ΆΝΘΡΩΠΟ έχουμε να κάνουμε. Γ@μα το μηχανάκι!!!! Οπως ξερεις αν δε με πειραξουν δε πειραζω, σε αυτη τη περιπτωση με κορόιδεψαν και δεν ηθελα να κοροιδεψουν και αλλον ανθρωπο.Απλα, βλεπεις,ολα μαθαινοντε καποτε ! ! ! Αν ειχε δικιο θα ελεγε απλα το μηχανακι ειναι στο μαγαζι οποις θελει ερχεται και το παει σε μηχανικο,οχι να ΑΠΕΙΛΕΙ πως θα χρειαστω ΓΑΖΕΣ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Εγώ έβγαλα συμπέρασμα... ότι είσαι ένας αγενής, προσβλητικός, ειρονικός άνθρωπος και ένας πολύ κακός επαγγελματίας. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ έτσι σε πελάτη. Και δίκιο να είχες, για μένα το έχασες μαζί με την αξιοπρέπειά σου. Ντροπή!! Σε δημόσιο Fotum να μιλάς έτσι για πελάτη!! Και νερό στην έρημο να πούλαγες, εγώ δεν θα αγόραζα απο εσένα! Δίνεις και εγγύηση 1 χρόνο τρομάρα σου... και πως θα συνεννοηθεί ο πελάτης μαζί σου? Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που τον περιμένει όταν κάτι θα πάει στραβά?? Συγχαρητήρια φίλε μου... για μένα μόλις έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου! Καλύτερα που μπήκες και απάντησες, και επώνυμα μάλιστα τρομάρα σου, για να ξέρουμε με τι ΆΝΘΡΩΠΟ έχουμε να κάνουμε. Γ@μα το μηχανάκι!!!! συμφωνω μαζι σου φιλε... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Οπως ξερεις αν δε με πειραξουν δε πειραζω, σε αυτη τη περιπτωση με κορόιδεψαν και δεν ηθελα να κοροιδεψουν και αλλον ανθρωπο.Απλα, βλεπεις,ολα μαθαινοντε καποτε ! ! ! Αν ειχε δικιο θα ελεγε απλα το μηχανακι ειναι στο μαγαζι οποις θελει ερχεται και το παει σε μηχανικο,οχι να ΑΠΕΙΛΕΙ πως θα χρειαστω ΓΑΖΕΣ. ελπιζω να το ειπε και να το ενοουσε απο την σκοπια οτι το μηχανακι κατα αυτον ειναι [τελιο] αρα εσυ δεν γνωριζεις μηχανακι και συνεπεια αυτου θα πεσεις.... το παρατηρησα και εγω απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν το σχολιασα γιατι υπεθεσα οτι ειναι καταστηματαρχης και οχι νονος της νυχτας,οποτε προφανος να μην το ειπε σαν απειλη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ EXTREME POWER STORE Αγαπητε μου φιλε.Νομιζω οτι χρειαζεσαι ταχυτατα ψυχιατρικη παρακολουθηση. Για οσους με ξερουν δεν χρειαζεται να συστηθω,θα πω ομως δυο λογια για αυτους που δεν με ξερουν.Ασχολουμε με τις μοτοσυκλετες απο δωδεκα χρονων και ειμαι σαραντα δυο.Απο δεκα εννεα χρονων ειμαι κατοχος ολων τον GSXR που εχουν υπαρξει και αυτη τη στιγμη στην κατοχη μου εχω δυο.Πιστευω οτι μετα απο εικοσι δυο χρονια συνεχους κατοχης αλλα και βελτιωσεισ και επισκευης των συγκεκριμενων μοτοσυκλετων κατι θα ξερω και εγω.Ας παρουμε λοιπον λιγο τα πραγματα απο την αρχη.Σε ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφερομενο και ΠΟΤΕ δεν υποστηριξα οτι η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα δεν εχει πεσει.Προσωπικα σε εσενα οταν ηρθες στο μαγαζι σου ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει 27000 κμ, οτι εχει πεσει αριστερα και εχει επισκευαστει ,οτι κανενα μεταλικο μερος δεν εχει επισκευαστει ,οτι το κουστουμι που φοραει ειναι ολο after market, k oti to δικο του υπαρχει πλην των καρινων.Εν συνεχεια πηγαμε στο συνεργειο ευτυχως που υπαρχουν και μαρτυρες,στον οποιο και παλι μπροστα του κ μπροστα σου του ειπα οτι η μοτοσυκλετα εχει πεσει αριστερα ,οτι δεν εχει την παραμικρη επισκευη σε μεταλικο μερος παρα μοναχα ενα πολυ μικρο σημαδακι στο δεξιο στοπερ.ΜΠΡΟΣΤΑ μου σου ειπε οτι η μοτοσυκλετα ειναι σε καλη κατασταση και ρωτησε εαν εχουμε βαλει το λαμακι της ενισχυσης του πλαισιου στο οποιο του απαντησα οχι.Ειπα επισης οτι το λαμακι αυτο η SUZUKI το εδινε δωρεαν και προαιρετικα για οποιον ηθελε κ εαν σε ενδιεφερε θα μπορουσαμε να το τοποθετησουμε χωρις καμμια επιβαρυνση.Να πω οτι στο προσωπικο μου Κ6 το οποιο εχει και αρκετα μεγαλη χρηση στην πιστα δεν το φοραω,οπως και τουλαχιστον 15-20 ατομα που γνωριζω με συγκεκριμενεσ μοτοσυκλετες δεν το εχουν βαλει χωρις να υπαρξει ποτε το παραμικρο προβλημα εξου και η ανακληση ηταν προερετηκη και οχι υποχρεωτικη.Ενα -ενα λοιπον θα σου απαντησω,οτι εισαι ασχετος αδαης κ κακοβουλος θα φανει απο τα παρακατω.Προτον ολοι γνωριζουν οτι υπαρχουν ετοιμα βαμενα κουστουμια RIZLA -CORONA-JORDAN-LUCKY STRIKE-τα οποια δεν βαφονται εδω αλλα κατευθειαν απο το εργοστασιο του οποιου μαλιστα η ποιοτητα των πλαστικων δεν ειναι ισαξια των γνησιων αλλα η ποιοτητα βαφης ειναι εξαιρετικη.Το τεποζιτο δε εχει βαφτει απο τον ΜΑΝΟ ο οποιος ειναι ενας απο τουσ καλυτερους βαφης στην Ελλαδα.Τωρα ποσο μπορει να ειναι ξεθωριασμενο ενα τεποζιτο που βαφτηκε πριν ενα μηνα αυτο οποιος θελει μπορει να περασει να το δει.Επισης δινω το δικαιωμα σε οποιον θελει να ελενξουμε την μοτοσυκλετα σε οποιονδηποτε καλυμπρα και δηλωνω οτι εαν βρεθει εστω και ενα τμημα μπροστινο-πλαισιο-ψαλιδι-που δεν ειναι ισιο η εχει επισκευαστει αναλαμβανω πληρως τα εξοδα εαν ομως ειναι ατοφια θα πληρωσει ο ιδιος.Επισης για τον κινητηρα δινω γραπτη εγγυηση ενος χρονου.Ουτε πλαισιο-ουτε ψαλιδι-ουτε κινητηρας εχουν λυθει στη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα.Οσον αφορα τα λαδια,μπορεις να μου πεις φιλε μου που ειδες εστω και το παραμικρο χνωτισμα ,μιας και δεν υπαρχει διαροη ουτε για δειγμα και απο πουθενα? Παιζεται βεβαια και το γεγονος να εχω τυφλωθει τελειως.Το μονο μεταλικο μερος που εχει βαφτει οχι απο χτυπημα ουτε απο γρατζουνια αλλα απο χαζο πληντηριο μοτοσυκλετων ειναι το δεξιο καπακι της καμπανας στο οποιο εχω ριξει λιγο μαυρο σπραυ για να μην φαινεται ασχημο.Στο προσωπικο μου που δεν εχω αξιωθει να φτιαξω ειναι ακομη ξεβαμενο.Τελος στη διαθεση οποιουδηποτε το τηλ. του πρωην ιδιοκτητη για να εξακριβωσει οτι το συγκεκριμενο μηχανακι δεν εχει μπει πιστα ποτε στη ζωη του,ουτε καν σε track day ,ουτε καν για πεντε λεπτα ΠΟΤΕ.Τελος θα σου πω οτι οσοι με ξερουν με εκτιμουν γιατι ειμαι απο τους λιγους που εχουν μεινει στο χωρο και λενε τα πραγματα ως εχουν,ειμαι απο τους λιγους που εβαλα παρα πολλες φορες το συμφερον του φιλου -πελατη -πανω απο τις χρηματικες συναλεγες,εξακολουθω να λεω οτι η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα με βαση την τιμη της,ειναι αξιολογη,οτιπραγματικα δεν χρειαζεται τιποτα αμεσα,μιας και τα αναλωσιμα της τα πιο πολλα ειναι brand new -τα λαστιχα συγκεκριμενα ειναι με τα μπιμπικια ακομη,λαδια μπουζι φιλτρα μπαταρια...κ εχω να σου πω το εξης,αποφυγε να παρεις τετοια μοτοσυκλετα,γιατι το επιπεδο και οι γνωσεις σου ειναι τετοιες που συντομα θα σε στειλουν σε καποιο νοσοκομειο εαν εισαι τυχερος.Εαν παρολαυτα,παραπληροφορηθηκες,πραγμα το οποιο δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω,υπαρχει και εμπορικος ανταγωνισμος τι να κανουμε,σου ευχομαι περαστικα.Η μοτοσυκλετα στη διαθεση οποιου...... ''εξακολουθω να λεω οτι η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα με βαση την τιμη της,ειναι αξιολογo'' 6.500 ευρω για μηχανακι βαμμενο , με φτηνα πλαστικα , βαμμενο τεποζιτο ( βαμμενο τεποζιτο σημαινει 1-2 χιλιαρικα πτωση τιμης στη μεταπωληση), ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ !!! Κυριε Τακι αν σασ εφερνα εγω αυτο το μηχανακι ποσο θα το περνατε ? Ουτε 4 χιλιαρικα !!!!!η ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ6 καθαρο με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα ειναι 6.500 Τα συμπεραμστα δικα σας οπως ειπατε . 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ποια είναι η τιμή του ρε παιδιά; και ποια τα χιλιόμετρά του; για να δούμε κατά πόσο μπαίνει το συμφέρον του πελάτη πάνω... Δεν ξέρω ποιος από τους δύο έχει δίκιο πάντως καλά θα κάνουμε να κρατάμε μικρό καλάθι για όσα διαβάζουμε... Όσο για το ότι πρέπει να προσέχουμε ποιος γίνεται μέλος του φόρουμ μου ακούγεται κάπως αστείο έως γελοίο... ''εξακολουθω να λεω οτι η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα με βαση την τιμη της,ειναι αξιολογo'' 6.500 ευρω για μηχανακι βαμμενο , με φτηνα πλαστικα , βαμμενο τεποζιτο ( βαμμενο τεποζιτο σημαινει 1-2 χιλιαρικα πτωση τιμης στη μεταπωληση), ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ !!! η ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ6 καθαρο με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα ειναι 6.500 Τα συμπεραμστα δικα σας. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2011 από τον Rixardos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Ρε λες αυτοι οι δυο λογοριασμοι να ειναι ενας τυπας (του μαγαζιου) και να προωθει τη μοτο του με τη φασαρια που γινετε? Εξαλλου και η δυσφημηση διαφημιση ειναι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Φιλαρακι συγνωμη κιολας αλλα ειχα καιρο να ακουσω τοσο μεγαλη ανοησια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Nατο το μηλο της εριδος ,γιατι τοσα ποστ χωρις να μας πεις ρε Rixardo οτι το μηχανακι υπαρχει στο car.gr να το δουμε και να βγαλει οκαθενας τα συμπερασματα του. Πωσ τον λεγαν τον μηχανικο που το πηγες και σου ειπε οτι το μηχανακι ειναι παρταλι , ετσι για την πληροφορηση μια και τα λεμε ολα για να μην την πατηση κανενας αλλος http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1252961/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Εμένα γιατί μου φαίνεται κομπλέ η μηχανή??? :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Εμένα γιατί μου φαίνεται κομπλέ η μηχανή??? :D Καλα μην το λες αυτο (δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο) , μπορει ενα μηχανακι να ειναι κουκλα εμφανησιακα και μολις το παρεις βολτα να φριξεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες