Jump to content
caesar

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Yamaha, κανείς?

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ψάχνω για κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Yamaha (Για το R6 μου) σε περιοχές, Σταυρό(Αγίας Παρασκευής), Αγία Παρασκευή, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Γέρακα, Παιανία.

ΥΓ. Δεν έχω πρόβλημα σόνι και καλά να είναι εξουσιοδοτημένος αρκεί να έχει κάποιος εμπειρία από την δουλειά του μάστορα.

HELP πρέπει να πάω το Μω-R σύντομα για Service....

Ευχαριστώωωω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στην πλατεια της Αγιας Παρασκευης με την εκκλησια πας στην Χαλανρδιου στο δεξι σου χερι ειναι μια YAMAHA, πηγαινε ρωτα εκει.Δεν ειναι τιποτα να το βρεις, ακριβως απεναντι απο το jumbo. :_thumbsup:

Εκει πηγαινα παλια το μηχανακι μου για σερβις και οτι χρειαζομουνα, τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες το κατάστημα της Μοτοδυναμικής ? Που έχει και έκθεση?

Κάνουν και Service αυτοί?

(Με τιμές αντιπροσωπείας? )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εχει και σερβις.

Οπως ειναι το καταστημα της μοτοδυναμικης συνεχιζεις ευθεια και στο πρωτο στενακι κανεις δεξια και καμια 10ρια μετρα πιο κατω θα ειναι στο δεξι σου χερι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παίδες,

@GkS. Το πας εκεί το δικό σου? Ικανοποιημένος?

@Niar. Λογικά πρέπει να λες το στενάκι της τροχαίας (ήταν, δεν ξέρω αν είναι ακόμη, έχω καιρό να μπω εκεί μέσα). Θα το ψάξω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παίδες,

@GkS. Το πας εκεί το δικό σου? Ικανοποιημένος?

Το έχω πάει κανα 2 φορές.....την πρώτη το άφησα και έφυγα (αλλαγή λάδια), μου τα έκανε μπουρδέλο.....

την δέυτερη (αφού τον κατσάδιασα για την πρώτη), έμεινα και εγώ εκεί ενώ δούλευε, από πάνω του έκανε πολύ καλή δουλειά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Κλεισθένους 81 πήγαινα για 2 χρονια περίπου το yamaha xt660x μου και τώρα του πάω και το honda και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Καλή εξυπηρέτηση και προσωπικά ανέχεται και τις ανυπομονησίες μου. Βεβαια είμαι τόσο καιρό πελάτης και δεν είμαι ο πελάτης που πάει απλά για ένα service κάθε τρίμηνο κλπ. Του έχω αφήσει λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα