tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Καλημερα σε ολους,πριν κανα 2μηνο ειχα ενα θεμα με την μπαταρια .οταν πατουσα τη μιζα ακουγοταν ενας ηχος απο το ρελε στη θεση του συνοδηγου και δεν επαιρνε μπρος. Πηγα την φορτισαν ολα οκ. 4 μερες τωρα με τα χιονια την ειχα ακινητη σε υποστεγο αλλα εξω.Σημερα πηγα να την βαλω ,μπρος,πηρα αλλα οταν ακουγοταν η μιζα ακουστηκε και παραλληλα ο ηχος του ρελε. Την κλεινω την ανοιγω ξανα ακουστηκε λιγοτερ αλλα πηρε παλι, το εκανα αλλες 2 φορες και δεν ακουστηκε ξανα ο ηχος του ρελε. Και ρωταω, φταιει οτι την ειχα 4 μερες ακινητη και ειχε το υπερβολικο κρυο, ή η μπαταρια πεθαινει οριστικα? Την 1η φορα οταν ειχε προβλημα η μπαταρια εκανε την 1η φορα ηχο το ρελε και οταν την εκλεισα κ πηγα να την ανοιξω δεν ξαναανοιξε και δεν ειχε και κρυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Καλημερα σε ολους,πριν κανα 2μηνο ειχα ενα θεμα με την μπαταρια .οταν πατουσα τη μιζα ακουγοταν ενας ηχος απο το ρελε στη θεση του συνοδηγου και δεν επαιρνε μπρος. Πηγα την φορτισαν ολα οκ. 4 μερες τωρα με τα χιονια την ειχα ακινητη σε υποστεγο αλλα εξω.Σημερα πηγα να την βαλω ,μπρος,πηρα αλλα οταν ακουγοταν η μιζα ακουστηκε και παραλληλα ο ηχος του ρελε. Την κλεινω την ανοιγω ξανα ακουστηκε λιγοτερ αλλα πηρε παλι, το εκανα αλλες 2 φορες και δεν ακουστηκε ξανα ο ηχος του ρελε. Και ρωταω, φταιει οτι την ειχα 4 μερες ακινητη και ειχε το υπερβολικο κρυο, ή η μπαταρια πεθαινει οριστικα? Την 1η φορα οταν ειχε προβλημα η μπαταρια εκανε την 1η φορα ηχο το ρελε και οταν την εκλεισα κ πηγα να την ανοιξω δεν ξαναανοιξε και δεν ειχε και κρυο θα παρω το θαρος να σε ενημερωσω οτι πρεπει να παρεις καινουργια μπαταρια. ελα τωρα,πες την αληθεια,ηθελες να ακουσεις να στο λενε ετσι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 και εγω αυτο ψιλιαζομαι αλλα με την 3η φορα και μετα που το κλεινα κ το ανοιγα επαιρνε κανονικα χωρις να ακουγεται το ρελε. δηλαδη 'λογω του υπερβλοκου κρυου και της 4ημερης ακινησιας αποκλειεται να ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 επειδη μπαινει η ανοιξη και θα κινεισαι περισσοτερο με τη μηχανη , για να μη σ αφησει καμια μερα ξαφνικα και σπρωχνεις , πηγαινε παρε μια καινουργια μπαταρια να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 θα παρω το θαρος να σε ενημερωσω οτι πρεπει να παρεις καινουργια μπαταρια. ελα τωρα,πες την αληθεια,ηθελες να ακουσεις να στο λενε ετσι??? Δεν είσαι για να λές τα κακά μαντάτα ρε συ MILTOS1976. Τον καταράκωσες.Αφου ξέρεις ήταν το μόνο που δεν ήθελε να ακούσει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 χαχαχαχαχαχα ρε ινοβα μεσα στο μυαλο μου εισαι??? κατσε ρε σεις αποκλειεται να ειναι λογω της ακινησιας και των πολυ χαμηλων θερμοκρασιων δηλαδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Φιλε TASSOS7 μην ακούς το κακό MHLTOS1976 θέλει να σε τρομάξει... Απλά βάλε το χέρι σου στην καρδ..... Εμμμμμ τσέπη και κάνε μια έρευνα αγοράς οχι οχι οχι μην πάει ο νού σου αμέσως στην μπαταρία ..... κάνε έτσι για προληπτικους λόγους και αν την βρείς διαπραγματεύσου την... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 χαχαχαχαχαχα ρε ινοβα μεσα στο μυαλο μου εισαι??? κατσε ρε σεις αποκλειεται να ειναι λογω της ακινησιας και των πολυ χαμηλων θερμοκρασιων δηλαδη? καποτε που θα την αφησεις πανω απο 2 μερες ακινητη παλι το ιδιο προβλημα θα σου κανει.πηγαινε παρε καλυτερα μια καινουρια μπαταρια.δεν ειναι λογο ακινησιας και χαμηλων θερμοκρασιων οπως λες αλλα επειδη ειναι πριν το τελος στο κανει αυτο.ποτε αλλαξες τελευταια φορα μπαταρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Δυστυχως πας για αλλαγη (οπως και εγω). Φαινεται οτι οι πλακες της μπαταριας σου (και μου) εχουν χασει τις ιδιοτητες τους και οσο και αν την φορτιζεις δεν θα εχει την δυναμη να δινει το ρευμα που χρειαζεται. Οποτε ακομα και με βραχυχρονια ακινησια σε συνδυασμο με κρυο θα κανει το προβλημα εντονοτερο. Εγω την εχω μονιμα σε φορτιστη πλεον για να μπορω οταν ειναι για βολτα να εχω το απαιτουμενο ρευμα, αλλα η ωρα της αλλαγης εχει ελθει ανεπιστρεπτει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 τη μηχανη την εχω 1.5 χρονο ακριβως και στους 16 μηνες που η μπαταρια τα χε παιξει μου την φορτισαν και δουλευε αψογα. τα χρονικα διαστηματα που σας ειπα δικαιολογούν πτωση μπαταρίας? γιατι σε ενα beverly 250 που ειχα παλιοτερα αλλαξα μπαταρια στα 2.5 χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 ειχα και εγω προβλημα με την μπαταρια του innova,και σε μενα καινουργιο ηταν οταν το εκανε πηγα στον αντιπροσωπο και μου την αλλαξε στην εγγυηση. απο τοτε ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Εμενα μου φαινεται παραλογο στον 1μηση χρονο να τα παιξε ετσι η μπαταρια...και οτι μετα την 2η εκκινηση που της εκανα σημερα πηρε χωρις προβλημα. βεβαια δουλεια πηγα με ταξι μετα μη με αφησει στη μεση του πουθενα οταν ειναι να γυρισω, και αυτος που πηρα τη μηχανη απο κει λεει οι μπαταριες εχουν τουλαχιστον 100 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 αν εχεις εγγυηση μην σκεφτεσαι τιποτα καρφι για honda!!! αλλιως θα δωσεις το 100ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 μου ειχαν πει πριν 2 μηνες που μου την φορτισαν οτι η εγγυηση της μπαταριας ειναι 1 χρονος.Της μηχανης ειναι 2 χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 τη μηχανη την εχω 1.5 χρονο ακριβως και στους 16 μηνες που η μπαταρια τα χε παιξει μου την φορτισαν και δουλευε αψογα. τα χρονικα διαστηματα που σας ειπα δικαιολογούν πτωση μπαταρίας? γιατι σε ενα beverly 250 που ειχα παλιοτερα αλλαξα μπαταρια στα 2.5 χρονια Η δικια μου διανυει τον 6ο χρονο πλεον. Στην προηγουμενη μηχανη αλλαξα στα 2 χρονια, εβαλα Yuasa και οταν την εδωσα ηταν τζαμι. Παντως καλου κακου τσεκαρε και αν δινει σωστο ρευμα ο ανορθωτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Παντως καλου κακου τσεκαρε και αν δινει σωστο ρευμα ο ανορθωτης Me prολαβες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 λεει οι μπαταριες εχουν τουλαχιστον 100 ευρω Πολλά δεν είναι!! Συνήθως όλες έχουν από 30-70€ παραπάνω δεν έχω ακούσει ποτέ! Ψάξτο λίγο κι αλλού για την τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Πολλά δεν είναι!! Συνήθως όλες έχουν από 30-70€ παραπάνω δεν έχω ακούσει ποτέ! Ψάξτο λίγο κι αλλού για την τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 εχω την εντυπωση οτι σε καλυπτει η εγγυηση μεχρι και 2 ετη στην μπαταρια, εχει ολικη για 2 χρονια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 το απογευμα που την εβαλα μπροστα δεν ειχε το παραμικρο προβλημα, ας ελπισουμε οτι εφταιγε το πολυ κρυο και η 4ημερη ακινησια αν και θα πρεπει να ψαχτω να την αλλαξω μη με αφησει στη μεση του πουθενα καποια στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 φιλε μου τι συμπτωση.τα ιδια.σημερα την αλλαξα το απογευμα που την εβαλα μπροστα δεν ειχε το παραμικρο προβλημα, ας ελπισουμε οτι εφταιγε το πολυ κρυο και η 4ημερη ακινησια αν και θα πρεπει να ψαχτω να την αλλαξω μη με αφησει στη μεση του πουθενα καποια στιγμη καποια στιγμη θα σε αφησει...ετσι εκανε σε εμενα του εκανα ενα jump start και μετα απο κανα δυο μερες παλι τα ιδια...την αλλαξα και ησηχασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tassos7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 update σημερα το πρωι την εβαλα και ακουστηκε ενα τσακ απο το ρελε αλλα πηρε κανονικα πρεπει ισως να την αλλαξω. το τσακ απο το ρελε κατω απο τη θεση του συνοδηγου δεν πρεπει να ακουγεται ΚΑΘΟΛΟΥ? αν ακουγεται να το κανει 1 φορα κατα την εκκινηση σημαινει οτι παιζει προβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 Σε περιόδους ψύχους οι μπαταρίες επηρρεάζονται πολύ ως προς την ικανότητα αγωγιμότητάς τους, λόγο συστολής του μολύβδου και της πυκνότητας του ηλεκτρολύτη. Τα επίπεδα αντίστασης Ohms αυξάνονται δραματικά με αποτέλεσμα η απόδοση να επηρρεάζεται έως 50% η και παραπάνω. Για να είσαι σίγουρος αν η μπαταρία σου ''πνέει τα λοίσθια'',κοινώς ξεψυχάει, άσε την μοτο δύο μέρες αραγμένη με καλές καιρικές συνθήκες, αν έχεις αυτήν την ευχαίρεια , και κατόπιν ξαναδοκίμασε. Μια καλή βόλτα χωρίς αναμμένα τα φώτα πρίν, θα σου έδινε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 update σημερα το πρωι την εβαλα και ακουστηκε ενα τσακ απο το ρελε αλλα πηρε κανονικα πρεπει ισως να την αλλαξω. το τσακ απο το ρελε κατω απο τη θεση του συνοδηγου δεν πρεπει να ακουγεται ΚΑΘΟΛΟΥ? αν ακουγεται να το κανει 1 φορα κατα την εκκινηση σημαινει οτι παιζει προβλημα? Εγω παντως επειδη το βαζω μπρος συχαν χωρις τη σελα, το ρελε ακουγεται παντα. Αρα νομιζω οτι παντα ακουγεται απλα δε το ειχες προσεξει. Τωρα που το προσεξες εχεις το μυαλο σου εκει και το ακους συνεχεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 Εγω παντως επειδη το βαζω μπρος συχαν χωρις τη σελα, το ρελε ακουγεται παντα. Αρα νομιζω οτι παντα ακουγεται απλα δε το ειχες προσεξει. Τωρα που το προσεξες εχεις το μυαλο σου εκει και το ακους συνεχεια... Σωστος... και εγω οταν το βαζω εμπρος και δεν εχω την σελα κουμπωμενη ακουω το ρελε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες