Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Γεια σας παιδιά... Έχω ένα πρόβλημα με το Runner μου... Δεν δουλεύει το κοντέρ (χιλιόμετρα, ώρα) το στροφόμετρο δουλεύει, καθώς πήγαινα σήμερα Κομοτηνή το κοντέρ ήταν σταθερά 0 που και που πήγαινε και 5 ή 8 ή 90.... ξεκίνησα με 6416χλμ και όταν γύρισα είχα 6429χλμ σε μια απόσταση σχεδόν 50χλμ Έχω και το σωστό μπουζί το R(που είναι για μην τρελένονται τα ηλεκτρικά) τι μπορεί να φταίει?? πρέπει να αλλάξω κοντέρ? και αν ναι πάσο κάνει? ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 κανένας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 Nτιζα κοντερ εχεις σπασει ... υποθετω. Εγω ειχα ενα runner vxr κ στα 4 χρονια μου ειχε σπασει 2 φορες η ντιζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 Ναι και εγώ αυτό πιστεύω, είχα παρόμοιο σκούτερ 5 χρόνια και μουσπασε 3 φορές, δεν είναι ακριβή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 δηλαδή δεν θέλει καινούριο? :) το ηλεκτρονικό κοντέρ έχω... ο μάστορας μου είπε ότι τα καινούρια μοντέλα, πολλά είχαν πρόβλημα με το κοντέρ... και μάλλον θέλει καινούριο μου είπε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 ακριβως τα ιδια και στο δικο μου φιλε δν ξερω τι σκατα να κανω ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Φίλε και εσένα τα ίδια κάνει? Χτες ξαφνικά εκεί που έκανα βόλτες, δούλεψε για κανένα 5λεπτό κανονικά.... δηλαδή πρέπει να αλλάξουμε την ντίζα? η ντίζα είναι το καλώδιο απ'το κοντέρ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 δν ξερω ρε φιλε ...με αυτο το θεμα ειχα ασχοληθει πιο παλια ειχα πει το μαστορα καιειπαμε να το αλλαξουμε με την εγγυηση μετα μου λεει πως για να μου το αλλαξει η εγγυηση θελει ολο το μηχανακι να μου παρει για να δει μηπως μπορει να το φτιαξει και αν δν τοτε να μου το αλλαξει...γαμ...το τωρα επειδη εχω και πανελληνιες και δν ασχολουμε πολυ μετα απο τισ εξαιτασεις θα δω τι θα κανω ...εσυ ρωτησες παλι κανεναν η οχι...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 όχι ακόμα την Πέμπτη ή το Σάββατο θα πάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 ok αν μπορεις γραψε τι θα σου πουν....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 σήμερα δούλευε κανονικά... τι στο ****** γίνεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leuteris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 φιλε μου αυτο που λες μου το εχει παθει και εμενα που δεν δουλευει.οταν το εβαζα μπροστα το μιχανακι παντα ξεκιναγε απο 20 και πανω η δεν δουλευε καθολου μονο με μπουνιες δεν ηξερα τι να κανω τα ειχα βγαλλει ολα τα πλαστικα για να δω τι εχει τιποτα.νευριασα το εβγαλα πηγα στον Α.ΓΑΛΑΙΟΣ ειναι στην αθηνα πηγα εδωσα 30 ευρω και πηρα ενα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Τελικά ήταν ο ατέρμονας... η τιμή ήταν λίγο τσουχτερή, αλλά τώρα δουλεύει πάλι :) 35 ευρώ ο ατέρμονας και 25 για την δουλειά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leuteris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 εε η τιμη ενταξει παντος τωρα δουλευει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες