Jump to content
Sign in to follow this  
_daemon_

Τα πάντα σχετικά με το δίπωμα μοτοποδηλάτου!

Recommended Posts

xmmm...kaoitaxa auto pou mou pes kai eida kapoia pou dn eixa ksanadei s euxaristw...fisika dn mporw na diathesw panw apo 1500 eurw...mipws kserei kaneis posa mporei na diathesei gia na apoktisei kaneis to RS50???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50ΑΡΙΑ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50ΑΡΙΑ?

Με οποιοδήποτε 50άρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο πατερας μου ειχε δωσει καποτε με μια 50αρα vespa δικια του... με το ζορι εκανε το 8αρι, δεν εστριβε ευκολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δοσε κατευθιαν υπουργειου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με οποιοδηποτε 50αρι (σκουτερακι ή παπι).Και να μη βρισκεις πας την ημερα που ειναι να δωσεις και παρακαλας εναν απο τους υποψηφιους για διπλωμα να σου δωσει το μηχανακι του να δωσεις και συ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με οποιοδηποτε 50αρι (σκουτερακι ή παπι).Και να μη βρισκεις πας την ημερα που ειναι να δωσεις και παρακαλας εναν απο τους υποψηφιους για διπλωμα να σου δωσει το μηχανακι του να δωσεις και συ.

Aκριβως.Θα ζητησεις απο καποιο παιδι εκει και θα σου δωσει.Ολοι οσοι δεν εχουν ετσι κανουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με οποιοδηποτε 50αρι μπορεις να πας να δωσεις

Θα σε συμβουλευα κανενα Jog ή Chally που ειναι μικρα κι ευελυκτα γιατι τα οχταρια που πρεπει πραγματικα δεν παλευονται...

Και σιγουρα να πας να κανεις καμια εξασκηση στον χωρο που δινεις

Βοηθαει πολυ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα δωσει με ενα παππι!!πριν πας να δωσεις να κοιταξεις φαναρια,φλας μην τυχον δεν δουλευουνε γιατι μετα θα σε κοψουνε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγω πήρα το δίπλωμα για 50άρι χωρίς να βγω καν από το αμάξι του δασκάλου (τότε ήταν πρόεδρος του συνδέσμου δασκάλων οδήγησης)!!!!

Το δίπλωμα για ανεξάρτητα όμως το πήρα κανονικά :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΕΣΠΑ(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ) ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 8ΑΡΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gia sas paidia...eimai neos sto site kai exw kapoies apories kai xreiazomai voh8eia.Isws to erwthma pou exw na exei apanth8ei kai se allous pou exoun kanei thn idia erwthsh kai mporei na ginomai kourastikos.Apeu8hn8hka se esas gia to 8ema diplwma sta 16.Den tolmaw na paw stis armodies yphresies dioti enas filos mou pou eixe paei ton antimetwpisan san skoupidi...alla telos panton.thelw loipon na mou peite ti xreiazomai efoson exw kleisei ta 16 gia na vgalw diplwma 50cc.Ektos apo ta gnwsta papakia uparxei kati allo se 50cc?...an nai ti proteinete???......euxaristw ek twn proterwn gia to xrono sas.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο παπακια ?

Σκουτερ, Γουρουνες, Βεσπες, Τρικυκλα . Αυτα μπορεις να τα οδηγισεις με διπλωμα 50 κυβικων (αν ειναι φυσικα και αυτα 50cc)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το δίπλωμα χρειάζεσαι έγκριση από τους γονείς σου καταρχήν, και αν δεν εχει αλλάξει κάτι δίνεις σήματα και οδήγηση στην τροχαία. Από 50άρια γνώμη μου να πάρεις κανένα εντουράκι 50άρι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ 2 ΠΑΡΑΒΟΛΛΑ ''ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ 50CC ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ!!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 50 ΚΥΒΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως τα ανέφεραν οι παραπάνω για το δίπλωμα.

Για μηχανάκι κοίταξε 50άρι εντούρ. Να δεις το Aprilia RX50 (βγαινει και σε motard αν ενδιαφερεσαι) και είναι ο,τι πιο κοντινό σε μοτοσυκλέτα πιστεύω... Αξίζει τα φράγκα του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια να ρωτησω κατι. Στα 17 μου οταν εδωσα εγω για 50cc διπλωμα, δεν υπεγραψαν τιποτα οι γονεις μου .

Και δεν μιλαμε για πολλα χρονια πριν. γυρο στα 8 χρονια. Αλλαξε κατι απο τοτε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και να συμπληρωσω οτι πρεπει να περασεις απο γιατρους !

σεπολιοτης δικος μου βλεπω ;) πηγαινε σην τροχαια νεων σεπολιων (μπουρναζι) και θα σταπουν εκει!

αχ τι μου θυμησες , 9 φορες ειχα δωσει για 50αρι αλλα οταν πηγαινα στο τμημα εβλεπα καμια 20αρια γνωστους και τα καναμε .....!!!!

α στο τελος πηγα 18 και εβγαλα Α1 :P :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδια να ρωτησω κατι. Στα 17 μου οταν εδωσα εγω για 50cc διπλωμα, δεν υπεγραψαν τιποτα οι γονεις μου .

Και δεν μιλαμε για πολλα χρονια πριν. γυρο στα 8 χρονια. Αλλαξε κατι απο τοτε ?

Δε ξερω αν αλλαξε κατι αλλα εγω με σιγουρια σου λεω πως πριν 4 μηνες πουδωσα για το 50αρι επρεπε να υπογραψουν και οι 2 γονεις σε περιπτωση που το παιδι που θελει να βγαλει διπλωμα ειναι ανηλικο.Ουσιαστικα θελαν την συγκαταθεση των κηδεμονων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίνω την αλλη βδομαδα σηματα για 50αρι στη τροχαία.

Μπορει κανεις να μου πει τι ακριβώς πρεπει να διαβασω?

Ξέρω σιγουρα το μικρο βιβλιο για τα μηχανακια. Πρεπει ομως να διαβασω και όλο το μεγαλο βιβλιο για αυτοκίνητα ή μονο το κεφαλαιο της σήμανσης (261 ερωτήσεις)??

Ευχαριστώ!

Τροποποιήθηκε από τον slayer7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα