Stelios16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2007 xmmm...kaoitaxa auto pou mou pes kai eida kapoia pou dn eixa ksanadei s euxaristw...fisika dn mporw na diathesw panw apo 1500 eurw...mipws kserei kaneis posa mporei na diathesei gia na apoktisei kaneis to RS50??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50ΑΡΙΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50ΑΡΙΑ? Με οποιοδήποτε 50άρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ο πατερας μου ειχε δωσει καποτε με μια 50αρα vespa δικια του... με το ζορι εκανε το 8αρι, δεν εστριβε ευκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth01 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 50αρη να ειναι και οτι να ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50ΑΡΙΑ? δοσε κατευθιαν υπουργειου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50ΑΡΙΑ? Με οποιοδηποτε 50αρι (σκουτερακι ή παπι).Και να μη βρισκεις πας την ημερα που ειναι να δωσεις και παρακαλας εναν απο τους υποψηφιους για διπλωμα να σου δωσει το μηχανακι του να δωσεις και συ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Με οποιοδηποτε 50αρι (σκουτερακι ή παπι).Και να μη βρισκεις πας την ημερα που ειναι να δωσεις και παρακαλας εναν απο τους υποψηφιους για διπλωμα να σου δωσει το μηχανακι του να δωσεις και συ. Aκριβως.Θα ζητησεις απο καποιο παιδι εκει και θα σου δωσει.Ολοι οσοι δεν εχουν ετσι κανουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DenXerw 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Με οποιοδηποτε 50αρι μπορεις να πας να δωσεις Θα σε συμβουλευα κανενα Jog ή Chally που ειναι μικρα κι ευελυκτα γιατι τα οχταρια που πρεπει πραγματικα δεν παλευονται... Και σιγουρα να πας να κανεις καμια εξασκηση στον χωρο που δινεις Βοηθαει πολυ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Εγω ειχα δωσει με ενα παππι!!πριν πας να δωσεις να κοιταξεις φαναρια,φλας μην τυχον δεν δουλευουνε γιατι μετα θα σε κοψουνε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 50CC ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΚΑΙ ΠΑΝΩ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lygas5 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Έγω πήρα το δίπλωμα για 50άρι χωρίς να βγω καν από το αμάξι του δασκάλου (τότε ήταν πρόεδρος του συνδέσμου δασκάλων οδήγησης)!!!! Το δίπλωμα για ανεξάρτητα όμως το πήρα κανονικά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΕΣΠΑ(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ) ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 8ΑΡΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariossepolia7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 gia sas paidia...eimai neos sto site kai exw kapoies apories kai xreiazomai voh8eia.Isws to erwthma pou exw na exei apanth8ei kai se allous pou exoun kanei thn idia erwthsh kai mporei na ginomai kourastikos.Apeu8hn8hka se esas gia to 8ema diplwma sta 16.Den tolmaw na paw stis armodies yphresies dioti enas filos mou pou eixe paei ton antimetwpisan san skoupidi...alla telos panton.thelw loipon na mou peite ti xreiazomai efoson exw kleisei ta 16 gia na vgalw diplwma 50cc.Ektos apo ta gnwsta papakia uparxei kati allo se 50cc?...an nai ti proteinete???......euxaristw ek twn proterwn gia to xrono sas. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Αν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο παπακια ? Σκουτερ, Γουρουνες, Βεσπες, Τρικυκλα . Αυτα μπορεις να τα οδηγισεις με διπλωμα 50 κυβικων (αν ειναι φυσικα και αυτα 50cc) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Για το δίπλωμα χρειάζεσαι έγκριση από τους γονείς σου καταρχήν, και αν δεν εχει αλλάξει κάτι δίνεις σήματα και οδήγηση στην τροχαία. Από 50άρια γνώμη μου να πάρεις κανένα εντουράκι 50άρι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ 2 ΠΑΡΑΒΟΛΛΑ ''ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ 50CC ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ!!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 50 ΚΥΒΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Όπως τα ανέφεραν οι παραπάνω για το δίπλωμα. Για μηχανάκι κοίταξε 50άρι εντούρ. Να δεις το Aprilia RX50 (βγαινει και σε motard αν ενδιαφερεσαι) και είναι ο,τι πιο κοντινό σε μοτοσυκλέτα πιστεύω... Αξίζει τα φράγκα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι. Στα 17 μου οταν εδωσα εγω για 50cc διπλωμα, δεν υπεγραψαν τιποτα οι γονεις μου . Και δεν μιλαμε για πολλα χρονια πριν. γυρο στα 8 χρονια. Αλλαξε κατι απο τοτε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 κοιτα και το aprilia RS 50cc σε πιο street.. Και επισεις κουκλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koniordos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 και να συμπληρωσω οτι πρεπει να περασεις απο γιατρους ! σεπολιοτης δικος μου βλεπω ;) πηγαινε σην τροχαια νεων σεπολιων (μπουρναζι) και θα σταπουν εκει! αχ τι μου θυμησες , 9 φορες ειχα δωσει για 50αρι αλλα οταν πηγαινα στο τμημα εβλεπα καμια 20αρια γνωστους και τα καναμε .....!!!! α στο τελος πηγα 18 και εβγαλα Α1 :P :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι. Στα 17 μου οταν εδωσα εγω για 50cc διπλωμα, δεν υπεγραψαν τιποτα οι γονεις μου . Και δεν μιλαμε για πολλα χρονια πριν. γυρο στα 8 χρονια. Αλλαξε κατι απο τοτε ? Δε ξερω αν αλλαξε κατι αλλα εγω με σιγουρια σου λεω πως πριν 4 μηνες πουδωσα για το 50αρι επρεπε να υπογραψουν και οι 2 γονεις σε περιπτωση που το παιδι που θελει να βγαλει διπλωμα ειναι ανηλικο.Ουσιαστικα θελαν την συγκαταθεση των κηδεμονων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slayer7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δίνω την αλλη βδομαδα σηματα για 50αρι στη τροχαία. Μπορει κανεις να μου πει τι ακριβώς πρεπει να διαβασω? Ξέρω σιγουρα το μικρο βιβλιο για τα μηχανακια. Πρεπει ομως να διαβασω και όλο το μεγαλο βιβλιο για αυτοκίνητα ή μονο το κεφαλαιο της σήμανσης (261 ερωτήσεις)?? Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2008 από τον slayer7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koniordos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 ολα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slayer7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 thanks Elpizo na prolavo se 7 meres. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες