Jump to content
Sign in to follow this  
savah

Κλοπή ποδιάς Thermoscud Tucano Urbano

Recommended Posts

Και να που εγκαινιάζω και εγώ τα post μου σε αυτό το θέμα και εύχομαι να μην τα χιλιάσω!:ranting3:

Προχτές το βράδυ ή χθες νωρίς το πρωί (πριν τις 8.30) μου έκλεψαν πάνω απο το σκούτερ κάτω απο το σπίτι μου την ποδιά Tucano που είχε πάνω. Οι γελοίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να ξεβιδώσουν τις βίδες απο τους ιμάντες που πιάνουν στο σκελετό του σκούτερ αλλά τους έκοψαν με μαχαίρι ή ψαλίδι. Προφανώς η ποδιά είναι πλεον άχρηστη για χρήση σε μηχανάκι μιας και δεν θα ασφαλίζει πουθενά. Καλή είναι μόνο για τύλιγμα σε περίπτωση που θέλεις να κοιμηθείς σε παγκάκι. :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

Περιοχή : Πατήσια . Οπότε όσοι έχετε σκούτερ και ποδιές και προφανώς τις αφήνετε πάνω (όπως όλοι άλλωστε) φυλαχτείτε γιατί στο τέλος θα μας κλέβουν και την βρώμα απο τα τακάκια.

Αυτό προς γνώση όλων σας για το τι μ@λ@κες κυκλοφορούν στο κωλοχανείο που λέγεται αθήνα :shoot:

Τροποποιήθηκε από τον savah

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άστα να πάνε......εγώ πριν 4-5 μέρες είδα ότι λείπει ένα κομμάτι από την κλειδαριά του δισκόφρενου. έπεσα σε παπάρα και δεν μπόρεσε να την ανοίξει τελικά.

Υ.Γ. το μηχανακι το έχω κυριολεκτικά κρυμμένο μέσα σε πυλωτή (εκτός και αν πήγε να το κάνει μέρα μεσημέρι κάτω από την δουλειά σε πολυσύχναστο σημείο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πει κανεις....

Εδω πηγε ο αλλος να μας κλεψει το κολωνακι απ το πεζοδρομιο. Δε θελω να σκεφτω που ηθελε να το βαλει

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πει κανεις....

Εδω πηγε ο αλλος να μας κλεψει το κολωνακι απ το πεζοδρομιο. Δε θελω να σκεφτω που ηθελε να το βαλει

εσυ θες να του το βαλεις εκει...αυτος κατω απο το σπιτι του λογικα :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα