savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και να που εγκαινιάζω και εγώ τα post μου σε αυτό το θέμα και εύχομαι να μην τα χιλιάσω! Προχτές το βράδυ ή χθες νωρίς το πρωί (πριν τις 8.30) μου έκλεψαν πάνω απο το σκούτερ κάτω απο το σπίτι μου την ποδιά Tucano που είχε πάνω. Οι γελοίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να ξεβιδώσουν τις βίδες απο τους ιμάντες που πιάνουν στο σκελετό του σκούτερ αλλά τους έκοψαν με μαχαίρι ή ψαλίδι. Προφανώς η ποδιά είναι πλεον άχρηστη για χρήση σε μηχανάκι μιας και δεν θα ασφαλίζει πουθενά. Καλή είναι μόνο για τύλιγμα σε περίπτωση που θέλεις να κοιμηθείς σε παγκάκι. :kaaaala: Περιοχή : Πατήσια . Οπότε όσοι έχετε σκούτερ και ποδιές και προφανώς τις αφήνετε πάνω (όπως όλοι άλλωστε) φυλαχτείτε γιατί στο τέλος θα μας κλέβουν και την βρώμα απο τα τακάκια. Αυτό προς γνώση όλων σας για το τι μ@λ@κες κυκλοφορούν στο κωλοχανείο που λέγεται αθήνα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2011 από τον savah Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Άστα να πάνε......εγώ πριν 4-5 μέρες είδα ότι λείπει ένα κομμάτι από την κλειδαριά του δισκόφρενου. έπεσα σε παπάρα και δεν μπόρεσε να την ανοίξει τελικά. Υ.Γ. το μηχανακι το έχω κυριολεκτικά κρυμμένο μέσα σε πυλωτή (εκτός και αν πήγε να το κάνει μέρα μεσημέρι κάτω από την δουλειά σε πολυσύχναστο σημείο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι να πει κανεις.... Εδω πηγε ο αλλος να μας κλεψει το κολωνακι απ το πεζοδρομιο. Δε θελω να σκεφτω που ηθελε να το βαλει Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Τι να πει κανεις.... Εδω πηγε ο αλλος να μας κλεψει το κολωνακι απ το πεζοδρομιο. Δε θελω να σκεφτω που ηθελε να το βαλει εσυ θες να του το βαλεις εκει...αυτος κατω απο το σπιτι του λογικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες