manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω πιο ειναι το καλητερο γραναζωμα για το kawasaki zx 130 ωστε να εχει καλητερη τελικη αλλα και εκινηση αν γινετε....και ποσο κανουν ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 κανεις...... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) τι γραναζια εχεις πανω? δεν ειναι ακριβα, τα γραναζια μπρος πισω τα πηρα 6 ευρω και αλλα 8 ευρω η αλυσιδα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2011 από τον hondakiasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Συνονοματε,υπαρχει ενας κανονας............ Ή θα βαλεις γραναζια για καλυτερες εκκινησεις,ή για πιο ξεκουραστες τελικές. Και τα δυο δεν γινετε,εκτος αν βαλεις γραναζια-επιλογεα ποδηλατου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2011 εγω να μανισια εχω δεν ξερω τι νουμερα εχουν οσο για το αλο αμα βαλω εκινηση χανς τελικη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2011 εγω να μανισια εχω δεν ξερω τι νουμερα εχουν οσο για το αλο αμα βαλω εκινηση χανς τελικη??? Ναι,οπως και το αντιστροφο. Αν κερδισεις τελικη θα αργει να σου φορτωνει. Αστο οπως ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδια το μοτορι πεταει. ΕΙναι μονο λιγο αργο στην εκκινηση, την αργει την πρωτη ελαχιστα αλλα οταν φτασει 4.000στρ εχεις φυγει, δεν εχει προμπλεμ. Θελω να ρωτησω κατι: το εχω εδω και 4 μερες εκανα 250 χιλ ως τωρα. ΓΙα το στρωσιμο στην αντιπροσωπια ειπε στις 6.000 στροφ μεχρι τα χιλια για το πρωτο σερβις. ΠΟλλες δεν ειναι??? το μανιουαλ λεει 4.000 στροφ ως τα 800 χιλιομετρα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον tsoupras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 οεοοοοοοοοοοο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Oτι λεει το μανιουαλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Oτι λεει το μανιουαλ. Αδερφε σ ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι το εχω ανοιξει αρκετες φορες στις 6.0000 καμια 100αρα χαλαρα. Αμαρτια ε? τι να κανω 400 χιλμ εχω μονο. Αλλα τα καλα στο zx εκει αρχιζουν απο τα 80 καιπανω...... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2011 από τον tsoupras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 φιλε εγω με 6000 το εστρωσα και μια χαρα ειναι οσο για το αλο τελικα τι να κανς εκινηση η τελικη να ανεβασω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 εγω λέω εκκίνηση, εκτός και αν κάνεις διαδρομές στην εθνική!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZXkawa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 εκκινηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 κοιταχτε παιδες το zx εχει γραναζωμα 14-42..για μενα καλο γραναζωμα θα ηταν 13-40..απο 42 σε 40 για να εχει πιο πολυ τελικη και να φορτωνει πιο πολυ στα ψηλα(γιατι στα χαμηλα ειναι ανεξελενκτο απ τα μπαμ του) και 13 απο 14 για να μη χασει πολυ επιταχυνση...λεω εγω τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες