Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Μακρι να μπορουσες να δεις τι γινοταν στο Once solemn,μονο δολοφονιες δεν ειχαμε... :2funny: :2funny: είσαι θεός! κομματάρα το nce solemn, το σάββατο που πήγα εγώ δεν έπαιξαν το sweetness αλλα το the enemy P.s πήρα και μπλουζάκι απο το παγκάρι έξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) :2funny: :2funny: είσαι θεός! Παρελυσα τον μισο Yamahakia,μαυρισα στο ξυλο εναν πρεζακια απο αριστερα μου,πλακωσα στα κλωτσομπουνια κ καμια 10 ατομα γυρω-γυρω. Μαζεψα καμια 6-7 μελανιες αλλα με τοση κ...λα δεν ενιωθα. κομματάρα το nce solemn, Το 3ο αγαπημενο μου.Απλα επειδη ειναι λιγο πιο βρωμιαρικο απο τα αλλα,ειχαμε ατελειωτα κλωτσομπουνια επι 4 λεπτα. Ασταματητη εκσπερματιση λεμε... το σάββατο που πήγα εγώ δεν έπαιξαν το sweetness αλλα το the enemy Κατι πηρε το αυτι μου οτι διεκοψαν το The enemy κ χωσαν Sweetness!! Kαλα που δεν το επαιξε γιατι θα ανεβαινα στο stage κ θα τα γκρεμιζα ολα. P.s πήρα και μπλουζάκι απο το παγκάρι έξω 30 ευρω δεν δινω για ΜΟΥΦΑ μπλουζακι. Προτιμω να ειμαι χωρις μπλουζακι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aχ τι φλωρος θεε μου... οχι ο δεξιος! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 30€ τα ειχαν στη σαλονίκη? 15 με 20€ τα ειχαν εδω σας βρήκαν λεφτάδες και σας κλέβουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 30€ τα ειχαν στη σαλονίκη? 15 με 20€ τα ειχαν εδω σας βρήκαν λεφτάδες και σας κλέβουν Τακτικη του Principal Παντως 3 μερες που παιζαν οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ Μanowar πριν τους PL ουτε ενα μπλουζακι δεν πουληθηκε!! Μαζευτηκε ολη η λερα της Σαλονικης κ περιμεναν να πουλησουν με των 30! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλε που ειχε μπλουζακια και δεν πηρα πρεφα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Μπαινοντας πριν φτασεις στα 2μετρα moons που προωθουσαν τσιγαρα,αριστερα στον παγκο Κ στους Manowar κ στους PL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Μα δεν ειχε PL μπλουζακια ειχε μονο απο το σαππορτ...Κοιταξα οταν μπηκα γιατι ηθελα να παρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 30 ευρω για ΜΟΥΦΑ μπλουζακι δεν δινω.Προτιμω να δωσω 41 πχ για τους Μοtοrhead απο το επισημο merchadising τους κ να ξερω οτι τα λεφτα πανε στη μπαντα που λατρευω,κ να παρω δωρο κ μια καρτελα αυτοκολλητα,κ να στηριζω οικονομικα βοηθωντας για νεα δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες