Jump to content
Sign in to follow this  
Torakusu Yamaha

Draconian Times European Tour

Recommended Posts

Πλακα θα εχει μολις τελειωσουν το draconian times να αρχισουν τις depechemodeηδης μαλακιες να ξενερωσετε τη ζωη σας :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:bash: :bash: :nono::kill: :kill: :katana: :katana: :shoot::shoot::knife:

Πλακα θα εχει μολις τελειωσουν το draconian times να αρχισουν τις depechemodeηδης μαλακιες να ξενερωσετε τη ζωη σας

Παρτα!!! (Δε μπορω να βαλω αλλο εμοτικον...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα θα εχει μολις τελειωσουν το draconian times να αρχισουν τις depechemodeηδης μαλακιες να ξενερωσετε τη ζωη σας :tease:

Σου εχω 2 απαντησεις κ μετα απο εσωτερικη διαμαχη στον εγκεφαλο μου,ας σου παραθεσω κ τις 2.

1)Αν αστειευεσαι

:mB_faskelo:

2)Αν ομιλεις σοβαρα

Ο δισκος Draconian Times περιεχει 12 τραγουδια.Αρα να υπολογιζεις χονδρικα 45-50 λεπτα

Αν βαλεις σε αυτα τα 45 λεπτα λιγη σαλτσα αποτελουμενη απο encore,solo,χαιρετουρες,φανφαρες του Νick Holmes(...)κτλ παμε στη 1ωρα.

Οποτε θα "αναγκαστουν" να παιξουν κ 2-3 κομματια ακομη.

Eυχομαι κ προσευχομαι να ΜΗΝ παιξουν κομματια απο τον προπερσινο κ τελευταιο εμετικο δισκο τους Faith Divides Us - Death Unites Us.Πιστευω πως πιο ομορφα θα περασω στην καντινα εξω απο το Principal αν συμβει αυτο.

Ευχομαι κ προσευχομαι να παιξουν μουσικες η απο το Icon η απο τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ δισκαρα Symbol of life.O ογδοος ή ενατος δισκος των Paradise Lost και ο μονος δισκος που ξεφευγει απο αυτη τη gothic φαση για αναζητηση πιο "βρωμικου ηχου".

Θα μας ενημερωσουν κ οι φιλοι οι Αθηναιοι να δουμε σε τι mood θα κινηθουμε.

Αν παιξανε τελικως κ κομματια απο το Icon να σκασουμε μυτη στα μαυρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

up in the air tonight :whistling: oo yeee!

πείτε βρε ρεμάλια μαλιάδες μεταλάδες μηχανόβιοι, θα παει κανεις συναυλία, και ποια μερα απο τις δύο? εμένα θα με φτιάξει καποιος απο δω μεσα για σαββατο. :dance::yahoo::_rock-on:

Aν δεν βγαλεις ακρη τελικα,βρες εναν τροπο να ερθεις Κυριακη Σαλονικη να ερθεις παρεουλα μας.

Φερε κ το εισητηριο να το βαλω στο λευκωμα μου κ θα σου εξασφαλισω εγω αλλο για τη Σαλονικη.

EDIT:Mε τα εισητηρια μη τρελενεστε κ αμαν-αμαν.

Απο τα 1,800 που βγηκαν,προχθες ειχαν πουληθει τα 400.

Paradise Lost παμε να δουμε,οχι Motorhead που 17-11-2007 στο Wembley ειχαν εξανληθει κ τα 95,000 ηδη 7 μηνες πριν...

Τροποποιήθηκε από τον KaTeMas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δισκάρα το symbol of life :_rock-on: θα έλεγα ο 2ος καλύτερος μετά το draconian

βρήκα εισιτήριο κατεμά, σήμερα το βράδυ θα πάω και θα σας πω εντυπώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ταπεινη μου γνωμη απο την χθεσινη συναυλια των μεγαλων PARADISE LOST ( και αφου εχει περασει η επιδραση των ουσιων που δρουν αρνητικα στο να εισαι αντικειμενικος )εχει ως εξης = 1 ο ηχος δεν ηταν καλος (εχει ξανασυμβει στο fuzz στους fates warning) σε φαση σε καποια σημεια να μπουκωνει 2 οι paradise lost εδωσαν μια επαγγελματικη συναυλια παιζωντας λιγο πιο κυριλε ( σε σχεση με παλιοτερες συναυλιες στην αθηνα) ολο το dragonian times και encore τα τεραστια TRUE BELIEF, SWEETNESS,SAY JUST WORDS, ONE SECOND ,AS I DIE 3 ο κοσμος για μια ακομη φορα με διαθεση για μεγαλα πραγματα HIGHLIGHT της βραδιας οταν σταματησαν το THE ENEMY για να παιξουν το AS I DIE που ζητουσε ο κοσμος ...........καπως ετσι ειχαν τα πραγματα χθες το βραδυ :cheers:dscf0287b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ταπεινη μου γνωμη απο την χθεσινη συναυλια των μεγαλων PARADISE LOST ( και αφου εχει περασει η επιδραση των ουσιων που δρουν αρνητικα στο να εισαι αντικειμενικος )εχει ως εξης = 1 ο ηχος δεν ηταν καλος (εχει ξανασυμβει στο fuzz στους fates warning) σε φαση σε καποια σημεια να μπουκωνει 2 οι paradise lost εδωσαν μια επαγγελματικη συναυλια παιζωντας λιγο πιο κυριλε ( σε σχεση με παλιοτερες συναυλιες στην αθηνα) ολο το dragonian times και encore τα τεραστια TRUE BELIEF, SWEETNESS,SAY JUST WORDS, ONE SECOND ,AS I DIE 3 ο κοσμος για μια ακομη φορα με διαθεση για μεγαλα πραγματα HIGHLIGHT της βραδιας οταν σταματησαν το THE ENEMY για να παιξουν το AS I DIE που ζητουσε ο κοσμος ...........καπως ετσι ειχαν τα πραγματα χθες το βραδυ :cheers:dscf0287b.jpg

To εισητηριο σου εχει αυξοντα αριθμο 809...????

Μιλαμε για λαοθαλασσα δηλαδη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SAM_2881.jpg

Αυξοντας αριθμος 381...

Μιλαμε θα γινει χαμος το βραδυ...

Σαν σαρδελες θα ειμαστε απο το στριμωξιδι...

:shit::puke::shit::puke::shit::puke::shit::puke::shit::puke: στον ελεεινο ραδιοσταθμο 1055 rock που με πολλη μαεστρια καταφερε να πνιξει τη συναυλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιστρέφοντας απο το live εχω να πω τα εξής

ο ήχος ήταν σχετικά χάλια και μετά απο τα δυο πρωτα κομμάτια αρχίζεις κάπως να τον συνηθίζεις. στο last time ήταν κ@βλα και τα vibes ήταν καλά, όπως και στο forever failure. μετά τα 12 του draconian times έπαιξαν αλλα 6, σύνολο 1.5 ώρα με one second, say just words, mystify, faith divide us και αλλα δυο.

ο holmes με νέο στυλάκι με μούσια και ο mackintosh ο κλασσικός με την μαλούρα να χτυπιέται όπως πριν 15 χρόνια.

το θετικό ήταν, απλά και μόνο να βλέπεις τους paradise lost μπροστά σου να παίζουν τους μνημειώδη σκοπούς τους.

το αρνητικό ήταν οτι η ποιότητα ήχου του live ήταν αποκαρδιοτική σε ορισμένα κομμάτια όπως το hand of reason, jaded και ellusive cure όπου αλλού τραγουδούσε ο holmes και αλλού παίζαν οι κιθάρες.

αυτή την κομματάρα να έπαιζαν μόνο....

....θα μπούκαρα μεσα με το MT να τα έκανα όλα πο@τάνα :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα να περασετε μαγκες! :_rock-on::cheers:

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαζευω τα κομματια μου

3 μερες Manowar εχω φαει ανελεητη εκσπερματιση παντου απο τον Joey,σημερα καπακι Paradise Lost.

Tα μυαλα μας χυθηκαν στο πατωμα του Principal,φωνη χαλασε,τα λαρυγγια διαλυθηκαν,πραγματικα 4 μερες ματωσαμε...

Ηearts beating for last time που ελεγε κ πριν ο Nick Holmes.

Νιωθω σαν να με εχουν γ...σει 4 μερες αλυπητα χωρις σαλιο,σαν να με εχουν σκισει τον κ...ο.

Η υπερτατη υπερκ...λα

ΤΕΛΟΣ.-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RIP Φωνητικες χορδες, σβερκος, δεξι ποδι, πλευρα, ωμοπλατη Yamahakia666

Draconian Times + (Encore 1) Faith Divides us, True Belief, One Second, Say Just Words, (Encore 2) Embers Fire, As I Die

Δεν περιγραφω αλλο!!! :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RIP Φωνητικες χορδες, σβερκος, δεξι ποδι, πλευρα, ωμοπλατη Yamahakia666

Draconian Times + (Encore 1) Faith Divides us, True Belief, One Second, Say Just Words, (Encore 2) Embers Fire, As I Die

Δεν περιγραφω αλλο!!! :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Φταιω σε κατι...?? :whistling:

Φιλε μου Yamahakia666.Σε αγαπαω παρα πολυ,σε εκτιμαω,αλλα συγχωρεσε με για τα ανελεητητα κλωτσομπουνια κ το ξυλο που σου εριξα μες στο live!!

RIP λαρυγγια Κατεμα...

O παληκαρος απο διπλα μου ο πρεζακιας δεινοπαθησε.Σε καμια φαση παιρνω φορα καποια 7 μετρα,σκαω πανω του με τον ωμο κ τον εχω στειλει πισω στα 3 κοριτσακια.

Λατρευω το βρωμοξυλο στα Live!

Παω να μαζεψω τα κομματια μου κ επανερχομαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ τι φλωροι... Γιατι ρε γαμωτο να μην κλεισουν με Sweetness να ανεβω στο stage κ να τα διαλυσω ολα... Κλεισιμο με Αs Ι Die κ ασταματητη εκσπερματιση του Νick Ηοlmes πανω μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποναω ακομα, τα αυτια μου βουιζουν κι εχω κι ενα ψιλοδιαστρεματακι στο δεξι ποδι οταν εσκασα ατσαλα μετα απο ειδεχθες σπρωξιμο του Κατεμα.

Ακουσα λαιβ Elusive Cure :worthy: και I See your face :worthy: . Εχω κλεισει συναυλιακα σαν ατομο...Αντε και μια περιοδεια με ολο το Icon λαιβ να μας αποτελειωσουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακομη ποναω,τα λαρυγγια τελειωσανε,ο σβερκος ακόμη ποναει,ανελεητο γ...σι απο την απολυτη gοthic μπαντα στη γη.Ακουσα Say Just wοrds και Last time live.Ας με πατησει κ νταλικα σημερα.2ωρες ασταματητη εκσπερματιση μες στο Ρrinciρal.Γεμισα μελανιες,σακατεψα κ στο ξυλο ποσο κοσμο,εχυνα απο τα αυτια αδρεναλινες,αν κλεινανε κ με Sweetness θα εκανα ολο το μαγαζι ποτανα.Θα τα γκρεμιζα ολα εκει μεσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα