Jump to content
vagelino46

Βορεια καφεδοκατασταση

Recommended Posts

Τη καλημερα μου στα ρεζιλια της πολης.Κατι πηρε το ματι μου για μεταμεσονυχτια συναντηση... αφου το κανονιζει ο Κλεανθης η σε κανενα σκυλαδικο θα τη βγαλουμε η σε κανενα gay bar... Χαμπο κανονησε να ερθεις να σε δω,κερναω ποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τη καλημερα μου στα ρεζιλια της πολης.Κατι πηρε το ματι μου για μεταμεσονυχτια συναντηση... αφου το κανονιζει ο Κλεανθης η σε κανενα σκυλαδικο θα τη βγαλουμε η σε κανενα gay bar... Χαμπο κανονησε να ερθεις να σε δω,κερναω ποτα

αφου δεν ερχεσαι ρε ρεζιλι στους καφεδες μας τι χολοσκάς???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα χα!Τα εχω πει χιλιες φορες ρε!Περιμενω να βγει ο Κλεανθης τωρα για λιγο μανουρα!Εσυ ολη μερα ξαπλα εισαι ρε Σταυρακη,εχεις χρονο για Βορειοκαφεδες.Εγω αν δεν δουλεψω θα πεθανω στη ψαθα!Θα με βρούνε σπίτι μου σκελετομενο σε αποσυνθεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα χα!Τα εχω πει χιλιες φορες ρε!Περιμενω να βγει ο Κλεανθης τωρα για λιγο μανουρα!Εσυ ολη μερα ξαπλα εισαι ρε Σταυρακη,εχεις χρονο για Βορειοκαφεδες.Εγω αν δεν δουλεψω θα πεθανω στη ψαθα!Θα με βρούνε σπίτι μου σκελετομενο σε αποσυνθεση

Αφου εχεις τοσες δουλειες δωσε και σε μας καμια να βγαλουμε κανα φραγκο... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι αναγκη εχεις εσυ βρε??Ολοκληρη μεζονετα στα Πυλαιωτικα εχεις!Εγω σε ενα διαμερισμα-τρωγλη ζω μαζι με τα ποντικια!Ατιμη κενωνια... θα φυγω στα ξενα που τα μεροκαματα ειναι καλυτερα κ θα με βλεπετε σε φωτο μονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι αναγκη εχεις εσυ βρε??Ολοκληρη μεζονετα στα Πυλαιωτικα εχεις!Εγω σε ενα διαμερισμα-τρωγλη ζω μαζι με τα ποντικια!Ατιμη κενωνια... θα φυγω στα ξενα που τα μεροκαματα ειναι καλυτερα κ θα με βλεπετε σε φωτο μονο

Ντεν μενω σε μετζονετα καρντια μου!!! 92τ.μ. σπιτι (μαζι με μπαλκονια) για 5 ατομα. Ευτυχως που εχω δωματιο δικο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα επεσες :clapping2: ελα θα βρεις και αλλους γνωστους εκει..που ίσως δεν θα περίμενες... :whistling: :whistling:

οσο για να σε βρουν κοκκαλιαρη και σκελετομένο θα περασουν κανα 2 χρονια ...πάρτυ θα κάνουν τα σκουλικια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλιωσα στο γέλιο μιλάμε ε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα επεσες :clapping2: ελα θα βρεις και αλλους γνωστους εκει..που ίσως δεν θα περίμενες... :whistling: :whistling:

οσο για να σε βρουν κοκκαλιαρη και σκελετομένο θα περασουν κανα 2 χρονια ...πάρτυ θα κάνουν τα σκουλικια!!!

Ποιες θα ειστε?????

Κανονιστε μερες ωρες κτλ κ θα περασω!

Edit

Θες να πεις οτι ειμαι χοντρος???

Επιστημονικες ερευνες που εκανα εχουν αποδειξει πως ειμαι κο0ντος για τα κιλα μου

Αν ημουν 3,16 υψος θα ημουν φυσιολογικος!!!

Αρα ειμαι κοντος,κ με τη βουλα της επιστημης...

Τροποποιήθηκε από τον KaTeMas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιες θα ειστε?????

Κανονιστε μερες ωρες κτλ κ θα περασω!

Edit

Θες να πεις οτι ειμαι χοντρος???

Επιστημονικες ερευνες που εκανα εχουν αποδειξει πως ειμαι κο0ντος για τα κιλα μου

Αν ημουν 3,16 υψος θα ημουν φυσιολογικος!!!

Αρα ειμαι κοντος,κ με τη βουλα της επιστημης...

Εγω θα είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!Δεν γινεται να λειπω....Κατα τις 23:30 NoBar λογικα θα ειναί Predator - Multijohn-Aragon-AΛΛΟΣ....κτλ κτλ...

Εισαι χοντρος....η επιστήμη με σένα εχει σηκώσει τα πόδια ψηλα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!Δεν γινεται να λειπω....Κατα τις 23:30 NoBar λογικα θα ειναί Predator - Multijohn-Aragon-AΛΛΟΣ....κτλ κτλ...

Εισαι χοντρος....η επιστήμη με σένα εχει σηκώσει τα πόδια ψηλα!!

Κλασικα 00:00 με 8:00 θα δουλευω οπως τα τελευταια 2,5 χρονια.

Αν ειμαι λασκα,θα κανω κοπανα κ θα ερθω να σας βρω.

Ο Predator εχει νευρα μαζι μου κ δεν μου μιλαει!!!Χα χα!!

Του κοροιδεψα τα φρυδακια στα φωτα απο το 954 κ στραβωσε,οπως καναμε 15 ετων στο γυμνασιο!!

Θα του φερω δωρο μια λαμπα ΝΕΟΝ να τη βαλει στη καρινα,μπας κ μου ξαναμιλησει!!

Θα τα πουμε απο κοντα,μετα κερναω πατσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα