KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Τη καλημερα μου στα ρεζιλια της πολης.Κατι πηρε το ματι μου για μεταμεσονυχτια συναντηση... αφου το κανονιζει ο Κλεανθης η σε κανενα σκυλαδικο θα τη βγαλουμε η σε κανενα gay bar... Χαμπο κανονησε να ερθεις να σε δω,κερναω ποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Τη καλημερα μου στα ρεζιλια της πολης.Κατι πηρε το ματι μου για μεταμεσονυχτια συναντηση... αφου το κανονιζει ο Κλεανθης η σε κανενα σκυλαδικο θα τη βγαλουμε η σε κανενα gay bar... Χαμπο κανονησε να ερθεις να σε δω,κερναω ποτα αφου δεν ερχεσαι ρε ρεζιλι στους καφεδες μας τι χολοσκάς??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 χα χα!Τα εχω πει χιλιες φορες ρε!Περιμενω να βγει ο Κλεανθης τωρα για λιγο μανουρα!Εσυ ολη μερα ξαπλα εισαι ρε Σταυρακη,εχεις χρονο για Βορειοκαφεδες.Εγω αν δεν δουλεψω θα πεθανω στη ψαθα!Θα με βρούνε σπίτι μου σκελετομενο σε αποσυνθεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 χα χα!Τα εχω πει χιλιες φορες ρε!Περιμενω να βγει ο Κλεανθης τωρα για λιγο μανουρα!Εσυ ολη μερα ξαπλα εισαι ρε Σταυρακη,εχεις χρονο για Βορειοκαφεδες.Εγω αν δεν δουλεψω θα πεθανω στη ψαθα!Θα με βρούνε σπίτι μου σκελετομενο σε αποσυνθεση Αφου εχεις τοσες δουλειες δωσε και σε μας καμια να βγαλουμε κανα φραγκο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Τι αναγκη εχεις εσυ βρε??Ολοκληρη μεζονετα στα Πυλαιωτικα εχεις!Εγω σε ενα διαμερισμα-τρωγλη ζω μαζι με τα ποντικια!Ατιμη κενωνια... θα φυγω στα ξενα που τα μεροκαματα ειναι καλυτερα κ θα με βλεπετε σε φωτο μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Τι αναγκη εχεις εσυ βρε??Ολοκληρη μεζονετα στα Πυλαιωτικα εχεις!Εγω σε ενα διαμερισμα-τρωγλη ζω μαζι με τα ποντικια!Ατιμη κενωνια... θα φυγω στα ξενα που τα μεροκαματα ειναι καλυτερα κ θα με βλεπετε σε φωτο μονο Ντεν μενω σε μετζονετα καρντια μου!!! 92τ.μ. σπιτι (μαζι με μπαλκονια) για 5 ατομα. Ευτυχως που εχω δωματιο δικο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Τη καλημερα μου στα ρεζιλια της πολης.Κατι πηρε το ματι μου για μεταμεσονυχτια συναντηση... αφου το κανονιζει ο Κλεανθης η σε κανενα σκυλαδικο θα τη βγαλουμε η σε κανενα gay bar... Χαμπο κανονησε να ερθεις να σε δω,κερναω ποτα Μεσα επεσες ελα θα βρεις και αλλους γνωστους εκει..που ίσως δεν θα περίμενες... :whistling: οσο για να σε βρουν κοκκαλιαρη και σκελετομένο θα περασουν κανα 2 χρονια ...πάρτυ θα κάνουν τα σκουλικια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ferraristis 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 χα χα!Τα εχω πει χιλιες φορες ρε!Περιμενω να βγει ο Κλεανθης τωρα για λιγο μανουρα!Εσυ ολη μερα ξαπλα εισαι ρε Σταυρακη,εχεις χρονο για Βορειοκαφεδες.Εγω αν δεν δουλεψω θα πεθανω στη ψαθα!Θα με βρούνε σπίτι μου σκελετομενο σε αποσυνθεση Έλιωσα στο γέλιο μιλάμε ε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεσα επεσες ελα θα βρεις και αλλους γνωστους εκει..που ίσως δεν θα περίμενες... :whistling: οσο για να σε βρουν κοκκαλιαρη και σκελετομένο θα περασουν κανα 2 χρονια ...πάρτυ θα κάνουν τα σκουλικια!!! Ποιες θα ειστε????? Κανονιστε μερες ωρες κτλ κ θα περασω! Edit Θες να πεις οτι ειμαι χοντρος??? Επιστημονικες ερευνες που εκανα εχουν αποδειξει πως ειμαι κο0ντος για τα κιλα μου Αν ημουν 3,16 υψος θα ημουν φυσιολογικος!!! Αρα ειμαι κοντος,κ με τη βουλα της επιστημης... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ποιες θα ειστε????? Κανονιστε μερες ωρες κτλ κ θα περασω! Edit Θες να πεις οτι ειμαι χοντρος??? Επιστημονικες ερευνες που εκανα εχουν αποδειξει πως ειμαι κο0ντος για τα κιλα μου Αν ημουν 3,16 υψος θα ημουν φυσιολογικος!!! Αρα ειμαι κοντος,κ με τη βουλα της επιστημης... Εγω θα είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!Δεν γινεται να λειπω....Κατα τις 23:30 NoBar λογικα θα ειναί Predator - Multijohn-Aragon-AΛΛΟΣ....κτλ κτλ... Εισαι χοντρος....η επιστήμη με σένα εχει σηκώσει τα πόδια ψηλα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Εγω θα είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!Δεν γινεται να λειπω....Κατα τις 23:30 NoBar λογικα θα ειναί Predator - Multijohn-Aragon-AΛΛΟΣ....κτλ κτλ... Εισαι χοντρος....η επιστήμη με σένα εχει σηκώσει τα πόδια ψηλα!! Κλασικα 00:00 με 8:00 θα δουλευω οπως τα τελευταια 2,5 χρονια. Αν ειμαι λασκα,θα κανω κοπανα κ θα ερθω να σας βρω. Ο Predator εχει νευρα μαζι μου κ δεν μου μιλαει!!!Χα χα!! Του κοροιδεψα τα φρυδακια στα φωτα απο το 954 κ στραβωσε,οπως καναμε 15 ετων στο γυμνασιο!! Θα του φερω δωρο μια λαμπα ΝΕΟΝ να τη βαλει στη καρινα,μπας κ μου ξαναμιλησει!! Θα τα πουμε απο κοντα,μετα κερναω πατσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Δυστυχώς είμαι εκτός και θα το χάσω το μουχαμπέτι :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες