Jump to content
sprinter-man

«Γάζωσαν» τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Recommended Posts

Υπάρχουν ΜΠΑΤΣΟΙ που τους κατηγορούμε για τα έκτροπα που πράττουν αλλά στην πλειοψηφία είναι παληκάρια όπως όλοι μας, που για ένα μισθό της πείνας διακυνδυνεύουν την ζωή τους καθημερινά δινοντας τον καλυτερο τους εαυτο, την ίδια ώρα που καποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που ξύνονται όλη μέρα πληρώνονται με τα διπλά χρήματα. κριμα πολυ κριμα για τα παληκαρια..

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είναι κροκοδείλια δάκρυα Φώτη. Ένα κρίμα λες για τον νέο άνθρωπο που έχασε τη ζωή του. Δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνουν. Απλά τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με ότι πουλάει. Πέθανε ένας εργάτης πάνω στη δουλειά και κάτι τρέχει στα γύφτικα γι' αυτούς.

Κρίμα λοιπόν όπως και να χει για τους νέους ανθρώπους που χάνουν άδικα τη ζωή τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πω...κριμα.παντος το Mybike ενημεροτικα,δεν πιστευω οτι ειναι δικαστηριο να πει τι εκαναν σωστα και τι λαθος.το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα δειχνει 2 νεκρους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι κροκοδείλια δάκρυα Φώτη. Ένα κρίμα λες για τον νέο άνθρωπο που έχασε τη ζωή του. Δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνουν. Απλά τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με ότι πουλάει. Πέθανε ένας εργάτης πάνω στη δουλειά και κάτι τρέχει στα γύφτικα γι' αυτούς.

Κρίμα λοιπόν όπως και να χει για τους νέους ανθρώπους που χάνουν άδικα τη ζωή τους.

συμφωνω,κριμα για οσους φευγουν αδικα και νωρις

εν ωρα εργασιας και οχι μονο, αλλα για ολους.

οχι μονο γι' αυτους που δειχνει η tv αλλα και για ολους

αυτους που μπορει να περπατουσαν μεχρι χτες διπλα μας.

Υ.Γ.Για οσους με κοκκινισαν εχω να πω οτι

1)δεν προσβαλα τους σημερινους νεκρους απλα αναδεικνυω

οτι συμβαινουν και αλλα πραγματα γυρω μας

και 2) με τους βαθμους ποτε δε τα πηγαινα καλα οποτε χεσ...κα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία απορία έχω.... Γιατί τώρα δεν βγαίνουν να τα σπάσουν όλα όπως τότε με τον μικρό????

Σκεφτείτε το και θα καταλάβαιτε που το πάω....

μαλιστα.

εξήγησε μας λοιπών.

τι σχεση εχει η περίπτωση ενος αστυνομικού που εκτελεί ενα παιδάκι,

με το οτι κάποιοι σεσημασμένοι γάζωσαν την ομαδα διας.

μακάρι να τους βρουν και να τους χώσουν μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανε πια οι συμπλοκες με τα μαχαιρια και τα πιστολια των 38 και 45 χιλιοστων.

Ο βαρυς οπλισμος βγηκε στους δρομους.

Σαν τι εκπαιδευση πρεπει να εχεις αραγε για να σταθεις με το 38ρι(?) απεναντι απο Καλασνικοφ...??

Σαν τι τσαμπουκα πρεπει να εχεις για να περιμενεις τον "μπατσο" στην στροφη για να του αδειασεις 2 γεμιστηρες?

Ελαφρυ να 'ναι το χωμα που σκεπαζει τα παιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μ'αρεσει που ξαφνικα καποιοι εδειξαν οτι ειναι φιλεύσπλαχνοι απέναντι στους αστυνομικους και στην ομαδα ΔΙΑΣ ενω σε προσφατα topic (που κατελειξαν να κλειδωνονται) οι ιδιοι τους στόλιζαν κανονικα απο πανω ως κατω. :thumbsdown:

Κριμα τα παιδια. Ας εινα ελαφρυ το χωμα που τα σκεπαζει και μακαρι οι αλλοι 2 τραυματιες να την βγαλουν καθαρη. Οι υπολοιποι ας κυνηγησουν το κρατος που τους στελνει μισογυμνους στη ζουγκλα... Και ολα αυτα για 900€ :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μ'αρεσει που ξαφνικα καποιοι εδειξαν οτι ειναι φιλεύσπλαχνοι απέναντι στους αστυνομικους και στην ομαδα ΔΙΑΣ ενω σε προσφατα topic (που κατελειξαν να κλειδωνονται) οι ιδιοι τους στόλιζαν κανονικα απο πανω ως κατω. :thumbsdown:

Κριμα τα παιδια. Ας εινα ελαφρυ το χωμα που τα σκεπαζει και μακαρι οι αλλοι 2 τραυματιες να την βγαλουν καθαρη. Οι υπολοιποι ας κυνηγησουν το κρατος που τους στελνει μισογυμνους στη ζουγκλα... Και ολα αυτα για 900€ :closedeyes:

Ο σεβασμοςστους νεκρους ειναι υπερ ανω πολιτικων αποψεων.Μην μπερδευεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Steven, σωστο μεν αυτο που λες αλλα οπως και να εχει δεν παυει να ειναι κατακριταιο αυτο που εγινε... δυο παιδια της ηλικιας μας εχασαν την ζωη τους την ωρα που προσπαθουσαν να κανουν την δουλεια τους

Και εγω πχ βριζω τους Ματατζιδες που πλακωνουν τον κοσμο για την πλακα τους αλλα τωρα δεν πρεπειι να βαλουμε τα πιστευω μας πανω απο αυτο_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο σεβασμος στους νεκρους ειναι υπερ ανω πολιτικων αποψεων.Μην μπερδευεσαι.

Δεν μου λεει κατι αυτο. Οταν ενας ανθρωπος εχει μια ιδεολογια που την πιστευει πρεπει και να την στηριζει και να το δειχνει και οχι να την αλλάζει και να την χρησιμοποιει οποτε το συμφέρει... :thumbsdown:

Anyway δεν θα συνεχισω τη συζητηση γιατι θα ξεφυγουμε παρα πολυ ευκολα απο το θεμα και η ουσια ειναι οτι 2 παλικαρια στην προσπάθεια τους να νιώσουμε λίγο ποιο ασφαλέστεροι εχασαν τη ζωη τους. Ισως και να αφησαν και παιδια πισω, ποιος ξερει... Και ολα αυτα για 900€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν ΜΠΑΤΣΟΙ που τους κατηγορούμε για τα έκτροπα που πράττουν αλλά στην πλειοψηφία είναι παληκάρια όπως όλοι μας, που για ένα μισθό της πείνας διακυνδυνεύουν την ζωή τους καθημερινά δινοντας τον καλυτερο τους εαυτο, την ίδια ώρα που καποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που ξύνονται όλη μέρα πληρώνονται με τα διπλά χρήματα. κριμα πολυ κριμα για τα παληκαρια..

+1687984684698768746877684687684646878746846874613516387 δεν ξερω και εγω ποσα ακομα να βαλω!

Καλή ανάπαυση στα παλικάρια! Κουράγιο στις οικογένειές τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου λεει κατι αυτο. Οταν ενας ανθρωπος εχει μια ιδεολογια που την πιστευει πρεπει και να την στηριζει και να το δειχνει και οχι να την αλλάζει και να την χρησιμοποιει οποτε το συμφέρει... :thumbsdown:

:hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ οποιος βριζει του ματατζηδες που δερνουν γερους πχ, πρεπει να βριζει και καποιους οι οποιοι εχουν φυγει απο τη ζωη...

μαλιστα.

ωραιος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μερικες φορες η σιωπη ειναι χρυσος, ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει δυο νεους ανθρωπους που επεσαν κανοντας το καθηκον τους, και ρε παιδια εγω δεν ειμαι και φιλομπατσος, αλλα αυτους τους διας τους παω, γιατι τους βλεπω συνεχεια στον δρομο.Και χωρις μαγκια, και χωρις αυτο το μπατσιλικοι.Τεσπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σταύρο, έλεος. Δεν είχα σκοπό να γράψω στο topic, αλλά τί σχέση έχει αυτό? Δηλ. εγώ που λέω οτι στην τελική κρίμα τα παιδιά που σκοτώθηκαν, πες μου λίγο σε τί ακριβώς με εξυπηρετεί το γεγονός και "άλλαξα την ιδεολογία" μου? Ό,τι να 'ναι λες...

Και είναι τελείως διαφορετικό το πράγμα...Απέναντι στην αστυνομία, πέρα από το προσωπικό-συναισθηματικό κομμάτι που συνήθως είναι προσωρινό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις(όπως πχ. με το μπάτσο με τη molotov), δεν είσαι εναντίον του ανθρώπου, αλλά της "στολής". Θα μπορούσε ο καθένας μας να ακολουθεί μπάτσους στα σπίτια τους, να παραμονεύει πότε θα βγουν και να τους τσακίζει. Για ποιό λόγο δε γίνεται αυτό? Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις(κορκονέας κτλ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανε πια οι συμπλοκες με τα μαχαιρια και τα πιστολια των 38 και 45 χιλιοστων.

Ο βαρυς οπλισμος βγηκε στους δρομους.

Σαν τι εκπαιδευση πρεπει να εχεις αραγε για να σταθεις με το 38ρι(?) απεναντι απο Καλασνικοφ...??

Σαν τι τσαμπουκα πρεπει να εχεις για να περιμενεις τον "μπατσο" στην στροφη για να του αδειασεις 2 γεμιστηρες?

Ελαφρυ να 'ναι το χωμα που σκεπαζει τα παιδια.

1000+

1000+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σταύρο, έλεος. Δεν είχα σκοπό να γράψω στο topic, αλλά τί σχέση έχει αυτό? Δηλ. εγώ που λέω οτι στην τελική κρίμα τα παιδιά που σκοτώθηκαν, πες μου λίγο σε τί ακριβώς με εξυπηρετεί το γεγονός και "άλλαξα την ιδεολογία" μου? Ό,τι να 'ναι λες...

Και είναι τελείως διαφορετικό το πράγμα...Απέναντι στην αστυνομία, πέρα από το προσωπικό-συναισθηματικό κομμάτι που συνήθως είναι προσωρινό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις(όπως πχ. με το μπάτσο με τη molotov), δεν είσαι εναντίον του ανθρώπου, αλλά της "στολής". Θα μπορούσε ο καθένας μας να ακολουθεί μπάτσους στα σπίτια τους, να παραμονεύει πότε θα βγουν και να τους τσακίζει. Για ποιό λόγο δε γίνεται αυτό? Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις(κορκονέας κτλ).

1000-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Anyway δεν θα συνεχισω τη συζητηση γιατι θα ξεφυγουμε παρα πολυ ευκολα απο το θεμα και η ουσια ειναι οτι 2 παλικαρια στην προσπάθεια τους να νιώσουμε λίγο ποιο ασφαλέστεροι εχασαν τη ζωη τους. Ισως και να αφησαν και παιδια πισω, ποιος ξερει... Και ολα αυτα για 900€

"η ουσια ειναι οτι 2 παλικαρια στην προσπάθεια τους να νιώσουμε λίγο ποιο ασφαλέστεροι εχασαν τη ζωη τους"

Συμφωνω απολυτα με αυτο, οσον αφορα την ιδεολογια τελειως φαουλ κατα την γνωμη μου. Το γεγονος οτι καποιοι καταδικαζουν την πολιτικη της Ε.Α, δεν σημαινει οτι αυτοματα θελουν να πεθανουν συνανθρωποι μας, ξεκολλατε λιγακι απ' τα ακρα..

Δυο συνανθρωποι μας εχασαν την ζωη τους απο το "καθαρο εγκλημα" δεν υπαρχει πολιτικη τοποθετηση πανω σε αυτο. Κουραγιο στις οικογενειες τους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα