Jump to content
vagelis-

turbo v strom 1000 made in Greece !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Φρενα και κανα πηρουνι επρεπε να βαλει πρωτα ο αδερφος..Χεχε.....Παντως μπραβο για το μερακι του...

σωστος....

γιατι και μονο με αλλαγη δαγκανες...δεν κανεις τπτ...

αν το μπροστινο παραμενει σωβρ@κο, κλαφ'τα...

κατα τα αλλα περιποιημενη δουλεια...

μακαρι να κρατησει απροβληματιστα και να το ευχαριστηθει ο ιδιοκτητης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτο ειναι στρωμα,τουμπανιασμενο :0 .Να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που τα χουν για φτυσιμο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγελη λυπαμαι που θα στεναχωρησω.το ξερω οτι σου αρεσουνε τα v-storm αλλα μπορει να το βαψει μπλε και θαλασσα.:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγελη λυπαμαι που θα στεναχωρησω.το ξερω οτι σου αρεσουνε τα v-storm αλλα μπορει να το βαψει μπλε και θαλασσα.:D

Δεν στεναχωριεμαι καθολου,αλλα οπως ειπα ειναι πολυ καλη μοντα με μερακι,και την εχει κανει ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο ειναι που μετραει για εμενα...:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν στεναχωριεμαι καθολου,αλλα οπως ειπα ειναι πολυ καλη μοντα με μερακι,και την εχει κανει ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο ειναι που μετραει για εμενα...:_thumbsup:

δεν παει να την εχει φτιαξει και ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ για μενα ειναι μπλε και θαλασσα τα storm. :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον Anubis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν παει να την εχει φτιαξει και ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ για μενα ειναι μπλε και θαλασσα τα storm. :whistling:

Ενταξει οκ ειναι για την θαλασσα ,αλλα αληθεια εσυ τι μοτο εχεις???

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αληθεια εσυ τι εχεις???

αυτο εδω.θα βαψω και τις ζαντες σε ασπρο. :angel_not:

4446.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το περιεργο θα ηταν να την ειχε κανει ξενος! Χαχαχαχαχαχα ... Ειναι σα να βαζεις σε μια χελωνα ποδια λαγου, ελεος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!:respekt: σε ζηλευω:tooth:

χαχαχααχαχχ.ποντακι απο εμενα.μερικοι στο τελος θα παρεξηγησουνε το χαβαλε μας πιστευωντας οτι ο ενας την λεει στον αλλο.παντως σοβαρα τωρα το v-storm ειναι πολυ καλο.α μην ξεχασω οχι πολλες σουζες στον δρομο. :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το περιεργο θα ηταν να την ειχε κανει ξενος! Χαχαχαχαχαχα ... Ειναι σα να βαζεις σε μια χελωνα ποδια λαγου, ελεος.

το δικο σου σε ποια κατηγορια ειναι ΛΑΓΟΣ η ΧΕΛΩΝΑ??δλδ δεν σου αρεσει που υπαρχουν μερικοι ελληνες με μερακι στην δουλεια που κανουν?Η εχεις γενικα προβλημα με το συγκεκριμενο μηχανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!:respekt: σε ζηλευω:tooth:

BULLET παει το εργαλειο.... κ διαθετουμε κ χιουμορ :_thumbsup: ... (Anubis μην "αρπαζεσαι χαβαλε κανουμε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχααχαχχ.ποντακι απο εμενα.μερικοι στο τελος θα παρεξηγησουνε το χαβαλε μας πιστευωντας οτι ο ενας την λεει στον αλλο.παντως σοβαρα τωρα το v-storm ειναι πολυ καλο.α μην ξεχασω οχι πολλες σουζες στον δρομο. :spiteful:

δεν χρειαζεται να παρεξηγηθουμε πλακα κανουμε,εννοειτε...:angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BULLET παει το εργαλειο.... κ διαθετουμε κ χιουμορ :_thumbsup: ... (Anubis μην "αρπαζεσαι χαβαλε κανουμε)

αρπαζομαι ευκολα οταν καποιος πει κατι για το bullet μου.εχω το καλυτερο εργαλειο στο κοσμο. (patapios εσυ ψαρωσες :angel_not:).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα δεν εχω προβλημα με κανεναν, δικο του ειναι ας το κανει οτι θελει. Παντως αν το εβλεπα στο δρομο θα προσεβαλε την αισθητικη μου ναι και ισως γελουσα αυθορμητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα δεν εχω προβλημα με κανεναν, δικο του ειναι ας το κανει οτι θελει. Παντως αν το εβλεπα στο δρομο θα προσεβαλε την αισθητικη μου ναι και ισως γελουσα αυθορμητα.

το ιδιο και εμενα αλλα θα μου αρεσε να το καβαλησω,μιλαμε για τρελες ροπες..:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου ειναι τοσο καλο...γιατι....????

10.000€ , 175 Hp

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1216697/

Ορματε λεμε!! Ετοιμο πραμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εκλεισα, μη σας τρεχουν τα σαλια! Καντε πισω, αυριο παω να βγαλω λεφτα απο τραπεζα. Σοβαρα τωρα επικα σχολια μπορουν να γινουν στο γιατι το πουλαει ο ιδιοκτητης του. Αρχιζω:Θα επεσε παντοφλα απο τη γυναικα γιατι δεν ειχε αφησει κοντρα για κοντρα ο ιδιοκτητης του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να λετε, ειναι ωραιο να βλεπεις απο ελληνικα χερια να βγαινουν τετοια εργαλεια...Οπως και το πρωτο Gilera GP800 Turbo που ηταν ελληνικο, που βαζαν το βιντεακι σε ιταλικα forum και τους πεφταν τα σαγονια.Και ολοι οσοι λετε οτι ειναι σκατα δουλεια στην τελικη σκεφτητε ποσες εργατοωρες και χρηματα ξοδευτηκαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα.Και οποιος πει οτι δεν θελει να το κανει ουτε εστω μια βολτα, μονο και μονο απο περιεργια, ειναι μεγαλος ψευτης.-

Φιλικα παντα, Στρατος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10.000 € για να κάνεις μια βόλτα μάλλον ειναι πολλά ....

το συγκεκριμένο με αμορτισερ μαμά ...χα

τωρα το made in greece ε καλά ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..ωραιος με πολυ μερακι, ο μαστορας που το πατενταρε,αλλα ποσο θα αντεξει? :thumbsup:

Αυτο ειναι ενα ΚΑΙΡΙΟ ερωτημα! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα