vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 και μια μεγαλη σταμπα απο λαδια κατω....απο το μοτερ..... :devil: υπερβαλεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Φρενα και κανα πηρουνι επρεπε να βαλει πρωτα ο αδερφος..Χεχε.....Παντως μπραβο για το μερακι του... σωστος.... γιατι και μονο με αλλαγη δαγκανες...δεν κανεις τπτ... αν το μπροστινο παραμενει σωβρ@κο, κλαφ'τα... κατα τα αλλα περιποιημενη δουλεια... μακαρι να κρατησει απροβληματιστα και να το ευχαριστηθει ο ιδιοκτητης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos29 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 αυτο ειναι στρωμα,τουμπανιασμενο :0 .Να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που τα χουν για φτυσιμο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Βαγγελη λυπαμαι που θα στεναχωρησω.το ξερω οτι σου αρεσουνε τα v-storm αλλα μπορει να το βαψει μπλε και θαλασσα.:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βαγγελη λυπαμαι που θα στεναχωρησω.το ξερω οτι σου αρεσουνε τα v-storm αλλα μπορει να το βαψει μπλε και θαλασσα.:D Δεν στεναχωριεμαι καθολου,αλλα οπως ειπα ειναι πολυ καλη μοντα με μερακι,και την εχει κανει ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο ειναι που μετραει για εμενα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν στεναχωριεμαι καθολου,αλλα οπως ειπα ειναι πολυ καλη μοντα με μερακι,και την εχει κανει ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο ειναι που μετραει για εμενα... δεν παει να την εχει φτιαξει και ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ για μενα ειναι μπλε και θαλασσα τα storm. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον Anubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν παει να την εχει φτιαξει και ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ για μενα ειναι μπλε και θαλασσα τα storm. Ενταξει οκ ειναι για την θαλασσα ,αλλα αληθεια εσυ τι μοτο εχεις??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) αληθεια εσυ τι εχεις??? αυτο εδω.θα βαψω και τις ζαντες σε ασπρο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον Anubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 αληθεια εσυ τι εχεις??? :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 :2funny: πω φιλε πολυ αστειο.εχω σκασει στα γελια.πω πω.τι χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 αυτο εδω.θα βαψω και τις ζαντες σε ασπρο. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! σε ζηλευω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Ωραιος καλοβολτο να του ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Δεν στεναχωριεμαι καθολου,αλλα οπως ειπα ειναι πολυ καλη μοντα με μερακι,και την εχει κανει ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο ειναι που μετραει για εμενα... Το περιεργο θα ηταν να την ειχε κανει ξενος! Χαχαχαχαχαχα ... Ειναι σα να βαζεις σε μια χελωνα ποδια λαγου, ελεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! σε ζηλευω χαχαχααχαχχ.ποντακι απο εμενα.μερικοι στο τελος θα παρεξηγησουνε το χαβαλε μας πιστευωντας οτι ο ενας την λεει στον αλλο.παντως σοβαρα τωρα το v-storm ειναι πολυ καλο.α μην ξεχασω οχι πολλες σουζες στον δρομο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον Anubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Το περιεργο θα ηταν να την ειχε κανει ξενος! Χαχαχαχαχαχα ... Ειναι σα να βαζεις σε μια χελωνα ποδια λαγου, ελεος. το δικο σου σε ποια κατηγορια ειναι ΛΑΓΟΣ η ΧΕΛΩΝΑ??δλδ δεν σου αρεσει που υπαρχουν μερικοι ελληνες με μερακι στην δουλεια που κανουν?Η εχεις γενικα προβλημα με το συγκεκριμενο μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! σε ζηλευω BULLET παει το εργαλειο.... κ διαθετουμε κ χιουμορ ... (Anubis μην "αρπαζεσαι χαβαλε κανουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 χαχαχααχαχχ.ποντακι απο εμενα.μερικοι στο τελος θα παρεξηγησουνε το χαβαλε μας πιστευωντας οτι ο ενας την λεει στον αλλο.παντως σοβαρα τωρα το v-storm ειναι πολυ καλο.α μην ξεχασω οχι πολλες σουζες στον δρομο. δεν χρειαζεται να παρεξηγηθουμε πλακα κανουμε,εννοειτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 BULLET παει το εργαλειο.... κ διαθετουμε κ χιουμορ ... (Anubis μην "αρπαζεσαι χαβαλε κανουμε) αρπαζομαι ευκολα οταν καποιος πει κατι για το bullet μου.εχω το καλυτερο εργαλειο στο κοσμο. (patapios εσυ ψαρωσες ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Γενικα δεν εχω προβλημα με κανεναν, δικο του ειναι ας το κανει οτι θελει. Παντως αν το εβλεπα στο δρομο θα προσεβαλε την αισθητικη μου ναι και ισως γελουσα αυθορμητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Γενικα δεν εχω προβλημα με κανεναν, δικο του ειναι ας το κανει οτι θελει. Παντως αν το εβλεπα στο δρομο θα προσεβαλε την αισθητικη μου ναι και ισως γελουσα αυθορμητα. το ιδιο και εμενα αλλα θα μου αρεσε να το καβαλησω,μιλαμε για τρελες ροπες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Αφου ειναι τοσο καλο...γιατι....???? 10.000€ , 175 Hp http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1216697/ Ορματε λεμε!! Ετοιμο πραμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Το εκλεισα, μη σας τρεχουν τα σαλια! Καντε πισω, αυριο παω να βγαλω λεφτα απο τραπεζα. Σοβαρα τωρα επικα σχολια μπορουν να γινουν στο γιατι το πουλαει ο ιδιοκτητης του. Αρχιζω:Θα επεσε παντοφλα απο τη γυναικα γιατι δεν ειχε αφησει κοντρα για κοντρα ο ιδιοκτητης του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Οτι και να λετε, ειναι ωραιο να βλεπεις απο ελληνικα χερια να βγαινουν τετοια εργαλεια...Οπως και το πρωτο Gilera GP800 Turbo που ηταν ελληνικο, που βαζαν το βιντεακι σε ιταλικα forum και τους πεφταν τα σαγονια.Και ολοι οσοι λετε οτι ειναι σκατα δουλεια στην τελικη σκεφτητε ποσες εργατοωρες και χρηματα ξοδευτηκαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα.Και οποιος πει οτι δεν θελει να το κανει ουτε εστω μια βολτα, μονο και μονο απο περιεργια, ειναι μεγαλος ψευτης.- Φιλικα παντα, Στρατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 10.000 € για να κάνεις μια βόλτα μάλλον ειναι πολλά .... το συγκεκριμένο με αμορτισερ μαμά ...χα τωρα το made in greece ε καλά .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 ..ωραιος με πολυ μερακι, ο μαστορας που το πατενταρε,αλλα ποσο θα αντεξει? Αυτο ειναι ενα ΚΑΙΡΙΟ ερωτημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες