CoffeeMaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Παιδια βοηθειααααα... Εβαψα τα μπροστινα Φλας απο το μηχανακι μου με μαυρο μεταλικο χρωμα απο μεσα για να τα σκουρινο!!! Δεν κανει αυτο το χρωμα?? Ρωταω γιατι ενασ φιλος μου μου ειπε οτι θα αρχισει να ξεφλουδιζει η κατι τετοιο... Αν δεν κανει τι χρωμα να χρησιμοποιησω??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 έμαθες τελικά τι γίνετε γιατί θέλω καίγω να το κάνω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δεν νομιζω να ξεφλουδισει... αλλα υπαρχει και ενα σπρευ φιμε μαυρο που κανει καλι δουλεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Φίλε δεν νομίζω να ξεφλουδίσει,αλλά αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι πολύ άσχημο. Καταρχήν αν τα βάψεις με μεταλλικό χρώμα,τι έχεις φλας..τι δεν έχεις είναι ακριβώς το ίδιο.Για εμένα δεν αξίζει το ρίσκο.Καλύτερα βάλε τύπου Led Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CoffeeMaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Φίλε δεν νομίζω να ξεφλουδίσει,αλλά αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι πολύ άσχημο. Καταρχήν αν τα βάψεις με μεταλλικό χρώμα,τι έχεις φλας..τι δεν έχεις είναι ακριβώς το ίδιο.Για εμένα δεν αξίζει το ρίσκο.Καλύτερα βάλε τύπου Led Κι ομως φιλε μου μπορω να σου πω οτι φαινοντε πολυ καλα... Δεν νομιζω να ξεφλουδισει... αλλα υπαρχει και ενα σπρευ φιμε μαυρο που κανει καλι δουλεια.. Πως λεγετε αυτο το σπρει ρε φιλε και που θα το βρω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δλδ με μεταλλικό χρώμα βλέπει ο άλλος αν βγάλεις φλας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CoffeeMaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ναι... Τα έχω σκουρίνει πολύ αλλά όμως φαίνονται πολύ καλα!!! Το μόνο κακο ειναι οτι φαινοντε σαν ξεβαμενα οταν αναβουν!!! Αλλα οπου να ναι θα παρω το καταλληλο σπρει και θα τα κανω οπως πρεπει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες