Jump to content
cornell

Κατάστημα για αγορά με γραμμάτια

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω στην αγορά μοτοσυκλέτας μεταχειρισμένης αλλα θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει καποια μαγαζί που να κάνει διευκολύνσεις με γραμμάτια.Το ένα το ξέρω είναι στο Πειραία αλλα δεν μου πολυάρεσε η κατάσταση των μηχανών που έχει.Γνωρίζετε που άλλου δέχονται γραμμάτια?Στην Πάτρα υπάρχει τίποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όλα δέχονται γραμμάτια....

Μ'ονο που δεν τα δίνεις στους μαγαζάτορες αλλά στην τράπεζα.

Με λίγα λόγια η μάντρα βγάζει δάνειο στο όνομα σου από την Χ τράπεζα, κρατάει τα λεφτά (αποπληρώνεται) και εσύ μετά χρωστάς στην τράπεζα και θα δίνεις κάθε μήνα το γραμμάτιο που συμφώνησες με τον μαντρά στην Χ τράπεζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ξεκινησει δικη μου επιχείρηση απο το καλοκαίρι,οποτε η φορολογική δήλωση θα γινει την άνοιξη,αρα δεν θα μου εγκριθει δανειο.Γι αυτο κοιταζω με γραμματια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ξεκινησει δικη μου επιχείρηση απο το καλοκαίρι,οποτε η φορολογική δήλωση θα γινει την άνοιξη,αρα δεν θα μου εγκριθει δανειο.Γι αυτο κοιταζω με γραμματια.

Δεν πειράζει απλά θα τους πας μια βεβαίωση που να υποδεικνύει το μηνιαίο σου εισόδημα για τους τελευταίους 3-4 μήνες και οτι συνεχίζεις ακόμα να εργάζεσαι. Ετσι το πήρα και εγώ παρόλο που δεν είχα κάνει δήλωση την προηγούμενη χρονιά για να έχω εκκαθαριστικό από την εφορία.

Οι περισσότερες τράπεζες το δέχονται αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειράζει απλά θα τους πας μια βεβαίωση που να υποδεικνύει το μηνιαίο σου εισόδημα για τους τελευταίους 3-4 μήνες και οτι συνεχίζεις ακόμα να εργάζεσαι. Ετσι το πήρα και εγώ παρόλο που δεν είχα κάνει δήλωση την προηγούμενη χρονιά για να έχω εκκαθαριστικό από την εφορία.

Υποθέτω οτι η λογίστρια μου θα συντάξει αυτή τη βεβαίωση.Σωστά?

Παντως σε όσες τράπεζες ρώτησα,όλες ζητάνε φορολογική δήλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποθέτω οτι η λογίστρια μου θα συντάξει αυτή τη βεβαίωση.Σωστά?

Παντως σε όσες τράπεζες ρώτησα,όλες ζητάνε φορολογική δήλωση.

Με το εκκαθαριστικό τις περσινής δήλωσης 2010 (δηλαδή τα εισοδήματα του 2009) μπορείς να πάρεις το δάνειο πάντως, γιατί δεν έχουμε υποβάλει ακόμα τις νέες δηλώσεις στην εφορία ούτε έχουμε παραλάβει εκκαθαριστικά για το 2011....

Εκτός αν δε έκανες δήλωση πέρσι.

Η βεβαίωση ότι εργάζεσαι πάντως χρειάζεται και σε αυτή την περίπτωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά άλλο το γραμμάτιο και άλλο το δανιο,

η τράπεζες δεν δέχονται ιδιωτικά γραμμάτια όπως παλιά.

Πρέπει να ρωτήσεις τα μαγαζιά που πουλάνε μηχανές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το εκκαθαριστικό τις περσινής δήλωσης 2010 (δηλαδή τα εισοδήματα του 2009) μπορείς να πάρεις το δάνειο πάντως, γιατί δεν έχουμε υποβάλει ακόμα τις νέες δηλώσεις στην εφορία ούτε έχουμε παραλάβει εκκαθαριστικά για το 2011....

Εκτός αν δε έκανες δήλωση πέρσι.

Η βεβαίωση ότι εργάζεσαι πάντως χρειάζεται και σε αυτή την περίπτωση

Την επιχείρηση την ξεκίνησα το Σεπτέμβρη του 2010.Πριν απο αυτη εργαζόμουν σε επιχείρηση άλλη,όχι δική μου,με "μαύρα " χρήματα και ανασφάλιστος και έκανα μηδενική δήλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα δεν υπάρχει καποιο μαγαζί στην Αθήνα ή στη Πάτρα να διευκολύνει με γραμμάτια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν φρεσκος ελευθερος επαγγελματιας ΔΕΝ προκειται να παρεις δανειο...τσαμπα το τρεξιμο που θα ριξεις στις τραπεζες...

και να περιμενεις την φορολογικη σου δηλωση να βγει και να δειχνεις εισοδημα 50.000 παλι δεν προκειται να παρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξερω,γι αυτο κοιταζω για γραμματια!

Αλλα μαλλον δεν θα υπαρχουν μαγαζια που να τα δεχονται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγς παλι που ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι που ηταν αποκλειστικος αντιπροσωπος Triumph, Suzuki, Aprilia, μου ειχε πει οτι εκανε γραμματεια πειδη εδω η τραπεζες οι ελληνικες τους εχουν καταστρεψει...και ως αντιπροσωπος συνεργαζονταν με γερμανικες που δεν τους ενοιαζε τι εκανες αρκει να εδειχνες εισοδημα ή κατι τετοιο...πολυ απλο παντος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγς παλι που ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι που ηταν αποκλειστικος αντιπροσωπος Triumph, Suzuki, Aprilia, μου ειχε πει οτι εκανε γραμματεια πειδη εδω η τραπεζες οι ελληνικες τους εχουν καταστρεψει...και ως αντιπροσωπος συνεργαζονταν με γερμανικες που δεν τους ενοιαζε τι εκανες αρκει να εδειχνες εισοδημα ή κατι τετοιο...πολυ απλο παντος..

h μονη αντιπροσωπεια που κανει 100% εξωτραπεζικο διακανονισμο -γραμματια δλδ- ειναι η χαρλευ...οποτε πας η για χαρλευ η για αγκουστα :_zeppelin:

απο κει και περα η ΚΤΜ κανει διακανονισμο μεσω του wolkswagen group ,ουσιαστικα δλδ με ξενη τραπεζα ,η οποια μαλιστα εχει και σχεδον το μισο επιτοκιο απο τις ελληνικες...οπου βεβαια ουτε εκει ειναι ευκοα τα πραγματα ...

οπως επισης και η bmw+husqy κανει με ξενη τραπεζα , δεν ειμαι σιγουρς αν ειναι η ιδια με της κτμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έκανε και γραμματια?μπορεις να μου στειλεις π.μ με πληροφορίες της αντιπροσωπειας αυτης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμς τιποτα νεωτερο με το θεμα αυτό?Η να περιμένω να γίνει φορολογική δήλωση και μετα αιτηση για δανειο σε τράπεζα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

h μονη αντιπροσωπεια που κανει 100% εξωτραπεζικο διακανονισμο -γραμματια δλδ- ειναι η χαρλευ...οποτε πας η για χαρλευ η για αγκουστα :_zeppelin:

για εξηγησε μου,πες οτι θελει καποιος harley.τι χρειαζεται για να την παρει με γραμματια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφερθηκε πως υπαρχει καποιος στον Πειραια που κανει γραμματια.Μηπως μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες?Ενα τηλεφωνο κατι να επικοινωνισω μαζι του?Γιατι πραγματικα οι τραπεζες ουτε για πατινι δεν βγαζουν δανειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα