panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Παιδιά το παπί μου δεν "ακούει" καλά στο γκάζι! Επίσης μερικές φορές οταν ανεβάζω στροφές, ειδικά απότομα χάνει ολη τη δύναμη του και σταματάει! Και στο ρελαντί όταν γκαζώνω τέρμα σβήνει, τι μπορεί να φταίει; :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Μπουζακι κοιταξες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Καινούριο αλλα είναι ένα βαθμό πιο ψυχρό απ'οτι γράφει στο μάνουαλ, παίζει να φταίει αυτο; Επίσης δεν έχω κοιτάξει καθόλου το διάκενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aeolus 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Φιλε μ πενηνταρι ειναι το γκαζι το ανεβαζουμε σταδιακα δεν ειναι XT να βαρας ξερογκαζα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και άλλαξα ντίζα γκαζιού και σώθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2011 Δε βαράω ξερόγκαζα ρε συ! Οταν λέω απότομα εννοώ κανονικά :Ρ Δε νομίζω πιά να θέλει να το πατάω τόσο απαλά! Απο την άλλη δε νομίζω να είναι και η ντίζα, τι πρόβλημα μπορεί να έχει; :Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aeolus 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2011 Καθαρισμα καρμπυρατερ κ ειδικα του ζιγκλερ,τοποθετηση φιλτρου βενζινης,βαλε 100αρα να καθαρισει το μοτερι κ εισαι τζετ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Δεν δουλευει σωστα το καρμπυρατερ.. Εχεις αλλαξει??? αν οχι τοτε παιρνει πολυ αερα.. Ντιζα δεν ειναι παντως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το καρμπυρατέρ είναι μαμίσιο και φρεσκοκαθαρισμένο! Το φίλτρο αέρα κ αυτό αντί να το αλλάξω το καθάρισα! 100αρα; Μπαίνει κατοστάρα στο Τ50; Νόμιζα οτι γενικά όλα τα παλιά παπάκια παίρνουν μόνο σούπερ! Μπορώ να βάλω; Θα βοηθήσει; EDIT: Παίζει αντι για πολύ αέρα να παίρνει λίγη βενζίνη; :\ αν και όταν είχα αδειάσει το ρεζερβουάρ απο την παλιά βενζίνη κανονικά νομίζω οτι έτρεχε... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Η σουπερ ειναι μακραν καλυτερη απ'ολες... (σε θέμα επιδόσεων) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες