Jump to content
Sign in to follow this  
nikos_sprinter

Gillera runner kantran

Recommended Posts

Γεια σας παιδια και καλημερα.εχω μια ερωτηση,(η ερωτηση ειναι για εναν φιλο μου)

μηπως ξερετε ποσο περιπου κοστιζει ενα καντραν απο gilera runer 2006 modelo 50cc

(το ηλεκτρονικο το κοντερ εχει)

περιμενω απαντησεις,ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω και εγω το 2010 το runner μου χαλασε το κοντερ και πηγα για αλλαγη με την εγγυηση και μου τα μασανε και λενε πως πρεπει να το παρουνε ολο το μηχανακι και να το στηλουν στα κεντρικα και χεσε ψηλα να πουμε....παντως αμα θες καινουριο πρωτα ρωτας για την εγγυηση και μετα αν δν το πιανει ρωτα στην αντιπροσωπεια το κοστος μονο αυτοι εχουν τετοια καντραν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω και εγω το 2010 το runner μου χαλασε το κοντερ και πηγα για αλλαγη με την εγγυηση και μου τα μασανε και λενε πως πρεπει να το παρουνε ολο το μηχανακι και να το στηλουν στα κεντρικα και χεσε ψηλα να πουμε....παντως αμα θες καινουριο πρωτα ρωτας για την εγγυηση και μετα αν δν το πιανει ρωτα στην αντιπροσωπεια το κοστος μονο αυτοι εχουν τετοια καντραν

oxi apla enas gnostos poylaei ena runner kai exei xalasmeno to kantran tou,kai sketika ama me simferei agorasw to mixanaki,giati ama exei 150-200 euro to kantran....xese mesa...!!!!

egihsh den exei eine metaxirismeno....diladi gia na alaxtei to kantran prepi na stilis olo to mixanaki?ti malakies eine aftes...lol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oxi apla enas gnostos poylaei ena runner kai exei xalasmeno to kantran tou,kai sketika ama me simferei agorasw to mixanaki,giati ama exei 150-200 euro to kantran....xese mesa...!!!!

egihsh den exei eine metaxirismeno....diladi gia na alaxtei to kantran prepi na stilis olo to mixanaki?ti malakies eine aftes...lol

το μηχανακι ολο εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να το παρουν για να το πιασει η εγγυηση αμα θες μονο μια αλλαγη με δικα σου εξοδα δν θα στο παρουν ολο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι ολο εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να το παρουν για να το πιασει η εγγυηση αμα θες μονο μια αλλαγη με δικα σου εξοδα δν θα στο παρουν ολο...

βασικα εινε χαλασμενο το κοντερ,ολα τα αλα δουλευουν κανονικοτατα,θελει ολο το καντραν αλαγη?ι μπορει να διορθοθει αυτο που εχει πανω?

κατι αλο,μηπως ξερεις αν η γρατζουνιες φεβγουν με το στοκαρισμα και το βαψιμο?ι αναγκαστικα πρεπει να αλαξω πλαστικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα